Strona 2286 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1286 1786 2186 2236 2276 2284 2285 2286 2287 2288 2296 2336 2386 2786 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,851 do 22,860 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No napisałam drugi post i nawet nie zdążyłam go skończyć jak poszedł gdzieś...nie wiem gdzie i nie wiem dlaczego

Agnieszko bardzo lubię czytać Agnieszkę Maciąg, mam jej książki i bardzo je lubię, był czas, że podczytywałam jej blog ale ostatnio zrobiła się dla mnie trochę za bardzo nawiedzona, szczególnie po tym jak widziałam ja w telewizji, jakiś czas temu gdy była z mężem ( i was chyba też trochę zniechęciła o ile pamiętam) i teraz kilka dni temu...
    Ale teksty ma fajne i zachęca do dbania o siebie i swoje zdrowie w sposób naturalny i ma rację w tym, że wszystko zależy od nas samych. Musze zajrzeć do jej książek i trochę się pomotywować

A wpis mi zniknął pewnie dlatego, że miałam otwarte dwa okna i chyba mi się coś pomyliło i tym sposobem poszło...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko no i zapomniałam pogratulowac spadku, więc się poprawiam
    gratuluję
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam sobotnio!
    Dzis rano zapomnialam sie zwazyc. Kiedys to bylo niemozliwe. Widac po tym jak mi sie zmienily moje priorytety...
    No nic, zrobile to jutro.
    Wszystkim zmagajacym sie z nadbagazem gratuluje! Sczegolnie Agnieszce!

Moj ostatni wrzucony obrazek byl przyczynkiem do ozywionej dyskusji. A co sadzicie o tym?

Jolinkaa lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, też byłam dzisiaj na targu i kupiłam wszystkie możliwe pyszności owocowe . Podejrzewam, że z truskawkami to już ostatni rzut, więc chociaż nie były najpiękniejsze, to jednak też wzięłam. Będzie koktajl i galaretka .

Sabinko, buuu … . A taką miałam nadzieję na tą sukienkę czy chociaż spódniczkę. Wyczułaś co byśmy Ci powiedziały …. samą prawdę i tylko prawdę . Najgorsze jest to że, jak podejrzewam, nam bardzo byś się w takim wydaniu podobała . A jeżeli chodzi Pretty woman to też dobrze pamiętam scenę, o której wspominasz i nie zaprzeczam, że niestety tak to właśnie bywa.

Agnieszko, dopytam o bark. Piszesz, że nie zdecydowałaś się na operację, tylko ratujesz się ćwiczeniami. Czy w takim razie też miałaś tam coś pozrywane, czy przyczyna bólu była jednak inna? Ciekawa będę tych ćwiczeń, które robiłaś i tak Ci pomogły .

Maniusiu, a Ciebie może boleć z przedźwigania .

Kasiu, tak sobie pomyślałam, że to może i dobrze, że się nie ważyłaś . Co do obrazka, to trudno się nie zgodzić. Tak to niestety bywa, że niektórzy zyskują naszą akceptację bez względu na … , a niektórzy nie i to pomimo … . Fajnie, że podsuwasz nam takie różne tematy do rozważenia, ale brakuje mi tu do nich teraz Twoich refleksji .
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, nie wiem jak to zrobiłaś, ale gratki za spadek . No chyba, że to owoce, a zwłaszcza czereśnie, tak pięknie na Ciebie podziałały .
    Wspomniałaś o Szewińskiej i widzę, że już o niej piszą. To była wybitna sportsmenka, ale niestety też osoba bardzo kontrowersyjna, więc może stąd jakoś tak mniej i później zaczęli .

Agnieszko, Sabinko nie wiem czy chodzi wam o ten wywiad z Agnieszką Maciąg, który miał miejsce jakiś rok albo dwa temu? Ale chyba o ten. Niestety też go słuchałam i to z dużym niedowierzeniem oraz rozczarowaniem. Myślę, że wyciągnęła z tego wnioski, ale i tak trudniej jej będzie wrócić do swojego wcześniejszego, tak pozytywnego wizerunku. Jeżeli chodzi o to co i jak pisała, to zazwyczaj bardzo mi się to podobało. Potem, po wywiadzie, przyznaję, że zaniechałam czytania jej. Może i niesłusznie, bo przecież nie przestała być mądrą kobietą. To co nam zacytowałaś jest tego najlepszym przykładem i jak najbardziej zgadzam się z tymi słowami.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Jestem...............
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 15-08-2018 o 23:03

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

hej...........
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 15-08-2018 o 23:03

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

hej..........
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 15-08-2018 o 23:04

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Na razie tylko zostawiam niedzielną kawę i lecę się szykować, bo jedziemy do Łodzi do marketów budowlanych po ostatnie zakupy

pobrane (6).jpg

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko,to trochę tak jak ja,ale przydało by mi się trochę twojego entuzjazmu do takich zakupów...
    Może sobie to osłodzę jakąś torebką

Też na razie tylko pomacham,zrobił mi się nieoczekiwanie taki rodzinny weekend.Zaraz też zacznę spełniac,jak zawsze z przyjemnością,prośby o różne smakołyki.Jeden będzie na apce
    Przesyłam mnóswo niesamowitej energii jaką daje dziś morze i powietrze
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów