Strona 2225 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1225 1725 2125 2175 2215 2223 2224 2225 2226 2227 2235 2275 2325 2725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,241 do 22,250 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    A te ulubione spodnie to za ciasne bo pewnie się skurczyły po ostatnim praniu
    Sabinko, kochana... chciałabym zeby tak było no ale nie jest ..
    a co do kursu uważam to samo, konkurencja nie spi i cwiczy przed egzaminem, żeby mieć dobre miejsce Marta musi byc przed czasem, jak sie sóźni to za bardzo nie ma się gdzie rozłożyć, tyle młodzieży tam chodzi
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu no widzisz - a u mnie to moje ciuchy kurcza się po praniu skubane A u Gruszki zdaje się przyczyną jest sezon grzewczy
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Hej dziewczyny

Nie zniknęłam znowu,ale po prostu w tym tygodniu nie będę mieć czasu na komputer.Dużo pracy mnie czeka,a tu jakby na złość dzieciaki były dziś,będą jutro i pojutrze i jeszcze nie wiem co z piątkiem.Ostatni miesiąc zięć jeździł w trasy tylko piątki i poniedziałki,a teraz ,kiedy ja potrzebuję wolne,to on jedzieMąż do dzisiaj miał w pracy paskudny grafik,bo robił po 2-3 nocki,a między tym po jednym wolnym dniu.Od dziś ma 6 dni wolnych i cieszyliśmy się ,że będziemy mieć czas dla siebie,chcieliśmy pójść też do kina,może do kawiarni i co?I z tych wolnych dni w sumie to nie wiem czy jeden nam zostanie taki tylko dla nas...wątpię W sobotę goście,to trzeba posprzątać solidnie,okna chciałam umyć,ale pewno nie zdążę.zrobić większe zakupy,rozplanować menu,zamówić tort,upiec ciasta,coś tam jeszcze przygotować dobrego itp.No i jednych gości mamy z noclegiem,to pół niedzieli zajęte.

Tak to wygląda,więc wybaczcie,że czasu teraz brak na forum czy na to drugie miejsce.
    Za to sobotą i niedziela były fajne -niesamowita impreza siatkarska w Spodku i koncert w plenerze góralskiego zespołu Future Folk.Och jak ja lubię góralskie nutyMam fotki-jak się wszystko uspokoi,to w wolnej chwili podeślę w wiadomym miejscu.

Buziaki i pozdrowienia zostawiam

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (5).jpg

Zapraszam na środową kawę

Jolinko, muzyki góralskiej nie lubię, a nawet powiem nie cierpię , ale znam paru jej miłośników, mecz w spodku, to na pewno było przeżycie

Sabinko, a chciałam wczoraj napisać, że czasem krew za szybko skrzepnie, albo probówka się stłucze i dlatego każą powtarzać badanie. mam nadzieję że dzisiejszy wynik koleżanki będzie ok

Maniusiu, a na co est dobry syrop z akacji ?

U mnie dziś długa środa...ale jutro krótki czwartek, a potem równie krótki piątek Niestety długa sobota, a od niedzieli mam gości na cały następny tydzień .

Udanej środy
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry tradycyjnie porannie!

Agusiu twoja kawka dzis mi wyjatkowo potrzebna, bo spie ostatnio jakos tak niespokojnie i rano budze sie polprzytomna...
    Na szczescie dalej samoistnie, bez budzika! Nie znosze powiem wstawac na budzik. A tak czasami tzeba, np w podrozy. Nie spie wtedy...tylko pilnuje budzika czy aby na pewno zadzwoni.
    Nie pisalam wam, ze w zeszlym tygodniu podwoilam dawke mego leku, zgodnie z zaleceniem lekarza, ze gdy sie skonczy jedno opakowanie-slabsze, to mam zaczac brac te mocniejsze. Mysle teraz, ze to podlamanie, ktore mialam przed kilkoma dniami moze miec z ta zmiana jakis zwiazek. Wczoraj w pracy bylo ok, tym bardziej, ze czuje iz szefowa jest zadowolona ze mnie. Stanowie jakby rownowage do jej stanowiska w tym konflikcie z teamem, czy tez jedna jego czescia... Dzis mamy nasiadowke, zobaczymy jak bedzie...

Jolinku, Jolinko- ciezki tydzien przed toba. Zastanawiam sie co by ziec i corka zrobili gdybys nie mieszkala tak blisko? Chyba musieliby sobie jakos inaczej radzic? Bo z boku to troche tak wyglada jakby cie ciut wykorzystywali... No ale jak to moj tata mowi..."chcacemu nie dzieje sie krzywda". Ciesze sie, ze sie dobrze bawilas w ten weekend. I zycze ci aby ten nastepny byl rownie udany.

Agnieszko a co to za goscie tak na dluzej ci sie szykuja?

Krysiaczku gdzie jestes? Czy dalej taka smutna?

Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewczyny
    Jolinko, ja lubię góralska muzykę, ale taką bardziej folk jak golce, takiej prawdziwej to nie do konca. Cieszę się że mogłas byc na tym meczu,na pewno to niesamowite przeżycie,
    Kasiu super , że już ci lepiej, a podroż na pewno tez humor poprawi.
    Aga, ciocia Sucharka twierdzi że jest dobry na wszystko, a ja wyczytałam, że na kaszel, na wrzody ( obniża poziom kwasu żołądkowego), działa przeciwzapalnie, przeczyszczająco.
    No to wracam do roboty

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Kasiu to dobrze, że reagujesz na lęk zwyżką nastroju. Z tego co napisałaś wyjaśniając lepiej podłoże Twojego podłamania się w pracy e.jestem dobrej myśli.Szefowa jest twoim sprzymierzeńcem, a przeciwnikiem roszczeniowa przedstawicielka wrogiej frakcji.
    Jak team jest skonfigurowany to nie da rady być neutralnym.
    Widocznie jesteś postrzegana jako człowiek szefowej skoro na Ciebie naskoczyla.
    Staraj się nie dawać jej pola do ataku, ale się nie załamuj.
    Ja z muzyką folklorystuczną Czy prymitywno-taneczną jak disco polo mam różne orbity. No ale opery i filharmonii też nie lubię. Lubię melodię środka no np Cohena, Budkę Suflera to co gra Radio RMF, Zetka Złote przeboje.

Mieszka w
    Częstochowa

W zasadzie to ja też nie mam jakiegoś okreslonego gatunku muzyki, który lubię, bo alb mi sie cos podoba albo nie. I niektóre arie operowe mi ise podobaja i chóry gregoriańskie i niektóre disko polo itd, zalezy od nastroju co akurat słucham. Najbliższy mi jest rock, ale innym gatunkom nie mówię nie

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Nie mam chwilowo laptopa,zobaczymy jak mi pójdzie pisanie z komórki...
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu,z jedną płytka na pewno dasz radę,w necie jest dużo filmików.Slabe to pisanie,ale pozdrowienia dla wszystkich
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów