Sorry, że dzisiaj tylko kawę postawiłam i potem mnie nie było ale miałam dosyć zajęty dzień, byłam długo u koleżanki za miastem, psiedzialysmy sobie w ogródku w cieniu i pogadalyśmy o wszystkim, Było bardzo przyjemniea potem wybrałam się do kina z moim T Ż na Pozycję obowiązkową i bardzo bardzo polecam ten film, bardzo kobiecy, optymistyczny i taki od serca
TinnGo o diecie dr Pape możesz poczytać na tym forum, tylko trzeba wejść na wątek - dieta dr Pape i kawał dobrej roboty zrobiła tam nasza Gruszka, która powrzucała chyba tak od 5 - 6 strony bardzo dużo informacji tak jakby bezpośrednio od osoby pracującej z tym dietetykiem i w zasadzie nawet bez książki można poznać dobrze zasady tej diety, dieta moim zdaniem bardzo fajna i prosta ale tylko wczoraj udało mi się jeść przez cały dzień zgodnie z jej zasadami, to znaczy najprościej mówiąc śniadanie węglowodanowe, obiad jaki kto chce a na kolację białko i warzywa ale tylko te 3 posiłki, bez żadnych przegryzek i posiadania
Miłego świętowania jutro życzę tym które mają tylko jutro wolne i tym które mają długi weekend bo ja to mam jeden wielki długi niekończący się weekend![]()