Krysiu czyli jesteś po prostu na diecie truskawkowej ale wszystkie chwyty dozwolone i każda dieta dobra, byle była odchudzająca albo jakaś zdrowotna bo w zasadzie podobno wszystko co jemy, spożywamy to jest jakaś tam dieta ale często nie taka jak być powinna.
Agnieszka jest na podobnej diecie, jest albo i nie jest no ale coś o truskawkach wspomniała, to może je je a może i nie je i do tego czereśnie, czyli dieta - niedieta jest urozmaicona
Zwrotu "po kokardki" używała Natka i to dosyć często, dlatego zapamiętałam ten zwrot.
Agnieszko 3 dni w pracy i 4 dni wolnego to mogłoby być tak chyba na stałe co?
Postaram się nie ulegać podszeptom szatanicy i nie podjadać między posiłkami, dzisiaj zrobiłam pierwszy krok w tym kierunku, zwykle moje latanie odbywało się przed obiadem a najwięcej jem i podjadam po obiedzie to dzisiaj poszłam polatać właśnie po ale jest tak gorąco, że długo nie polatałam, teraz zajęłam się korespondencją do was, żeby czymś się zająć, zaraz obejrzę ostatni odcinek serialu Safe, który bardzo mi się podoba i który oglądam na Netfliksie. Widzę, że przyszły rok szykujecie się hardkorowy, trudne klasy dostałaś ale na pewno sobie poradzisz, w końcu masz już parę lat doświadczenia w tej dziedzinieale klasy łączone od IV - VIII to musi być wyzwanie...