Strona 2245 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1245 1745 2145 2195 2235 2243 2244 2245 2246 2247 2255 2295 2345 2745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,441 do 22,450 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No to miałaś przygodę Maniusiu
    Ja myślałam, że ta impreza wasza dzisiejsza to taka po prostu popijawa gdzieś w restauracji a to okazuje się, że chyba wyjazdowa z noclegiem i dlatego wracasz dopiero jutro, tak czy owak miłej imprezki i trzymaj się z daleka od wody
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Tadam...ja też sobie jadę

Aga, no to nieziemska przygoda
    gruschka lubi to.

No proszę ile malutki kotek może prowadzić zamieszania w uregulowanym i systematycznie prowadzonym domu, trzy dorosłe koty nie są tak absorbujące jak takie maleństwo
    podziwiam cię za bezwarunkowe zaangazowanie się w pierwsze dni życia małego kociaczka, nie wiem czy bym się tego podjęła...
    Dobrze, że lekarz ci pomógł na różne twoje dolegliwości i mam nadzieję, że już będzie lepiej i u ciebie i u twojego maleństwa.
    Agnieszko jak twój głos? Mam nadzieję, że lepiej

A gdzie to sobie jedziesz Agnieszko bo jakoś mi umknęło?

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, impreza jest bez noclegu, tylko że zabawa do 3 nad rano, a do domu ściągnę na 4-5 bo tak mamy transport wynajęty , imprezka jest w lokalu na wsi niedaleko mojej pracy

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, No to spontanicznie wyszło jedziemy do Olsztyna z mężem poodwiedzac stare kąty . Z głosem lepiej choć niedoskonałe , ale idzie ku dobremu
    Madzia gratulacje
    gruschka lubi to.

Agnieszko miłej niespodziewanej wycieczki życzę
    Kalahari gratulacje z okazji pojawienia się na świecie twojej wnuki - śliczna jest
    A Ty wyglądasz wspaniale

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki Sabinko
    Paznokcie zrobione, za chwilę wyjeżdżamy

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Pamiętam ten czas oczekiwania na wyniki matur. Biedny Kuba, biedna Marta Czasami zastanawiam się, czy to naprawdę musi tyle trwać? Trudny emocjonalnie czas.

No ale dzisiaj widzę, że nasze dwie maturalne mamy w rozjazdach i dobrze .
    Maniusiu to baw się, szalej i co tam chcesz . Agnieszko, a Tobie w takim razie miłych sentymentalnych wspomnień .

Sabinko, wracając do tematu – samemu jednak się nie da . Znasz ten program na tlc, historie wielkiej … , więc wiesz. Ten lekarz udowadnia to prawie w każdym odcinku.

Tereniu, urokliwe to małe kociątko. I Ty ze swoim zauroczeniem nim też. Rysio Nie będę robić porównań do „Starego Pana”, ale trochę się nasuwają . Może dobrze, że wyjeżdżasz za chwilę na wakacje.
    Nie wiem czemu, ale mam przedziwne wrażenie, że posiadasz niezwykłą umiejętność wynajdywania sobie zajęć i to bynajmniej nie lajtowych . Przykra sprawa z kradzieżami na cmentarzu. U nas to niestety też codzienność .

Jolu, to dobrze że potłuczenie nie jest poważne i czujesz się już lepiej. No i najważniejsze, że wnuczce wrócił apetyt. Ale dobrze, że przejdzie bardziej dokładne badania.

Kasiu, mam nadzieję że Terenia naprawdę skorzysta z Twoich porad dotyczących pakowania :. Naprawdę wzięłaś 7 par butów?

Agnieszko co do dietek, to wiem że potrafisz trzymać się w ryzach i wiem, że dobrze robić sobie zapiski z zysków i strat. Miałam już takie podejścia, ale na dłuższą metę u mnie to nie działa. Dlatego tym bardziej jestem pełna podziwu dla każdego, kto potrafi sobie wprowadzić taką samodyscyplinę na dłużej. Widzę, że szykujesz się do Dąbrowskiej . Sorry za uśmiech, ale przypomniała mi się nasza ostatnia rozmowa o niej .
    Przelicznik kalorii ciekawy i może być rzeczywiście przydatny, jeżeli ma się zwyczaj liczenia kalorii. Rady ogólnie bardzo fajne. Tylko jak to w życiu bywa, z realizacją bywa już trudniej.

Maniusiu, też myślę że lepiej by egzamin był wcześniej, zwłaszcza że Marta ma już gotowe co trzeba. Tak swoją drogą to paskudne, że tak zwlekają z podaniem konkretnego terminu .

Madziu, ogromne gratulacje!
    urodziny.jpg
    Może mi się tylko wydaje, ale może niekoniecznie. Na zdjęciu wydaje się, że Greta jest taka podobna do Ciebie .

Gruszko, widzę że dobrze Ci na wyjazdach i ani Ci w głowie powroty

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Wróciłam
    Właściwie już wczoraj,ale zabrałam męża na miasto na powitalne pyszne jedzenie i forum spadło z wokandy:wink
    A dziś od rana przede wszystkim rower a potem trochę spraw domowych i praca.I czas minął niepostrzeżenie
    Wyjazd był taki jak lubię najbardziej - królowała zasada wszystko mogę nic nie muszęByłó ciepło,dobrze,nieśpiesznie,rozmowy,rozmowy przeplatane dobrym jedzeniem i winem...
    Kultura przegrała sromotnie z kobiecą próżnością,i zamiast muzeum zwiedzałyśmy hurtownie z materialamiwink2:I nie wyszłyśmy z pustymi rękoma.
    Kultura będzie następnym razemZawsze za mało czasuAle mam już plan na następne spotkanie

Z przykrością muszę sie z wami zgodzić w sprawie truskawekSą po prostu niedobre....Myślałam,że tylko te lubelskie,ale kupiłam dziś podobno kaszubskie i są jeszcze gorsze
    Ale za to czereśnie - miodziotylko cena o wiele mniej przyjemna.....

Wyjazd piękny,przebywanie z przyjaznymi duszyczkami wspaniałe,ale teraz potrzeba mi posiedzieć w cichym kątku.I nadrobić braki roweroweI jeszcze rozpocząć długo odwlekany remont....

Żeby nie bylo,że dieta przemilczana-wróciło obywatelki dokladnie tyle ile wyjechałoA dieta byla,powiedziałabym ,towarzyskagotowanie u S bez oglądanie się na kalorie,popijanie winkiem....Bez obżarstwa.
    Mogę śmiało napisać,ze bylo po prostu normalnieJeśli do tego dorzucić właściwie kompletny bezruch w porównaniu z codzienną aktywnością to mogę chyba uznać to za sukces
    I to by bylo chyba na tyle dzisiaj,wszystkim życzę zabaw,wspominków,odpoczynku i czego komu na weekend potrzeba
    Chwilowo nigdzie się nie wybieram,więc powoli wdrożę się w codzienne pisanie i odpowiadanie w miarę na bieżąco
    No co za system,każe mi się ograniczać z obrazkami.....
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów