Strona 2220 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1220 1720 2120 2170 2210 2218 2219 2220 2221 2222 2230 2270 2320 2720 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,191 do 22,200 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Gruszko dzięki. Nie chcę oczywiście stać i patrzeć bezradnie, ale też muszę podejść do tego wszystkiego z dużą pokorą. Jutro jeszcze pewnie odpuszczę, ale od poniedziałku próbuję dalej. Słyszałam o tej książce Dąbrowskiej. Chętnie do niej zajrzę, tyle że wyprawa do księgarni musi jeszcze przynajmniej tydzień poczekać. Cieszy mnie, że alergia minęła i że wróciły tak dobre warunki do jeżdżenia na rowerze. Już sobie wyobrażam ten wiatr . Pisałaś coś o zdjęciach, które robiłaś po drodze?
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sama jestem ciekawa książki,może znajdę chwilkę na empik,pewnie najprędzej we wtorek lub środę.
    Zdjęcia kwitnącej ścieżki rowerowej na apce
    Ale próbujesz powrotu do wo?
    Może nagotuj sobie kaszy jaką lubisz,jest slodka a nie ma prostego cukru,jednocześnie bardzo sycąca,nawet jak ugotujesz 300-400g suchej to będzie ok 1000-1200 kcaj,możesz dodać jakieś warzywka,albo owoce,troszkę sera.Jedzenia masa na cały dzieńA wolno się w ciele uwalnia i tak nie skacze cukier i łatwiej ogarnąć apetyt.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry w niedzielę

images (2).jpg

Sabinko, uwielbiam Cię za całokształt

Kasiu,
    Mam nadzieję, że wszystko Ci się wyprostuje A w razie czego wiesz...pojedziemy i zrobimy porządek

Krysiu, niestety znam ten stan aż nazbyt dobrze Zwykle po dniach pełnych wyrzeczeń dietowych- niezależnie jaka by to dieta nie była, włącza mi się jak to mówi moja córka pacman i zjadłabym konia z kopytami. Na szczęście od dwóch- trzech lat, trwa to zwykle jeden dzień...kiedyś znacznie dłużej nie potrafiłam się ogarnąć.
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzis na targu- tak, tak, u nas w niedzielę jest wielki targ warzywno owocowy, który odwiedzam w drodze z cmentarza, zakupiłam truskawy i czereśnie...moje ukochane pożywienie
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry dziewczyny ...Milego dnia kochane. Macham tylko do was i znikam bo jedziemy polazic po gorkach...
    Agniesiu smacznego!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki Kasiu, własnie piszę i się pożywiam

Fajnego wędrowania
    sabinka57 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Gruszko, pisałaś chyba o zdjęciach sprzed kilku dni, bo nowego nic na apce nie widzę?
    Kasze to jest to, a do tego warzywa, owoce, nasiona i coś jeszcze z białka. W mobilizacji powinien pomóc mi fakt, ze w czerwcu przyjeżdża siostrzenica ze Stanów i jednak milej byłby ja powitać w mniejszej wersji

Zastanawiam się też trochę nad dietką zupową. Ale nie jestem pewna, czy mnie przekona. Myśl, że kilka razy dziennie jem zupę już teraz wydaje się mało zachęcająca .
    Agnieszko, szkoda że nie udało Ci się ściągnąć tej tajemniczej dietki. Zaintrygowałaś mnie nią. A cokolwiek z niej pamiętasz?

Kasiu, przyjemnego wędrowania. Pogoda sprzyja, więc na pewno będzie to nie tylko aktywny, ale i miły czas.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Niestety Krysiu, ale mam link ściągnięty na messengera i liczę że któregoś dnia sie uaktywni . Wtedy skopiuje od razu dietę do worda . Dieta jest fajna bo sporo w niej warzyw i owoców a białko w takiej ilości że dla mnie do przyjęcia i takie jak lubię czyli np jajka i fasola . Na pewno dam znać jak bedzie dostępna .
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko mówisz, że kochasz mnie za całokształt a konkretnie co masz na myśli mówiąc "całokształt" ? Ha ha łasa jestem na komplementy
    Zapomniałam cię pochwalić za zgubione 800 g - czy jesteś na diecie czy też nie jesteś a jak jesteś to nie wiadomo na jakiej ale ważne, że 4 większe kostki masła wytopiłaś ( większe bo są też takie po 170g)
    Ja co wytopiłam to szybko jakieś kolejny tłuszczyk mi się przyplątał, może tym razem nie masełko a smalczyk ?
    Tez podobnie jak Krysia jestem ciekawa tej tajemniczej diety której nie udało ci się ściągnąć
    Czy to może dieta pana którego nazwisko zaczyna się na T ?

Krysiu dieta zupowa nie dla mnie bo ja nie jestem fanką zup ale może jak lubisz? Ale pewnie nie bo sama myśl o tych zupach nie wydaje ci się zachęcająca a co dopiero jedzenie ich kilka razy dziennie...Ale kasze, warzywa, owoce i trochę białka byłoby chyba ok
    Za zupami nie przepadam ale dzisiaj gotuje zupę dyniową bo bardzo lubię a dynia była w promocji Tak tak - ja emerytka szukam promocji i chętnie z nich korzystam

Kasiu miłego łażenia po górkach tylko dbaj o nóżki bo masz z nimi problemy a może już nie? Mnie jakoś odpukać kolanka mniej bolą

Gruszko oceany energii mówisz masz? I pięknie, u mnie tej energii na może na mały staw by starczyło...ale nie poddaję się, w czwartek byłam nawet na swojej gimnastyce a ostatnio od dłuższego czasu omijałam ją szerokim łukiem a to chora byłam a to świeżo po chorobie a to wyjeżdżałam, mogłam sobie odrobić w inny dzień ale tak rzadko tam ostatnio bywam, że nawet zapomniałam że ona jeszcze jest, do końca czerwca.

Krysiu no faktycznie zakręcona jesteś skoro zapomniałaś na którą masz do pracy

Focha odstawiłam na bok bo z kim poszłabym na Noc Muzeów A tak byliśmy w małym muzeum browarnictwa, w radiu, na politechnice na wydziale wzornictwa przemysłowego, posłuchaliśmy występów na dziedzińcu muzeum, inne przybytki muzealne zaliczyliśmy w zeszłych latach.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, podtrzymuję że ogólnie za całokształt, a ostatnio za to, że tak fajnie włączyłaś się w zabawę w moje bycie lub nie bycie na diecie nie napiszę jakiej i czy mi na niej dobrze idzie

Nie, to nie jest dieta T., ale jakiegoś lekarza- dietetyka, który chyba miał mnie przed oczami, gdy ją układał. Nie wiedziałam tylko, że tak szybko ja ukryje. Ale ja będę go śledziła

Uprawnienia umieszczania postów