Strona 2256 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1256 1756 2156 2206 2246 2254 2255 2256 2257 2258 2266 2306 2356 2756 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,551 do 22,560 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko nasza czujna i kochana . I dzięki za dobre słowa, jest już lepiej. A w ogóle to fajnie, że potrafisz się co jakiś czas zmobilizować do ćwiczeń. To zawsze nadzieja na więcej .
    Aż się zastanowiłam nad tymi orientalnymi smakami. Ale albo za mało ich poznałam, albo to jednak nie dla mnie .

Kasiu, jak na tak długi czas rozpusty, to właściwie wcale dużo nie przybrałaś. Za to masz teraz pewnie znowu dużo energii i chęci do podjęcia nowych zmagań dietetycznych. A prac ogrodowych jednak współczuję. Wiem, że je uwielbiasz, ale może nie aż w takim nagromadzeniu .

Tereniu, baw się dobrze na wczasach i tylko przypadkiem nie zamartwiaj kotkami, a zwłaszcza tym najmniejszym .
    gruschka lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (21).jpg
    Sobotnie dzień dobry
    Nareszcie mogę spokojnie wypić kawę i nie myśleć o próbach i dekoracjach
    Jadę dziś dla relaksu połazić po galerii handlowej
    Maniusiu, mój Kuba, ponieważ pracuje, nie ma za bardzo czasu myśleć o maturze i studiach, ale jak mocno to w nim tkwi świadczy fakt, że prawie co noc śnią mu się egzaminy i stopnie maturalne. Dla naszych dzieciaków i dla nas to ogromny stres. Kuba wczoraj robił opłaty na studia, i wyobraź sobie, że jest jedynym uczniem w klasie, który zalogował się na więcej niż jedną uczelnię. Reszta podeszła do tego optymistycznie i zrobiła opłaty tylko na jedną i na jeden kierunek. Jak mało wiary w siebie ma ten mój syn...Z drugiej strony lepiej mieć wybór niż go nie mieć , a on i tak najbardziej martwi się, czy zdał polski .

Miłej soboty dziewczyny jadę na targ, a później do Łodzi
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Muszę jeszcze dodać parę słów zanim wyjdę

Kasiu, dziękuję Ci za słowa troski , nawet nie wiesz, jakie to ważne wiedzieć, że ktoś zareaguje na coś, co jest niezwyczajne w naszym codziennym zachowaniu

Naszym solenizantkom i jubilatkom ( Gruszce, Joli) wysyłam serdeczne życzenia, aby ciągle się darzyło

Krysiu, już dawno chciałam Cię zapytać, czy złożyłaś w zusie papiery do emerytury, czy będziesz pracowała?

Maniusiu, Gruszko, ja też pracuję rano- już kiedyś o tym gadałyśmy z Maniusią, że jak rano wyjdziemy z domu, to już dooopa, nic po powrocie w nim nie zrobimy

Tajskie jedzenie? Może być, ale to nie jest moja ulubiona kuchnia. Ja kocham włoszczyznę i francuszczyznę
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Ciesze sie Agnieszko, ze juz po stresie zwiazanym z impreza w szkole. Pieknie to wszystko wygladalo! A ty taka elegancka i szczuplutka!
    Widac po tym wszystkim, ze praca w tej szkole to twoja pasja. I ty chcialabys to zmienic?

Krysiu- jak zwykle pamietalalas w swym wpisie o wszystkich tylko nie o sobie. Nic nie napisalas co bylo powodem, ze tak cie dlugo nie bylo.
    No i co ze zdrowkiem? Moze faktycznie czas by troche zwolnic i zatroszczyc sie o siebie?

U mnie dzis rano ogrod a po poludnie urodzinki grillowe u znajomych... Milego dnia dla wszystkich!

Agnieszka111 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Już po rowerze
    Wstałam wyspana 5.15 i całe szczęście,bo wtedy jeszcze jest nad morzem pusto i przyjemnie,a po 7.00 zewsząd napływa mnóstwo ludzi i przestaje być tak zjawiskowo.Tak to już jest,że rower albo wcześnie rano albo wcale....Na szczęście lubię wstać skoro świt,ale tylko latem

Tak Krysiu to właśnie taka okazja do świętowaniaDziękuję za życzenia,poświętować można,ale chwalić to się za bardzo nie ma czym
    Obchody były troszkę nietypowe,ale za to naprawdę szczere,dostałam przepiękne,rozgrzewające serce życzenia i w ogóle wiele dobrych znakow i dowodów przyjaźni.Za rok może być tak samo
    Wygląda na to,że natrudniejszy czas w pracy i ty i Agnieszka macie za sobą.Mam nadzieję,że tobie też przyniósł choć trochę satysfakcji i radości,Agnieszce na pewnoTo chyba najlepsza nagroda,jak się robi coś z prawdziwym zaangażowaniem a potem inni naszą pracę docenią
    Przed wami bardzo zasłużone wakacje

Maniusiu
    ty masz z czekaniem na wyniki Marty jeszcze trudniej niż Agnieszka,bo artysta to artysta,nawet taki "in making", rollercoaster murowany -od euforii do czarnej dziury.Kciuki oczywiście trzymane będąZa Kubę też,to się samo przez się rozumie
    Agnieszko,może inni zdają na mniej ekskluzywne studia i dlatego wierzą w to,że się dostaną.Mój syn zdawał na inżynierię dżwięku,gdzie bylo 26! osób na 1 miejsce.Poddał się po pierwszej próbie,niektórzy zdawali 6 raz....

Sabinko,to tajskie jedzenie bylo smaczne.Tylko niewiele mialam w sumie do wyboru,owoce morza nie,kolendra nie,chili nie.....Pozostały mi sajgonki i zupa z kaczki.Dobre było,ale nie tak,żeby tam wrócić.
    Za to risotto i gnocchi w innej knajpce przepyszne i tam na pewno jeszcze pójdę.
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 16-06-2018 o 08:00
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Tinngo
    ciesz oczy widokami Albanii i korzystaj z uroków wakacji ile się da

U mnie dzisiaj tradycyjnie praca,a potem się zobaczy,czy natchnie mnie na czytanie czy może sprzątanieA właściwie bardziej selekcja w szafach,bo zrobiło się ciasno,a pewnych rzeczy nie tylko nie potrzebuję,ale również nie chcę.Najwyższa pora się z nimi rozstać.
    Tym bardziej ,że po latach kupowania sobie nowych rzeczy dopiero wtedy ,kiedy stare naprawdę się zużyły mam wreszcie szafę,która cieszy oczy i duszęDużo butów,dużo torebek,dużo sukienek

Dla wszystkich życzenia miłej soboty,tradycyjnie co kto lubi niech mu się przytrafi
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Widzę, że rozmowy trwają i bez kawy ale jeżeli któraś czeka na kawkę to zapraszam
    Agnieszka pewnie odsypia stres i zmęczenie, więc tym razem, już drugi dzień pod rząd, kawka ode mnie, mam nadzieję, że równie smaczna
    kawa-przed-treningiem.jpg
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, jak to kawy nie było???
    gruschka lubi to.

Agnieszko bardzo bardzo cię przepraszam ale nie wiem jakim cudem nie widziałam twoich wpisów i to nawet dwóch to i kawę gdzieś przegapiłam, zaczęłam czytać od wpisu Kasi.
    Ale tym sposobem dziewczyny mają kawy a kawy i mogą pisać i pisać

Spóźnione życzenia dla jubilatki i solenizantki - wszystkiego wszystkiego najlepszego

Wczoraj miałam śmieszną ale i niesmieszna sytuację dla mnie, dającą wiele, wiele do myślenia.
    Byłam u koleżanki, która robiła przegląd ubrań swojej siostry od wielu lat niemieszkajacej w Polsce i były tam dwie garsonki sprzed może 30 lat, jej siostra była szczuplutka a garsonki wydawały mi się dosyć duże, więc przymierzyłam dla jaj najpierw żakiet i o dziwo był dobry, tylko, że kiedyś nosiło się luźne zakiety a do tego jej siostra ma spory biust i dlatego zapiąć się zapielam ale luźny na pewno nie był, za to jak wzięłam się za spódnicę, która też wydawała mi się niemała a zapinała się na całej długości od góry do dołu, okazało się że brakuje mi prawie pół spodnicy !!! TO mi uświadomiło jak się zmieniłam od czasów młodości, bo też kiedyś byłam szczuplutka..

Wiadomo, że z wiekiem figura zmienia się ale jak zobaczyłam ile brakuje materiału w obwodzie to się po prostu załamałam

Uprawnienia umieszczania postów