Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Oj, Tereniu, Tereniu. Taka duza dziewczynka a nie wie jeszcze wszystkiego...
To ja teraz rozumiem te rozanielone buzie w deszczu:beurk::beurk::beurk:
Ale tym bardziej chcę do Holandii, nigdy nie miałam okazji spróbować, na paralotni też bym jeszcze przed śmiercią chciała skoczyć.
O matko jakie życie jest krótkie.Tak bym jeszcze poszalałahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...64_k8_orig.gif.
Ja tam myślę Teresko, że z Twoim temperamentem, to wszystko przed Tobą :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Ja tam myślę Teresko, że z Twoim temperamentem, to wszystko przed Tobą
No duch ochoczy, ale ciało mdłe .Nos uderzony o półeczkę dla kociastych mocno w piciu ze szklanki i wycieraniu nosa przeszkadza, ręce po rozładunku dwóch palet z kilku metrów kostki znowu czucie w palcach potraciły, na szczęście żołądek cholesolem i zacną żubróweczka podleczyłam i kleszcz silnie zbladł i już nie swędzi. To o niczym względem boreliozy i innych świństw nie świadczy, ale przynajmniej nie boli mnie i nie uraża pasek od spodni.
Mój ukochany kot Szarlotek niecnie mnie wczoraj poniechał, w połowie imprezy ciekawość zwycięzyła strach i przyszedł z najwyższej półki w szafie integrować się z gośćmi. Na moich własnych oczach miział i ocierał się o moją przyjaciółkę Ewę, która nawet kotów nie lubi.
Miałam ochotę go zamknąć z powrotem w tej szafie. Męska natura nawet jak jajka wydłubane wredna jest i zdradliwa.
Kociczki zachowywały się z większą godnością i trzymały dystans.
Ale dałam im wszystkim wołowinki dzisiaj bo do miodu więcej much lgnie niż do octu :clown:
Tereniu, no i jak tu się nie uśmiechać przy Twoich opisach :mdr:. Kochasz te swoje kociaste. Bardzo racjonalna z Ciebie osóbka i konkretna, ale jakaż też barwna :). Twoje wpisy są nie tylko ciekawe, ale też mają w sobie dużo mądrości i zazwyczaj bardzo się nimi zgadzam. Malowniczo opisałaś przypadłości swoich koleżanek. Od razu chce się wziąć do roboty, czyli za dietkę i ruch ;). „Achromatyczna biel jest czymś anielskim, a nie ludzkim” – dobre :) i cóż, masz rację. No i prawda, że życie krótkie, więc warto by jeszcze to i owo doświadczyć.
Czeka mnie od jutra bardzo intensywny i stresujący tydzień w pracy. Dużo czasu będzie mi zajmowała nie tylko praca, ale też dojazdy. W domu będę wieczorami. Potem jeszcze pewnie dodatkowo pisanina w domu. Nie wiem, czy uda mi się tu zaglądać. Będę próbowała chociaż podczytywać. Do maturzystów oczywiście będę fluidowała. Na razie trzymacie się i do zaś …
Dzien dobry!
Kawka z rana dla zestresowanych mam i ich pociech...
https://scontent-atl3-1.cdninstagram...21965056_n.jpg
Kciukaski beda trzymane! Dobrego dnia!
Dzięki Kasiu- i za kawkę i za kciuki :)
Na razie tylko bryza mocy dla maturzystow:great::happy::yes:
Hej, nam dziś jest bardzo potrzebne dobre fluidy,
Aga dziś może być spokojniejsza, ja tym razem nie
Dwanaście kocich łapek i dwa kciuki od ich mamci za maturzystów w ich bojach.:yes::yes::yes::love:
Ja jak zwykle martwie się na zapas.Teraz głównie o to, że Kuba zapomni przenieść odpowiedzi na kartę, bo na polskim nie musiał, więc teraz zastanawiam się, czy nie zapomni...chyba umrę do 11 :arf: