Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Evige...
dzieki za kawe ... tez popijam wlasnie zbozowke , bo juz dwie prawdziwki zaliczylam w pracy i nie chce przesadzac... zaraz smigam do mojej babci, ale nie wytrzymalam zeby tu nie wdepnac choc na chwile ... musze cie uspokoic... napewno nie bede tak chodzic codziennie , i moje miesnie napewno odpoczna , ale pracuje nad motywacja do czestrzego ruchu w jakiejkolwiek formie, bo to moj rownie slaby punkt jak czeste podjadanie bez opamietania...
Kaniu...
rozdawanie lubisi nawet nieznajomym jest nie tylko dopuszczalne, ale moim zdaniem naprawde mile ... widze ze tez mnie odbarzylas "reputacja" ichoc nie wiem jak to wszystko tu dziala, ale i tak dziekuje bardzo za zauwazenie mnie i za dobre checi ... naprawde milo ze zagladasz na nasz watek i mysle, ze bedziesz czesciej to "popelniac"
Kobitki ja lpedze jeszcze troche popracowac, a wy pomalu wygrzebujcie dupeczki z piernatow i z usmiechem zaczynamy nowy tydzien ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]