69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Gruszko, moje starsze, wrocławskie dzieci, każdego roku jeżdżą na Opener i zawsze wracają zachwycone. Ten festiwal jest doskonale zorganizowany. Dla was mieszkańców na pewno jest to uciążliwe, ale uczestnicy są w siódmym niebie
W tym roku udało im się z pogodą, ale pamiętam lata, gdy przywozili ubrania sztywne od błota i deszczu i nic im to nie przeszkadzało
-
Dzien dobry!
Agnieszko...ja tez sie zastanawiam jak mozna patrzac na to samo co ja, widziec zupelnie cos innego.

Nigdy jednak, nie czuje do nikogo tak dalece idacych negatywnych emocji, ze az nim mialabym gardzic... nawet jesli jest to polityk.
A z wlasnego podworka?
Pamietacie jak opowiadalam wam, ze jedna moja kiedys bardzo mi bliska kolezanka nie zaprosila mnie jedynej na babski tlusty czwartek w lutym? I bylo mi wtedy tak przykro, ze zapytalam -dlaczego? W odpowiedzi uslyszalam:" bo chcialam bys sie tak samo poczula samotna i niechciana, tak jak ja wtedy na tym koncercie w listopadzie..."
Potem ja mialam urodziny, zaprosilam ja i...ona nie przyszla.
Wczoraj byly jej urodziny. Zwolalam, nie namyslajac sie dlugo, wszystkie dziewczyny przez whatsappa by zrobic jej niespodzianke i o 18 wpasc do niej na lampke sekta czy kawe...
Byla bardzo szczesliwa.
-
Kasiu, a dlaczego piszesz o pogardzie? Nie bardzo rozumiem.
-
Cytat z Niemena... tak mi sie nasunal...po ludzkich reakcjach na wydarzenia polityczne...
-
Oglądam wlasnie reklamę 
Jak składacie naleśniki? my się śmieliśmy, że dla nas naleśnik, to tylko i wyłącznie trójkąt
rulon, to krokiet lub pasztecik, a u was ?
-
U mnie - z dżemem w rulon, z serem w trójkąt z mięsem lub kapustą krokiet
-
Agnieszko apropo studiów, zakłada się konto przez internet jednak dokumenty trzeba dostarczyć osobiście bądź potwierdzone notarialnie kopie listownie, wysyłanie listem lub kurierem przy tak małym czasie jest bardzo ryzykowne. ASP jak widzę ma swoje zasady , np można aplikować tylko na jeden kierunek podczas gdy na inne uczelnie można na kilka. Nic się nie poradzi.
-
Kasiu , mi ten cytat z Niemena bardzo pasuje do tego jak nasi rządzący traktują nas... kobiety... niepełnosprawnych... itd
-
Witam kobietki
Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 15-08-2018 o 22:58
-
Brawo Joluś, woda zejdzie i bedzie jeszcze większy spadek
Uprawnienia umieszczania postów