Strona 2214 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1214 1714 2114 2164 2204 2212 2213 2214 2215 2216 2224 2264 2314 2714 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,131 do 22,140 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzisiaj ja zaspałam...ZE względu na ostatnie "atrakcje"posłoneczne na rower się nie wybiorę.Słonko zaszło za wysoko a chmur nie uświadczysz.I znowu jest już 21 stopni
    Dzień przerwy się przyda,może trochę więcej schodów lb marszu wieczorem,bo M się wyrywa
    Maniusiu
    dobrze,że wczoraj adrenalinka szczęśliwie opadła po zakupach,mnie się zdrarzylo zostawić sprzet za 20tys,jak leciałam po niego to chybo pobiłam wszelkie rekordy prędkosciAle był gdzie go zostawiłam.
    Swoją fryzjerkę uwielbiam za to "coś" co ma w rękach,to chyba po prostu wrodzony talent.Niby wlosy sobie ogląda i tak mimochodem przycina a efekt zawsze jest wowPotwierdzeniem jej talentu jest prośba salonu o zdjęcia mojej glowy na stronę.Na pewno nie tylko mojej,ale tylko o mojej wiem.I dodatkowo wdzięczna jestem jej za zgodne z moim nie!Bo tam wszyscy ( siedem stanowisk) robią sobie zdjęcia na strony....choć większość raczej nie powinna.Fryzury są fajne,takie trochę żurnalowe,tylko kompletnie niedopasowane do osób....Bo przecież po to idzie się do fryzjera,zeby cofnąć albo choć zatrzymać czas,a nie dodać sobie lat

Agnieszko,tak to już jest z naszym mózgiem,nikt do końca nie wie na jakie ścieżki mas zaprowadzi.Żadne poradniki nie będą skuteczne dopóki nie poznamy siebie.Właśnie u fryzjera przeczytalam o kolorach osobowości.I to o czym był artykuł,już jakiś czas temu odkryłam dla siebie.NIe nazwalam tego kolorami,i właściwie to pomyślałam,ze coś tam sobie wydumałam.A tu kolejny ras slynni ,mityczni naukowcy potwierdzili
    O tym co ty piszesz Agnieszko to przyydarzało się już i Sabince,i Krysi i mnie,i o tym pisalyśmy

Krysiu
    już dziś środa,zleciał Agnieszce nielubiany wtorek,zleci i tobie trudny tydzień

Sabinko
    wyjścia towarzyskie,szczegolnie te z jogą śmiechu są jak najbardziej pożądane w każdej diecieTak więc żadnych wyrzutów,byle w domu na co dzień był jakiś tam umiar

Teresko
    u mnie z niechcianymi kg akurat odwrotnie - zbieram jesienią i zimą,a od wiosny rozjeżdżam to towarzystwo roweremJakiś tam konstans jest,ale do ideału daleko....
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 16-05-2018 o 07:56
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry. Trzymam wiec kciuki dzis za maturzystow po raz ostatni... a Marta tez juz konczy egzaminy tak? Bo juz sie trochę pogubilam z tymi terminami..
    W ogole jestem nieco skołowana dzisiaj i jakas taka nieogarnieta... wstalam wczesnie...ale chyba za wczesnie...bo bez sil i chęci do zmagania sie z zyciem.
    Ciekawa ta teoria Agnieszko...
    Ja jednak mówiąc komus o mych zamierzeniach czuje sie bardziej zobligowana do ich przeprowadzenia, niz w przypadku gdy tego nie uczynie...
    No coz...pewnie to zalezy jak zwykle od typu charakteru.
    Dobrego dzionka!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kolory...już kiedyś pisałam wam, że ja np. przyporządkowuję klasom w szkole jasność. Jedne zespoły są dla mnie jasne, inne ciemne. Zupełnie nie łączy się to z ich lubieniem lub nie. Po prostu różnie je postrzegam. Nie wiem od czego to zależy, ale każdą klasę identyfikuję w tych kategoriach. I np. ostatnio bardzo nie lubię jednej " jasnej" klasy ....
    maniusia72 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Aga, czy egzaminy wstępne macie w Łodzi? Będziesz jechała z Martą ?
    maniusia72 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ha ha, Kasiu, dla mnie nie ma zbyt wczesnego wstawania codziennie 5 rano lub parę minut po
    maniusia72 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej
    Kasiu Marta ma angielski jutro i też będzie koniec zmagań, tyle, że Martę czekają jeszcze egzaminy na studia, bo tam niestety matura ma tylko takie znaczenie , że trzeba ją mieć,. No i już zaczęla przygotowania, więc praktycznie mało co dziecko widzę, bo po południu jest na kursie, a do południa ja w pracy
    pozdrawiam i do roboty się biorę
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

A do Krakowa to egzaminy są w Łodzi?Albo coś przeoczyłam albo ostatnio ASP było na tapecie....
    Agnieszko
    to o czym pisałam,to bylo o komunikacji między ludzmi i tak naprawdę wybor nazwy grup był przypadkowy.Raczej jak się porozumiewać,kiedy kolory troszkę się "gryzą"
    Kasiu
    pewnie coś jest dzisiaj w powietrzu,ja o 6.00 byłam calkiem nieprzytomna,choć obudziłam się sama,a przed 8.00 rozsądek kazał się wynieść z ciepłego łózeczka,ale tylko rozsądek....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Częstochowa

Marta zdaje do Krakowa
    Gruszko, wcześniej Marta miała plany na Łódź na projektowanie biżuterii i Aga na pewno to pamięta,
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    codziennie 5 rano lub parę minut po
    Ja wstaję codziennie 4,30 , więc chyba jestem najwcześniejszym rannym ptaszkiem
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

No i w temacie diety, skończyłam ta okropnie niedobrą kapustę, nikt inny z rodziny jej tknąć nie chciał
    Dziś przestałam się bawić w Geslerową i ugotowałam tak jak zawsze no i jest pycha, własnie zajadam na sniadanie z dodatkiem kalafiora. połączenie dziwne ale dobre
    Krysiu pytałas jak gotuję, bardzo prosto, pokroiłam kapustę ugotowałam w niedużej ilości wodyz solą , co jakiś czas zaglądam, czy nie wyaparowała, żeby się nie przypaliło. Jak już jest miękka doprawiam pieprzem i dodaję dużo koperku oraz przecier pomidorowy. I taka najbardziej lubię. W wersji nie dietowej , dodaje kiełbasę drobno pokrojoną czasami.
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów