Strona 2261 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1261 1761 2161 2211 2251 2259 2260 2261 2262 2263 2271 2311 2361 2761 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,601 do 22,610 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ciao, a mnie z IDY podobala sie tylko jedna super(jak dla mnie )scena.ha,ha..na pewno nie zgadniecie ktora...
    krysiu, ja wlasniee przeszlam na polska emeryture..oczywiscie jest to nieporownywalna sytuacja z twoja.
    emerytura tez nie jest porownywalna jesli chodzi o jej wysokosc...ale ..zawsze to cos.uwazam, ze w pewnym momencie trzeba sobie dac spokoj z obowiazkami zawodowymi, stresami co nie znaczy, ze nie mozna sie zajac inna dzialalnoscia..bardziej liberalna .

w polsce bede po 16 lipca, jeszcze tylko skoncze sprawy wiezienne a wlasciwie to sie z nich musze wymotac...
    ciesze sie na spotkanie w wroclawiu.

buonanotte
    m
    Jolinkaa lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Madziu na spotkanie też cieszę .
    Co to znaczy, że przeszłaś na polską emeryturę? Czy to oznacza też jakąś zmianę w sensie zawodowym tam, gdzie mieszkasz? Chociaż nie, to byłoby chyba nielogiczne

Sabinko i jak najbardziej pielęgnuj to dziecko w sobie
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Madziu, nie mam pojęcia o jakiej scenie z Idy myślisz, ale liczę na bardziej wytrawnych kinomanów
    Agnieszka111 lubi to.

Dziewczynki fajnie było pobyć z Wami trochę dłużej . Wiem, że to dosyć wyjątkowo, ale i tak się cieszę.
    Jutro zaczynam kolejny trudny tydzień, więc nie wiem kiedy tu zajrzę. Na razie mówię więc serdeczne do zaś …

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (23).jpg

Witajcie w nowym, dla mnie już luzackim tygodniu W piątek mamy dużą imprezę szkolną w restauracji do białego rana, a jeszcze nie mam koncepcji, którą kieckę mam włożyć. Mam trzy do wyboru i wszystkie nowe i wszystkie pasują

Krysiu, no jak nie oszukiwać na dąbrowskiej w tym okresie w moim przypadku, będzie to zdecydowanie bardziej owocowo- warzywna niż Dąbrowska
    Madzia, mam w myślach dwie sceny- łóżkowa - młoda zakonnica i facet, albo wylot Kuleszy przez okno...
    Krysiu, wiesz, że Ida spodobała mi się też dopiero za drugim razem? Za pierwszym najbardziej przeszkadzał mi brak muzyki.

Co do Wrocławia, to ja będę spała u córki, więc spokojnie wystarczy nam łóżek i materaców.
    Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    że w pewnym momencie trzeba sobie dac spokoj z obowiazkami zawodowymi,
    - myslę, że to sprawa bardzo indywidualna, bo nie każdy może sobie pozwolić na emeryturę. Ty Madzia odeszłaś na polską, ale mieszkasz we Włoszech i tam pracujesz, czyli tak jakbys nie odeszła wcale, bo w Polsce i tak nie pracowałaś...chyba że się mylę

udanego dnia i całego tygodnia wam życzę
    maniusia72 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Melduje sie tutaj, ale troche bardziej z poczucia obowiazku niz z potrzeby serca...jesli pozwolicie, ze bede szczera.
    Dlaczego?
    Bo troche upodlo mnie stwierdzenie, ze Kasia czy Jola rozpisala sie nie tym gdzie trzeba...
    Przepraszam a czy to jest z gory ustalone "gdzie trzeba"?.
    Bo ja myslalam, ze mozna pisac nie tylko co nam serce dyktuje, ale i gdzie nam serce dyktuje.
    Jesli dla kogos jest to forum, to niech pisze na forum.
    Jesli natomiast ktos ma ochote rozpisac sie na grupie whatsappowej, to niech sie tam rozpisuje.
    ... zlapalam sie bowiem na tym, ze zaczelam sie cenzurowac piszac na grupie, pytajac sie, czy aby powinnam to tam napisac, a nie na forum.
    Wiem. Zalozylam grupe whatsapowa dla fotek.
    Potem dodatkowo doszlyscie do wniosku, ze mozna tam cos opisac, gdy sprawa jest zbyt prywatna na forum.
    Ale czy to znaczy, ze nie wolno tez tam pisac o innych tematach?
    Dziewczyny. Prosze. Nie robmy sobie takich formalnosci. Wazne, ze ktos ma ochote sie z nami czyms podzielic. A w jaki sposob?
    Niech to bedzie sprawa indywidualna...

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Bylam wczoraj caly dzien poza domem. Nie mialam, ze soba leptopa. Wrzucilam wiec w przerwie, jedna czy druga fotke z komorki.
    Nie kamuflowalam sie.
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, zgadzam się z Tobą Już pogodziłam się z tym, że piszemy tu i tu i od dłuższego czasu nie ma to dla mnie znaczenia, choć wolę forum, bo jest bardziej przejrzyste, a w komórce wszystko kasuję, więc nie mam wglądu do wcześniejszych wpisów.
    Ale też jestem za tym, żeby nie narzucać nikomu, gdzie chce pisać
    Choć myślę, że była to raczej myśl rzucona ot tak, z życzliwą uwagą, że apka jest wygodniejsza dla kilku z nas niż z chęcią upominania kogoś
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 18-06-2018 o 08:16

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Już po rowerze,trochę jechałam na ryzyko,bo zaczynało padać.Ale się nie rozpadało i 18km zrobione
    Powietrze malo energetyczne,pogoda w rozkroku-albo popada albo i nie...
    Skoro truskawki mnie nie lubią to zaczęłam dzień od czereśni
    Koło emerytek nam rośnie
    Ja od niedawna pracuję tak trochę jakby na pół etatu,jakby policzyć czas.Tyle ,że dziwnie te godziny porozbijane.Ale mnie pasuje,i pewnie jeszcze długo tak będzie,lubię to co robię,stresu teraz już prawie nie ma.A to co mi zus w swiom liście zaproponował wygląda bardzo smętnie.
    Pewnie jak przyjdzie czas to wezmę tę emeryturkę ,ale pracy nie porzucę.
    Kalahari a ty planujesz na dłużej do Polski,bo zrozumiałam ,że z twoją dotychczasową pracą też zamierzasz się rozstać.

Dietetycznego poniedziałku wszystkim życzę,sobie przede wszystkim
    maniusia72 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów