69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko
-
No udało mi się techniką przez facebook.
Jak fotografowałam nie mogłam się pozbyć dwójki zbytników Kasi i Szarlotka.
Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 27-04-2018 o 19:57
-
Piękna lampa , zdolna z Ciebie kobitka
-
Ale zdolniacha z Ciebie, naprawdę jestem pod wrażeniem
-
WOW!!!! no piekna jest ta lampa. wyobrazam sobie ile pracy cie to kosztowalo...
robi wrazenie i daje niezly efekt aranzacyjny....i koty tez.
sabinko. ja tez walczylam 3 razy z odnowiajacym sie zapaleniem oskrzeli od listopada do lutego. pomimo antybiotykow b. wolno sie to rozchodzilo i jeszcze teraz zrobie RTG.bo nie wiem czy juz sie naprawde skonczylo.
buonanotte!!!
-
th.jpg
miłej soboty kobitki
ja już powoli szykuję się na zakupy a potem na trening
Twingoo lampa, powala, jesteś bardzo zdolna
-
Cześć
Maniusiu, dzięki za pyszną kawkę, pięknie przyozdobioną Miłego wypoczynku Ci życzę
U mnie spadeczek na wadze i nareszcie pozbyłam się ósemki z tyłu , pora na pozbywanie się siódemeczki
Udanego dnia dziewczyny
-
Dzien dobry dziewczynki!
Maniusiu dzieki za twoja kawusie i za sobotnie zyczenia. Oby sie wszystko udawalo!
A zaczela sie mi ta sobota bardzo milutko, bo na wadze zobaczylam kolejny spadek. Oby tak dalej.
Moze to zasluga leku,bo jedyna zmiana jaka u siebie obserwuje to ciut mniejszy apetyt... No nie bede zaprzeczac,ze nie mam nic przeciwko takim skutkom ubocznym!
Milegoweekendu dziewczynki. U mnie jutro rano wyjazd do tulipanow...
Mam nadzieje, ze bede tak wlasnie spacerowac jak tekobietki na zdjeciu...
-
Kasiu, gratki i udanego wyjazdu
-
Dzień dobry Dziewczynki
Wrócę jeszcze do twojej lampy TinnGo to naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, musi to być precyzyjna praca, co prawda przy tacie szklarzu pewnie niektóre czynności były dla was łatwiejsze niż dla innych uczestników kursu ale wyszło wam cudeńko ciekawa jestem czy oprócz kilku witrażyków i tejże lampy jeszcze cos stworzyłaś czy na lampie poprzestałaś? tak czy owak na pewno satysfakcję miałaś ogromną: dr: zresztą myślę, że i satysfakcje masz ze wszystkiego co robisz i na działeczce i nie tylko, taki Pomysłowy Dobromir z ciebie i super, że masz pomysly i je realizujesz, często własnymi rękoma a dzięki np. wolierze dla kotów mogą i one zażyć wolności....wiem cos o tym bo moja córka miała w Anglii dwa koty, mieszkają w zasadzie na wsi pod miastem na wsi, kotki biegały wolno, szczególnie jeden i szczególnie w nocy i ten właśnie zginął pod kołami samochodu dzień przed porodem mojej drugiej wnusi...byłam tam u nich wtedy, płacz był straszny, pochowali go w ogródku...a drugi to nawet nie wiadomo gdzie się podział, szukali ale bez skutku
Kasiu też bym poleciała do Grecji, nigdy tam nie byłam pewnie będzie gorąco a nawet upalnie ale to w końcu Grecja nie??? Ja też nie znoszę upałów, tak do trzech dni to ok a potem już chowam się w moim mieszkanku, gdzie słońce mam tylko rano
Nie dziwie się waszemu maturalnemu stresowi Agnieszko i Maniusiu a co dopiero waszym dzieciom - maturzystom, ja mam to już dawno za sobą a jeszcze pamiętam, pamiętam też, że w mojej szkole gdzie pracowałam w tym samym czasie jak zdawała moja córka to zdawało jeszcze dwoje dzieci nauczycielskich, tez mieliśmy takie kółko wzajemnej adoracji a że grono było małe to i tak wszyscy wszystko wiedzieli
Kasiu podobają mi się te transparenty wspierające maturzystów, u nas czegoś takiego nie spotkałam
o magnoliach, forsycjach i innych roślinkach wypowiadać się nie będę bo się nie znam lubię na nie popatrzeć, lubię zrobić sobie zdjęcie na ich tle bo są piękne i to wszystko no i odróżniam jedną od drugiej
Maniusiu super, że dobrze podcięte i pomalowane włoski tak się cieszą i o to chodzi, jak poprawimy sobie urodę którą i tak mamy ( jak mawia Gruszka) to od razu lepiej ( najczęściej)
dobrze, że udaje ci się walka z bułkami, udkiem kurczaka itd. bo mnie nie...ale zwykle jak mam doła to jedzenie mi wchodzi jak szalone - wszystko i dużo
Kalahari Leniuszku ty nasz czytasz i nie piszesz???oj oj - nieładnie
Mówisz, że byłaś dwa tygodnie w Polsce? to mam nadzieję, że oprócz załatwiania sprawa zdążyłaś się choć trochę tą Polską nacieszyć
To na razie tyle - i tak dużo
Uprawnienia umieszczania postów