Strona 2191 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1191 1691 2091 2141 2181 2189 2190 2191 2192 2193 2201 2241 2291 2691 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,901 do 21,910 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie, wczoraj na szczęście zdążyłam na chwilę wejść na apkę i Terenia mogła od razu spokojnie tam zagościć . A potem po prostu zmogło mnie. Trudny tydzień i niedospanie dały się we znaki i zwyciężyła potrzeba snu. Dobrze, że teraz jest trochę wolnego .

Sabinko, nic z tego nie rozumiem?. Chodziłaś do różnych lekarzy i dopiero teraz olśniło któregoś, że to bakteryjne zapalenie górnych dróg oddechowych Mam nadzieję, że ten lek będzie w końcu trafiony.

Maniusiu, dokładnie „kurde, nie ma lekko” - też już od dzisiaj czekają mnie dylematy nad warzywkami, które wczoraj obficie zakupiłam .

Agnieszko, Maniusiu czyli co - wo, zaczęłyście? Wychodzi mi, że wchodzę naprawdę z Wami .

Agnieszko, każdy spadek cieszy irozumiem, że jest to dobry początek i efekt dietki?

Kasiu, gratki za spadek! Jestem trochę wczorajsza, dlatego dopiero teraz o magnoliach – są absolutnie piękniste. Nie wiem, jaki mają zapach, ale kolor cieszy oczy. Ciekawa jestem, co po tulipanowym szaleństwie znajdzie się na pierwszym miejscu w rankingu . Już czekam na zdjęcia tulipanów .
    O mediacjach myślę podobnie, jak Madzia, dlatego uważam, że Twoje szefostwo powinno rozglądnąć się za kimś innym.

Tereniu, lampę podziwiałam już wcześniej i teraz tylko potwierdzam swoje wrażenia. Nie mam pojęcia o jakim lutowaniu piszesz, więc jak dla mnie, to nie ma mowy o jakichkolwiek niedoskonałościach . Pojawiło mi się jednak pytanie – jakim sposobem kociaste , wylegując się tuż nad lampą, jeszcze do tej pory jej nie uszkodziły . Rozbawiłaś mnie opisem próbującej dogadać się z tobą Browni . Lubię takie inteligentne stworzonka. Przypomniał mi się filmik, który niedawno wrzuciłam na grupkę, z autentycznie kłócącym się kotem . Muszę szybko usuwać wszelkie wiadomości i filmiki na apce, bo zaraz mi się zapycha, ale może któraż z Zawziętasek ma jeszcze ten filmik i Ci go puści?
    Z garderobą też niestety mam ciągle problem, więc dobrze rozumiem twoje dylematy.

Madziu, dobrze że jesteś . Temat powstań i wojny trzyma Cię już dosyć długo, ale mam nadzieję, że utrzyma się jeszcze do naszego spotkania, bo jest nas kilka zainteresowanych. Fajnie gdyby chciało Ci się jeszcze wtedy coś z tych swoich poszukiwań przekazać też nam. Myślałam, że zrezygnowałaś z projektów w zk, bo pamiętam ile to Cię kosztowało ostatnim razem.
    Puściłaś Greka Zorbę i nogi od razu rwą się do tańca . Tyle, że od razu przypomniało mi się, jak dokładnie przy tej melodii na weselu rozwaliłam sobie kolano. Ech …

Gruszko, chyba też jakoś bardziej zajęta jesteś ostatnio?

Dobrej soboty, spróbuję się wyrwać trochę na kijki. Podejrzewam, że większość z was będzie chciało aktywnie spędzić dzisiejszy dzień, bo pogoda bardzo sprzyja. Życzę więc dobrej aktywności i miłych spotkań wyjazdowych.

Jola, tobie oczywiście też, bo doczytałam, że masz jakąś imprezę i wyjazd. Widzę, że Sabinka i Agnieszka zachęcają Cię na apce, żebyś pisała jednak tu a nie na grupce. Też jestem za. Już chociażby ze względu na Magdę, której tam nie ma. Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, u mnie wo, to już zaraz tydzień będzie Nie wiem jak Maniusia, ale ja będę Ci towarzyszyć
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu to nie jest tak, że chodzę do różnych lekarzy i dopiero ten odkrył co mi jest, refluks mam i pewnie on też "pomaga" mi trochę w tym kaszlu i bólu gardła, tydzień temu bolało mnie bardzo gardło ale nie było ostatecznie wiadomo czy to refluks czy coś z gardłema a wczoraj to już moje gardło wyglądało podobno tragicznie i kaszel też masz silny, podobno wirusowe i bakteryjne zapalenia wyglądają inaczej i moje to bakteryjne, pewnie gdzieś złapałam od kogoś bo taki już typ jestem, że łapię ale i "sprzedałam" komuś, chyba J. też bo kaszle....a w tzw międzyczasie ( w okolicy świąt wielkanocnych) było zapalenie oskrzeli...
    Ale widzę, że Kalahari tez walczy i to dosyć długo tylko nic nie pisała.
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Przysiadłam na chwilę z kawka. W piekarniku mam serniczek na jutro a w garnku gulasz dla Radusia na dwa dni gdy nas nie bedzie.Niestety jak to w życiu bywa i mimo ze dopiero co swietowalismy jego premie za 9 miesiecy nieprzerwanej pracy to wczoraj synek przyszedl z wiadomością, ze projekt przy którym pracowal sie skończył i zas trzeba mu szukac nowego miejsca pracy..ech zycie!
    Tereni lampka cudna jest i ja tam nie widze zadnych nierownosci... Tereniu ty kokietko! Zdolna z ciebie dziewuszka! bez dwoch zdan!

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Tereni lampka cudna jest i ja tam nie widze zadnych nierownosci.
    Bo patrzysz życzliwym okiem.Dzięki za ten grad pochwał, czuję się usatysfakcjonowana i dopieszczona.Aktywność była głównie na apce, ale to chyba zasługa pogody i przebywania z dala od komputerów domowych.
    Z tym czyszczeniem i likwidowaniem to nie wiem jak to robić.Ja mam Whatsapp już 1,5 roku i nic jeszcze nie czyściłam???
    Ale też nigdy nie rozmawiałam w tak dużym gronie.
    Ze swojego dnia dzisiejszego jestem zadowolona. Na działce nie gorączkowałam się zbytnio. Usunęłam ostatnie ślady urzędowania myszy(zmywanie, mycie szafek i szuflad oraz podłóg).Ja lubię sprzątać. chyba jest to moje ulubione domowe zajęcie, nie lubię prasowania i gotowania, ale pranie, sprzątanie, układanie w szufladach , koszykach, szkatułkach, organizerach to mój żywioł.
    Dlatego nie lubię durnostójek, albo kurzołapek.
    Co do lampy koty raz tylko ją zrzuciły, przy jakiejś gonitwie, ale sie nie potłukła. Ona jest bardzo ciężka to szkło jest grube, folia i luty oraz mosiężny stojak daje dość dobrą przyczepność do podłoża.
    Koty gdy chodzą po blatach są bardzo delikatne i omijają, nie zrzucają niczego.
    Gorzej jest z drapaniem i gryzieniem .
    Ręczniki papierowe i papier toaletowy muszą wisieć poza ich zasięgiem.
    Kanapa narożna jest nakryta szczelnie tkaniną typu aksamit,śliski i pazury się nie zaczepiają o nitki osnowy czy wątku.
    Czasami, dla przyjemności przynoszę im karton z tektury falistej. Zanim nie uporają się z nimi, albo znudzi im się mija kilka dni.
    Mam wtedy podłogi zasłane odgryzkami tektury. Ale szczotka do zamiatania stoi lub wisi u mnie w każdym nieomal pokoju.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry w niedzielny poranek

Teresko, dyskusja przeniosła się na apkę, bo wrzucałyśmy zdjęcia wtedy od razu wszystko komentujemy i z reguły ciągnie się to przez pół dnia Ło matko, jakie my jesteśmy do siebie podobne. Ja tez lubię sprzątać, a nie cierpię prasowania, wyrzucam wszystko co w domu zbędne ( oprócz książek, z którymi bardzo rzadko lub nigdy się nie rozstaję), za to nie cierpię różnego rodzaju figurek, ozdóbek, które tylko zbierają kurz i innych durnostojek.( oprócz zdjęć i świec, lub cennych z rożnych powodów pamiątek, ale te muszą być w dobrym guście...no cóż, snobką jestem w tym względzie i trudno )
    Wczoraj sprzątnęliśmy w ogrodzie, skosiliśmy trawniki, a dziś powsadzam w skrzynki surfinie i begonie. Będzie na jakiś czas spokój.
    Kasiu, przykro mi z powodu Radka, ale może szybko znajdzie pracę trzymam za to mocno kciuki
    Udanej niedzieli wam życzę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 29-04-2018 o 05:24

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (10).jpg

Zapomniałam o kawie! Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-016.gif

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry! Chlipie twoja kawusie Agnieszko i zmykam do lazienki!
    Trzymajcie sie dzewczynki!
    Tulipany czekaja!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, niezapomnianych wrażeń i czekamy na zdjęcia
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

To i ja się wreszcie przysiadam z kawką do kawki,chociaż też nie wiem czy na dlugo
    Caly czas coś się dzieje,same przyjemne rzeczy ale czas zabierają.Taka nieustanna seria fortunnych zdarzeń
    I już po spokojnym poranku,przyszedł M,za chwilę S,ale za godzinkę gdzieś pojadą to pobędę trochę sama
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 29-04-2018 o 07:28
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów