Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Hej
Aga trzymam kciuki, choć jestem pewna że wszystko się uda !
Gruszko, czy to jakieś twoje święto wczoraj było ?
Krysiu- odpoczywaj sobie spokojnie
Kasiu - no to masz co robić, to są uroki wakacji, ze po powrocie nie wiadomo w co ręce włożyć
Sabinko- jak tam gimnastyka kontynuujesz?
Jolus co u ciebie?
Madziu......
1 załącznik(ów)
Oj kawy nie ma to i nikt się nie dosiada...
Oto i kawa - zapraszam :)Załącznik 42124
Ja teraz wychodzę ale jeszcze tu wrócę i sprawdzę kto pił kawę :)
JA PIJE :)
Marta ma egzaminy we wtorek i środę - trzymajcie kciuki, bo sa 4 osoby na jedno miejsce
Oj chyba niedobrą kawę zaparzyłam bo tylko Maniusia się poczęstowała:) Maniusiu pewnie, że będziemy trzymać kciuki i nieraz już nasze kciuki miały moc sprawczą, na pewno się dostanie, bo jak nie ona to kto??? :)
No właśnie Gruschko kochana a cóż to za święto wczoraj miałaś, że świętowałaś a my gapy nic o tym nie wiedziałyśmy??? Ja bardzo lubię tajskie smaki, tajskie, chińskie, indyjskie i wszelakie orientalne, w zasadzie wszystko mi smakuje oprócz owoców morza, których jakoś nie lubię, dosyć często jadam takie jedzonko jak jestem w Anglii bo moi też lubią:)
Kasiu kilogram więcej po trzech tygodniach i to w tym 2 urlopowe tygodnie to pestka i na pewno szybko zgubisz to co przybrałaś, tym bardziej, że pomykasz do pracy rowerkiem, w ogrodzie na pewno sporo kalorii gubisz, pewnie, że zostawienie ogródka na 2 tygodnie to długi czas, teraz trzeba nadgonić i ostro powalczyć z chwastami, no i plony już zacząć zbierać:)
Krysiu mocno mnie zaniepokoiłas tym wpisem, że nie bardzo się czujesz, co się dzieje z twoim zdrowiem kochana?
Nie wiem czy Agnieszka już po imprezie bo takie święto to może być całodzienną imprezą ale na pewno wszystko się udało i zebrała laury za swoją pracę:)
Mam nadzieję, bo jest teraz strzepkiem nerwów, strasznie mi jej szkoda, a jak zobaczyła listę kandydatów, że ich jest tylu to już całkiem się podłamała, a przeciez ma takie same szanse jak cała reszta, no al weź i przetłumacz...
Sabinko, a kawusia bardzo dobra
Dziewczynki, dziękuję za wasze kciuki, wróciłam przed chwilą ze szkoły i powiem wam...warto było to wszystko robić:) wszystko udało się znakomicie zebraliśmy mnóstwo gratulacji, wyobraźcie sobie, że ludzie popłakali się ze wzruszenia, dostaliśmy owacje na stojąco, goście byli zachwyceni :) A ja padam na nos, bo nie dość że noc nie przespana to i wzruszeń mnóstwo :)Idę odpoczywać :)
Maniusiu, trzymam kciuki :)
2 załącznik(ów)
Witajcie!
Gruszko, coś napisałaś, ale właściwie nie napisałaś. Mnie się jednak wydaje, że miałaś wczoraj urodzinki? Może miałaś a może nie ;). Ale i tak wszystkiego najlepszego :money:
Załącznik 42125
Jolu, dzisiaj natomiast wypadają chyba Twoje imieninki? Może wypadają, a może nie, ale też wszystkiego najlepszego ;).
Załącznik 42126
Maniusiu, pewnie że będziemy trzymać kciuki. Nie zazdroszczę tej egzaminacyjnej nerwówki :(. Biedna Marta i wcale nie mniej biedna Ty :arf:.
Agnieszko, teraz jeszcze bardziej żałuję, że nie miałaś możliwości nagrania chociaż tego, co robiliście na próbach. A może jednak będą jakieś oficjalne nagrania, już bezpośrednio z imprezy, które jednak będziesz mogła nam pokazać? W każdym razie bardzo gratuluję :great:. Wygląda na to, że było warto tak się wymęczyć :money:.