No duch ochoczy, ale ciało mdłe .Nos uderzony o półeczkę dla kociastych mocno w piciu ze szklanki i wycieraniu nosa przeszkadza, ręce po rozładunku dwóch palet z kilku metrów kostki znowu czucie w palcach potraciły, na szczęście żołądek cholesolem i zacną żubróweczka podleczyłam i kleszcz silnie zbladł i już nie swędzi. To o niczym względem boreliozy i innych świństw nie świadczy, ale przynajmniej nie boli mnie i nie uraża pasek od spodni.
Mój ukochany kot Szarlotek niecnie mnie wczoraj poniechał, w połowie imprezy ciekawość zwycięzyła strach i przyszedł z najwyższej półki w szafie integrować się z gośćmi. Na moich własnych oczach miział i ocierał się o moją przyjaciółkę Ewę, która nawet kotów nie lubi.
Miałam ochotę go zamknąć z powrotem w tej szafie. Męska natura nawet jak jajka wydłubane wredna jest i zdradliwa.
Kociczki zachowywały się z większą godnością i trzymały dystans.
Ale dałam im wszystkim wołowinki dzisiaj bo do miodu więcej much lgnie niż do octu
Tereniu, no i jak tu się nie uśmiechać przy Twoich opisach . Kochasz te swoje kociaste. Bardzo racjonalna z Ciebie osóbka i konkretna, ale jakaż też barwna . Twoje wpisy są nie tylko ciekawe, ale też mają w sobie dużo mądrości i zazwyczaj bardzo się nimi zgadzam. Malowniczo opisałaś przypadłości swoich koleżanek. Od razu chce się wziąć do roboty, czyli za dietkę i ruch . „Achromatyczna biel jest czymś anielskim, a nie ludzkim” – dobre i cóż, masz rację. No i prawda, że życie krótkie, więc warto by jeszcze to i owo doświadczyć.
Czeka mnie od jutra bardzo intensywny i stresujący tydzień w pracy. Dużo czasu będzie mi zajmowała nie tylko praca, ale też dojazdy. W domu będę wieczorami. Potem jeszcze pewnie dodatkowo pisanina w domu. Nie wiem, czy uda mi się tu zaglądać. Będę próbowała chociaż podczytywać. Do maturzystów oczywiście będę fluidowała. Na razie trzymacie się i do zaś …
Na razie tylko bryza mocy dla maturzystow
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Hej, nam dziś jest bardzo potrzebne dobre fluidy,
Aga dziś może być spokojniejsza, ja tym razem nie