Zaraz idę na rower,ale kawkę stawiam własną,,tyle że w innym miejscu,bo tam umiem
Weekend dziewczyny![]()
Zaraz idę na rower,ale kawkę stawiam własną,,tyle że w innym miejscu,bo tam umiem
Weekend dziewczyny![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Ech, jak ja kocham kontrasty
Jolinka pół strony, a Gruszka dwa zdania
Więc najpierw do Gruszki kawy obrazek( dzięki Gruszko, fajnie wypić Twoją morską kawę )
images (4).jpg
Jolinko, cudna jesteś z tym odpisywaniemDziękuję za taką uważność kochana
Moje należniki muszą być cieniutkie, ale po złożeniu każdy jeszcze podsmażam na maśle posypany cukrem żeby był na nich karmel...dlatego mój zięć, gdy do nas przyjeżdża, zawsze na nie czeka
I jeszcze z podwórka odchudania
W tym tygodniu zgubiłam pół kg, co mnie cieszy, bo po pierwsze, to jest juz drugi tydzień ze spadkiem, a po drugie dużo teraz gotuję, bo moi chłopcy ciężko pracują i chcę zrobić im przyjemność, więc są i ciasta i dwa dania...ale daję radę
Zaraz wybywam na targ, ale jeszcze trochę pogram
![]()
ja tez pomyłam okna, a dzis też szafki, to działamy razem Jola, ja lubię sprzątac w szafkach, przeglądać co tam mam bo inaczej zapominam o niektóych rzeczach, jak nie sprzątam w szafkach reguranie, to część zdąży się przeterminować, a dziś mamy na tapecie jeszcze lodówkę i zamrażarkę
No a tak w ogóle to pozdrawiam wszystkie koleżanki w ten sobotni poranek, zaraz zbieram się na targ i do sklepu a potem do działania w domu. Mój trochę zakwasy po wczorajszym szaleństwie czuje, ale też już wstał. Tak trochę przezywa, że niestety latka nie te i 14 lat młodsi koledzy szybciej biegają, ale ja się cieszę że pojechał, pograł i trochę rozrywki miał.
Mimo, że nie pojechałam na zaplanowaną jogę, bo auto mamy teraz tylko jedno. Za to miałam jogę przy myciu okien![]()
![]()
![]()
Dzień dobry
Też byłam na targu i kupiłam borówki amerykańskie, które uwielbiam ale drogie są skubane...no i bób póki jest
Ciekawe warzywa kupiła Maniusia i wrzuciła fotki tak gdzie wiecietakich nie znam ale człowiek się uczy całe życie
Gruschka z kolei wrzuciła swoje zdjęcie na którym widać, że sporo schudła ale i urosłamoże dlatego wydaje się taka chuda bo cała na czarno jest???
Maniusiu no każda joga jest dobra, taka "okienna" też a i pozycje trochę inne, nowe a nie tylko pies z głową w dół albo i w górę albo jakieś drzewo...tak tak, niektóre nazwy pozycji jeszcze pamiętam ale nie praktykuję a szkoda.
Za to mam ubaw jak jogę praktykuje moja młodsza wnusia czyli Franceska - oglądam to na Skypie, przynosi mamy matę do jogi, rozkłada, przynosi taka książeczkę z pozycjami jogi dla dzieci, mama jej pokazuje którą pozycję ma zrobić i ona robi a ubaw mam przy tym po pachy, tym bardziej, ze babcia bije jej brawo.
Wzorem Maniusiu zrobiłam dzisiaj remanent z szafce z produktami tzw sypkimi, tragedii nie było, porządek w zasadzie był ale odkryłam kilkanaście !!! rozpoczętych opakowań makaronu, w zasadzie końcówek co to czasem za mało, żeby ugotować, uwielbiam makaron pod każdą postacią i kupuję ciągle nowe kształty, jak jest w promocji jakiś fajny, czasem bezglutenowy, czasem razowy i tak się porobiło, że mam tych paczuszek z resztkami sporoChyba ugotuję kiedyś jakąś potrawę z różnych makaronów, można z różnych warzyw to i makarony też mogą być różne, będzie urozmaicony obiad przynajmniej
![]()
Jolinki M. chyba w nocy w pracy był bo pisała po nocyOj Jolinko Jolinko
![]()