Strona 226 z 3048 PierwszyPierwszy ... 126 176 216 224 225 226 227 228 236 276 326 726 1226 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,251 do 2,260 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Jolu ...
    dzis Tobie nalezy sie pierwszenstwo w moim wpisie ...musze podobnie jak Sabinka dokonac rozdwojenia jazni, i rowniez tu zlozyc Ci najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe ....

badz kochana zawsze szczesliwa, usmiechaj sie zawsze i wszedzie , a od czasu do czasu chocby i z konta Totalizatora sportoweggo niech Ci wpadnie jakas okragla sumka ...

Ewa..
    tule jak zwykle serdecznie i cierpliwie czekamy na lepsze wiesci ....

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    dzieciakom się wydaje, że już są dorosłe, ale dziewczyny do liceum już chodzą, coś w domu musi być na rzeczy, ludzie skupiają się na dbrach materialnych zapominając że dzieci potrzebują zainteresowania a nie tylko gadżetów
    mnie sie wydaje ze problem jest brdziej zlozony ... to skupienie na dobrach materialnych niestety jest znakiem naszych zwariowanych czasow ... dzieciaki nie majace markowych ciuchow, kosmetykow ,drogich smartfonow czy innych "topowych gadzetow" sa czesto szykanowane w srodowisku mlodziezowym , niestety z przykroscia to musze stwierdzic niejednokrotnie nawet przez nauczycieli ... niestety coraz czesciej wyznacznikiem wartosci bywa zasada - masz pieniadze ... masz pozycje ... ludzie ubodzy sa traktowani z lekcewazeniem . stad bieze sie gonitwa za gadzetami, bo o zgrozo , ich posiadanie albo nie posiadanie zyskuje ludziom powazanie albo jego brak.... dzisiejsza mlodziez jest bardzo czula na brak powazania stad tez czesto nawet nie staraja sie glebiej zastanawiac co jest prawdziwa wartoscia czlowieka ... madre dyskusje z rodzicami czy na lekcjach , na ten temat w konfrontacji z rzeczywistoscia , czesto pryskaja jak banka mydlana ... takie sa moje spostrzezenia ... byc moze maly mam kontakt z Polska rzeczywistoscia, ale to zjawisko powszechne na calym swiecie, a chyba nie ulega watpliwosci, ze otwarcie na swiat spowodowalo zachlysniecie sie wzorcami ze swiata.. Kazda przemiana ma swoja cene... i to oczym mowimy jest wlasnie jednym z kosztow przemian jakie nastapily w Polsce ...
    smutne ale tak wlasnie to widze ...

Agnieszko...
    marzenie o dzialeczce do spelnienia niby nie trudne, ale w istocie rzeczy chyba sie nie spelni, bo musialabym tez w pakiecie dostac jakiegos ogrodnika ktory by sie ta dzialeczka troskliwie zajol... ja kocham zielen i kwiaty , ale w roli "kreta" nie widze sie wcale ... to cos jak smakosze piwa co nie chca kupowac browaru aby sie piwa napic

Wszystkim milej slonecznej soboty zycze

.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Natko ...
    Oooo przytulam was oboje ... smutne kiedy widzi sie jak bardzo zle jest naszemu partnerowi ...
    straszne to ze tak musi pracowac... a juz o pomste do nieba wola to, ze to sytuacja zmusza go do takiej pracy i rozlaki z rodzina ... nie gonitwa za gadzetami czy wygorowane ambicje ...
    Natka55 and Agnieszka111 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Pogoda piękna u mnie ale wczoraj pojechaliśmy do Mielna do rodzinki J. niby na grill chociaż pogoda była nie bardzo po południu no i grilla nie było bo lało i nawet trochę grzmiało
    zamiast grilla było ciasto drożdżowe z rabarbarem ( jeszcze ciepłe) i winko
    ale dobrze, że popadało bo było bardzo sucho a mamy swoje grzadeczki w ogrodzie mamy J. ale chudo tam w tym roku...oj chudo....

Agnieszko
    mówisz dużo ruchu bo sprzątanie i takie tam "atrakcje" ale ty chyba lubisz sprzątanie więc nie będzie źle a ruch się na pewno przyda
    twoja Mama już chyba w domu ale jak się czuje i jak sobie radzą oboje z Ojcem, no i opiekunką ale tylko na cześć czasu jakby nie było...
    a i synek twój chyba wraca to na pewno nie możesz się doczekać

Natko
    no przykro bardzo że I. tak do dooopy ma w tej pracy i ty przez to też, jak poszukiwania pracy w D., czy już coś macie może na oku, czy oboje tam myślicie wybyć bo jakoś mi to umknęło

Ogrodowa
    dobrze, że ból przeszedł ale chyba nie należy go lekceważyć, sama piszesz, ze masz różne dolegliwości i choroby...powodzenia życzę w gubieniu wagi, już kilka kilogramów za tobą, teraz tylko kontynuować to co zaczęłaś a efekty muszą być
    ja jakoś nie mogę wejść na właściwa ścieżkę, co rano mam pomysł na inną dietę ale niestety nie udaję mi się zupełnie, jem wręcz jak opętana czasami, stopka już nieaktualna, zaraz ją zmienię ku przestrodze....

No wysłałam posta którego pisałam z przerwami na rozmowę telefoniczną i na skypa w córką i wnusią ale wnusia poszła spać to wracam do was
    stopkę zmieniłam

Jolinko
    dla ciebie z okazji twojego święta:
    wszystkiego-najlepszego_casw0.JPEG.jpg
    mam nadzieję, że dzisiaj będziesz świętować a tapetowanie zostawisz na zaś

Ewuniu

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-jezeli-smutek-poczujesz-a.png

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Jolinko – sto lat! sto lat! Wszystkiego najlepszego Kochana. Oby jak najmniej smuteczków, a jak najwięcej uśmiechu w Twoim codziennym życiu.
    Też upiekłam ciasto z truskawkami, więc już kroję dla Ciebie kawałeczek

images (3).jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, rodzice jakoś sobie radzą. Co prawda mama jest bardzo słaba, ale sąsiadka jej pomaga i opiekunka ojca. mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej
    Synu wrócił z zielonej szkoły zadowolony, więc może trauma przełamana
    Natka55 and krysiapysia like this.

Kalahari
    ale sie rozgadałaś
    Natka55 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

oooo... sabinko
    ciesze sie, ze docenilas moje szczere checi...
    probuje zamiescic zdjecia ktore wam obiecalam.
    mam pytanie:
    a mianowicie:
    jak moge przetransportowac tutaj do nas zdjecia z facebooka?????

ciao, ciao

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kalahari, ja bym najpierw wrzuciła na pulpit a potem dopiero tu
    Natka55 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów