Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :)
Kasiu to do Jolinki o pisaniu nie tam gdzie trzeba było z usmieszkiem, pewnie, że każdy pisze tam gdzie chce i co chce ale co zrobię jak nie lubię dłuższej pisaniny tam właśnie, posiekanej, poszatkowanej na kawałki i z konieczności skrotowej , często z jakimiś dziwnymi wyrazami utworzonym przez nasze telefony i tego, że można dostać rozdwojenia jaźni bo czasem ktoś pisze tam a inni odnoszą się do tego tutaj i odwrotnie, poza tym nie wszystkie z nas stąd są tam...
Chyba mam deja vu - piosenka niby inna,ale refren zawsze ten sam......
Hej dziewczynki
melduję się w nowym tygodniu
Magda tez mnie zastanowiła ta twoja polska emerytura?
Agnieszko, w każdej będziesz wyglądać dobrze z taką figurą :)
Kasiu, ja już tez przyjęłam do wiadomości że piszemy raz tu raz tam, mnie na apce drazni przekręcanie wyrazów, ale staram się tego pilnować, choć nie zawsze wychodzi, lapka trzeba włączyć, a telefon jest zawsze pod ręką, zresztą chyba już wszystkie tam jesteśmy poza Madzią która zrezygnowała z apki, jednak wole pisać tu
Mi do grona emerytów daleka droga ... a szkoda
Wczoraj obejrzałam 4 mecze !!!! o my God, a w przewie byliśmy zobaczyć jak ida prace remontowe w naszym miejskim parku, w którym sa tez kąpieliska, nawet to ładnie wygląda, byleby chuligani nie poniszczyli...
A wstałam dziś o 4, obudziły mnie bijące się koty, jak one głośno się darły, wydawało mi się że to mojemu coś się dzieje złego, ale ni na szczęście. A potem już się nie kładłam bo i tak za chwilę trzeba by było wstawać.
Moja mała dalej w panice, dziś pojechała kupić sobie ubranie na egzamin, tzn biała bluzkę, bo mówi że chociaż może wyglądem nadrobi, ten jej brak wiary w siebie....
Co do filmów, obejrzałam botoksa , no i niestety co się zobaczy to już się nieodzobaczy.
Wg mnie jest to film zerujący na najniższych instynktach ludzkich, bazujący na seksie i przekleństwach, a scena z psem to po prostu żenua..
Cytat:
Zamieszczone przez
maniusia72
niestety co się zobaczy to już się nieodzobaczy.
Bardzo zgrabnie to ujęłaś:)Dlatego długo wybieram filmy.
Może Marcie dobrze zrobią zakupy:)Mnie zawsze troche odstresowują.
Narzekałam na truskawki i co? Dżemik robię:)Trafiły się bardzo smaczne i w dobrej cenie.Liczę na to,że alergen się wygotuje:rofl:
Cytat:
Zamieszczone przez
gruschka
Chyba mam deja vu - piosenka niby inna,ale refren zawsze ten sam......
Chyba to troche uszczpliwe Gruszko ... Ale czy potrzebne?:arf:
Nikogo nie chcialam tym moim porannym wpisem ganic. Raczej apelowac o troche luzu i wolnego wyboru nie tylko tresci, ale i formy pisania.
I rodzilo mi sie to odczucie, ze piszac na whatsapie robie cos nagannego nie od dzis. Dzis po prostu mi sie ulalo...
Odnosze wrazenie jednak po waszych wpisach, ze widzicie to podobnie jak ja. To proponuje nie wracac juz do tematu. :money:
Wczoraj na ogrodzie nazbieralam mnostwo miety na wieczorna herbatke. Moze ktos sie skusi?
http://cdn4.beszamel.smcloud.net/t/t...-pieprzowa.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Nikogo nie chcialam tym moim porannym wpisem ganic. Raczej apelowac o troche luzu i wolnego wyboru nie tylko tresci, ale i formy pisania.
I rodzilo mi sie to odczucie, ze piszac na whatsapie robie cos nagannego nie od dzis. Dzis po prostu mi sie ulalo...
Mogę tylko napisać - czy to potrzebne Kasiu?
Pisz sobie gdzie ci pasuje,tylko nie strofuj nikogo za to ,że akurat nie chce lub nie lubi pisać na apce.
Każdy ma inną potrzebę pisania i ustaliłyśmy chyba,że możemy to robić:)I też wolałabym nie wracać do tematu......
Truskawki zrobione,połowa już w sloiczkach,reszta czeka na jutro.
Marzą mi się jeszcze zaprawione czereśnie:)
A ja czereśni nie lubie…
za to wisnie mi obrodziły
Marta pojechała, pociąg nazywał się Malczewski, tak jak jej szkoła, może to znak?
Maniusiu
na pewno dobry znak:)
Wiśnie bardzo lubie,najlepiej na surowo albo w tarcie z migdałami:)
Jak to nie lubisz czereśni????????????
U mnie jest taka owocowa kolejność - czereśnia, arbuz, agrest, porzeczka, śliwka, truskawka , jagoda, malina, jabłko, brzoskwinia