Strona 2254 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1254 1754 2154 2204 2244 2252 2253 2254 2255 2256 2264 2304 2354 2754 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,531 do 22,540 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam w czwartek

images (20).jpg

Udanego dnia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witam z rana i dziękuję z całego serducha za życzenia urodzinowe -jesteście kochane[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Poświętowaliśmy sobie we dwójkę-było mało kalorycznie czyli wino i lody,ale był też spacer dwugodzinnyNie było dzieciaków,odpuściliśmy robotę,więc był totalny relaks...słodkie lenistwo.Tylko powiem Wam jedno....zmęczyło mnie to lenistwo

Za oknem od wczoraj chłodno i pochmurnie,a mnie to cieszy-wreszcie trochę odpoczynku od nieznośnego upału.Wczoraj trochę padało,jak dzisiaj nie będzie,to chcę skończyć plewienie w ogródku.Muszę też siatki do okien założyć,bo muchy się pokazały i komarów coraz więcej.To są plany,a jak będzie to zobaczymy.

Na razie kończę-idziemy z mężem na większe zakupy,a jeszcze jakieś małe śniadanko trzeba zjeść.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry w czwarteczek!
    Macham tylko lapka i znikam, bo jestem juz mocno niewczasie...

Postaram sie napisac wiecej wieczorkiem...

I Krysie nawoluje! Gdzie sie kochanie schowalas do mysiej dziurki? mam nadzieje, ze to nie przez ten bol nieznosnny to milczenie...
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewczynki
    ale się dziś obrobić nie mogę
    do pracy się spóźniłam, a wszystko przez głupi pomysł zrobienia gołąbków rano
    i tak nie zdążyłam, sparzyłam kapustę i udusiłam warzywa a resztę po powrocie zrobię
    oprócz tego zrobiłam zupę krem z dyni i spagetti dla Artura to i tak uważam że sporo się udało
    a ja sobie robię małą przypominajkę WO i postanowiłam zaszaleć z dobrym jedzonkiem

Jolu taki fajny luźny dzień na pewno ci się przydał
    Aga czy imprezę w szkole to masz już jutro? no to ja już dziś trzymam kciuki za ostatnie przygotowania
    Kasiu , ja tez tak sobie pomyślałam o Krysi że nie zagląda tu ani tam, mam nadzieję że to tylko zapracowanie
    Jolinkaa lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Też wczoraj wieczorem myślałam o naszej Krysi, co to się stało, że nie zagląda ale mam nadzieję, że to tylko przepracowanie czy zapracowanie czy papierologia.
    Maniusiu nie wiem o której wstałaś dzisiaj i na którą masz do pracy ale zrobiłaś rano tyle, że niektórzy nie zrobią tego przez cały dzień
    Agnieszka chyba tak zaganiana, że tylko wita nas rano ale mam nadzieję, że to po prostu brak czasu a nie to, że nie chce już być naszym filarem ha ha to miał być żart oczywiście Agnieszko
    Piszę na smartfonie bo mój laptop się aktualizuje już dłuższy czas a dopiero 73% tych aktualizacji ściągnął, zaraz idę na ryneczek kupić owoce i warzywa i mam nadzieję na już trochę tańszy bób a potem na gimnastykę, muszę się zmusić do niej, bo lenia mam strasznego ostatnio, chociaż 2 dni temu zebrałam się i poćwiczyłam przed telewizorem z bardzo sympatyczną panią - śliczną i uśmiechniętą, która ma sporo ćwiczeń dla pań po 60-tce albo takich, które nie bardzo mają kondycję a ja ostatnio tak się czuję - starsi, bez kondycji, ciężko, ociezale, grubo i powiem wam, że jak ostatnio udało mi się zgubić 2-3 kilogramy (które już zresztą mam z powrotem ) to już odczuwałam, że jest lepiej...
    No ale to co czuję i jak się czuję to tylko moja "zasługa "
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, wielkie brawa za cwiczenia, a wstałam o 4,30 jak codzien, już sie tak przyzwyczaiłam, a poza tym arzno robię najwięcej bo jeszcze mam siły
    Jolinkaa lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Pustki tu dziś ale wiem ze każda ma natłok zajęć bądź wyjazd to tylko dobrej nocy życzę i idę zaliczyć skalpela

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Nerwy nie pozwalają mi usnąć, ale mam nadzieje że złapię jeszcze ze dwie godziny snu

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Co sie dzieje Agnieszko? jakies problemy? Przestraszylam sie sie jak zobaczylam twoj wpis o tej godzinie...
    Mam nadzieje, ze jak wstaniesz, to sie odezwiesz i napiszesz skad takie nerwy.
    Ja mialam co nieco napisac wczoraj, ale wrocilam z ogrodu taka padnieta, ze nic mi sie juz nie chcialo. Wyjazd na dwa tgodnie w okresie najwiekszego skoku wegetacji to szalenstwo. Ogrod wyglada jak dzungla. Tyle rzeczy trzeba wyciac, podciac lub podeprzec. Na krzakach mam setki przekwitlych roz, na ktore nie moge patrzec. Poza tym, gdy sie ich nie wytnie, nastepne kwitnienie sie opoznia, albo nie bedzie go wcale. Do tego trzeba pozbierac i przerobic to co juz dojrzewa. Porzeczki, agrest, groszek, pierwsze warzywa...
    W srode bylam na spotkaniu WW. Tak jak przypuszczalam wzrost wagi przez ostatnie trzy tygodnie to okolo kilograma. Nie jest to duzo, ale chcialabym wrocic do mej 7 z przodu. W tym celu wlaczylam wieksza kontrole ilosci jedzonka i jezdze codziennie do pracy rowerem. Mam nadzieje, ze to pozwoli uporac mi sie ze wzrostem wagi.
    Krysiu dobrze, ze sie odezwalas chociaz na apce. Czekamy zatem na pare slow i tutaj...

Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Trzymam mocno kciuki za udane przedsięwzięcie AgnieszkiChmurka kwantów mocy poszła

Maniusiu
    ja też lubię najwięcej zrobić rano

Krysiu
    odpocznij ile potrzebujesz,tylko macham do ciebie

A ja sobie trochę wczoraj świętowałam,wlaściwie od samego ranaByly kwiatki,życzenia,tajska knajpka,wino,czereśnie w sadzie -śmiało mogę napisać,że to był bardzo dobry dzieńA właściwie nic nie bylo planowane.

Tajska knajpa uchodzi za bardzo dobrą,ale albo to w ogóle nie moja kuchnia,albo już się nie nadaję na jedzenie po knajpach.Chociaż wszystko bylo smaczne.

Remont chwilowo stoi,czekam na pewnego fachowca,uznałam,że to co początkowo chciałam reanimować,nie jest tego warte i najlepiej będzie wymienić.W ogóle wygląda na to ,że porwałam się trochę z motyką na słońce z remontem i powoli szeregi fachowców rosną w siłę
    Chyba lepiej,żebym się skupiła na szyciu i gotowaniuAle jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz...

Troszkę u nas popaduje,nie jest tego wiele,czasem ledwo zmyje kurz ale dobrze ,że jest cokolwiek.
    Widzę,że ten weekend wyjątkowo wyczekiwany przez wszystkich,więc niech się już szczęśliwie zacznie
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów