Strona 23 z 3048 PierwszyPierwszy ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 523 1023 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

hahahahahaaaaa szalona Gammo, ale mnie rozbawiłaś tymi praw******mi, uśmiałam się po uszy , nigdy nie słyszałam takiego określenia do kawy, fajne.... ))))))))))))
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-021_o8_orig.gif
    Ostatnio edytowane przez evige ; 02-02-2015 o 12:11

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

zajrzałam, na momencik w przerwie pracowej, później , po fitnessie, dokładniej poczytam i coś skrobnę pewnie Miłego popołudnia !!!

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Sabinko, duzo zwiazkow tak sie rozpada po wyjezdzie za granice. U mnie bylo podobnie. Nawet 2 miesiecy nie wytrzymalismy, a pozniej poznalam mojego obecnego meza rowniez nie polaka (pochodzi z Algierii) i jestem najszczesliwsza zona na swiecie od prawie 8 lat Pewnie kazda tak mowi, co? A to niech kazda bedzie taka szczesliwa i juz! Ja polakow znajomych tez mam tu niewielu, ale moi rodzice i brat rowniez za mna przyjechali Wiec mamy tu bardzo rodzinnie!
    Cwiczyc Sabinko po prostu lubie i tak jak pisze evige, to przynosi ogormna frajde i satysfakcje, jak po przebiegnietym dystansie wraca sie do domu zlana potem i idzie pod prysznic. Wtedy czuje sie fantastycznie
    Dzisiaj zaliczylam tylko spacerek 40min, bo mam postny dzien i nie chce przeginac.
    Pozdrawiam i zycze milego dnia!
    Aha, a jakie zbozowki pijecie, bo ja probowalam i srednio mi smakuja. Moze na zla firme trafilam?

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Witam zawziętaski
    Nie mogłam się dostać na forum, włączyłam stronkę na laptopie, a że byłam zabiegana, zapomniałam i usiadłam do tableta popatrzeć co słychać i coś skrobnąć.Nie mogłam się dostać, zablokowali mnie, w końcu przyszło nowe hasło, które sierota szukałam bezskutecznie na mojej nowej poczcie.
    W końcu dzisiaj je znalazłam i mogłam się zalogować.Uff....
    Nie mam kompletnie czasu siedzę w kuchni i pichcę słoiki, bo tym razem nie zrobiłam nic wcześniej,żeby mieć wolne jak M przyjedzie.
    Pozdrawiam wszystkie koleżanki, Kasiu widzę ,ze zrobiłaś nowy suwaczek i zanotowałaś spadek.Gratuluję.
    Spadam dalej do kuchni.Buziaki.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No -wczoraj sie wymadrzalam jak to ja rzadko mam sytuacje, ze piszac posta puszczam go w eter...i dzis mnie pan Bog pokaral!
    I pisze drugi raz!
    Bardzo sie ciesze Natko, ze znalazlas chwileczke zeby do nas skrobnac-bo juz myslalam, ze zobaczymy ciebie dopiero gdy twoje kochanie wyjedzie... A a propos- kiedy wyjezdza?
    Moj suwaczek kosztowal mnie duzo samozaparcia i nerwow... A widoczny na nim spadek znowu po weekendzie poszedl sie pasc...
    Dzis jednak grzecznie poszcze i mam nadzieje wrocic do suwaczka...
    -a nawet przesunac jego wskazowke w jedynie slusznym kierunku...

Leenciu- ja w przeciwienstwie do ciebie zyje tutaj na obczyznie wlasciwie jak w Polsce. Poniewaz wczesniej dzialalam w szkole polskiej a moj malzonek dziala aktywnie w tutejszej radzie parafialnej mamy mnostwo polskich znajomych.
    Gdy robilismy nasza srebna rocznice slubu czy okragle urodzinki- to trzeba bylo zaprosic prawie 30 par!
    Niektorzy sa oczywiscie w zwiazkach z obcokrajowcami. Wsrod Niemek mam zaledwie jedna przyjaciolke, z ktora sie regularnie spotykam- reszta to Polki. Jakos mi tak z niemieckimi kobietami nie po drodze...
    Leencia lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Jak to Ewus nie slyszalas o kawce prawdziwce ? kiedys w naszym starym magielku uzywalysmy tego terminu wcale nierzadko ...
    Kaniu...
    chyba my wszystkie najlepiej trzymamy sie plota , bo z trzymaniem sie zasad diety jakos gorzej nam wychodzi....
    co mialas ny mysli piszac zdeterminowana po-szescdziesiatka ?
    Leenciu...
    wlasnie przypomnialo mi sie, ze wprawdzie bieganie to nie moje klimaty, ale kiedys z checia skakalam, na skakance , a to ponoc wcale nie mniej skuteczny sposob na spalenie nadliczbowych kalorii... nawet chcialam jakis czas temu poskakac, ale.... skakanka, a teraz doszlam do wniosku, ze i bieganie to dla mnie spotry wyjatkowo ekstremalne ... uzywam biustonoszy z miseczka E lub czasami nawet F ...przy wymienionych sportach ekstremalnych zawartosc owych miseczek podskakuje z wielka energia do gory , a nastepnie sila grawitacji proporcjonalna do wielkosci miseczek ,sprawia ,ze naprawde boje sie ze mi najzwyczajniej w swiecie cycki urwie ... Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-d422fffaffda_sl_orig.gif
    Sabinko...
    widze, ze podobnie jak ja ... zamiast szukac sposobow , zeby sie poruszac ... wymyslasz wykrety ... ale u ciebie nie jast tak zle... chodzisz przeciez na zajecia ruchowe ...
    Natko...
    juz sie przyzwyczailysmy , ze jak masz w domu Irka, to dla nas masz duzo mniej czasu , ale wiemy tez, ze gdy tylko go wyprawisz w trase, wszystko powroci do normy ...
    Kasiu...
    ja podobnie jak ty obracam sie glownie wsrod rodakow i rodaczek, ale zwyklam nie dzielic ludzi ze wzgledu na ich narodowosc, lecz na dobrych i zlych ludzi... madrych i niebardzo madrych ... to dla mnie podstawowe kryteria jakimi sie kieruje zawierajac nowe znajomosci...
    Jolinkaa lubi to.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

bozena54 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Witam. Powoli przeziębienie mija.
    Dzisiaj u nas była piekna pogoda wiec pomaszerowałam z kijkami. Bylam z siebie bardzo dumna, ze ruszyłam moje szanowne cztery litery z kanapy. No może jeszcze cos ze mnie będzie.
    Dziewczeta troszkę gubie się jeszcze na tym forum, może dlatego, ze rzadko tu zaglądam. Mysle, jednak, ze będzie ok.
    Teraz wysle Wam fajna stronke [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Pozdrawiam i przepraszam, ze nie napisałam kilku slow do każdej z Was, ale obiecuje poprawe jak tylko poczytam co napisalyscie.
    kasiaogrodniczka and evige like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Alez Gammo moja zlociutka- ja rowniez nie dziele ludzi ze wzgledu na ich narodowosc w mysli zasady:
    -dobrzy rowna sie Polacy, niedobrzy rowna sie obcokrajowcy.
    Po prostu napisalam, ze tak sie zlozylo, ze nie znalazlam wsrod Niemcow przyjaciol.
    Przyjaciol czyli takich osob, do ktorych moglabym zadzwonic noca z prosba o pomoc.
    Moze to wynika z sytuacji zyciowej. Oni sa u siebie-ja w obcym kraju?
    Moze to wynika z faktu- oni (w wiekszosci) powsciagliwi w okazywaniu uczuc i zdyscyplinowani a ja-chaotyczna, niepodporzadkujaco sie slepo regulom i taka z rodzaju "co w sercu to na jezyku"?

Zyje prawie 30 lat w Niemczech, pracuje, place podatki- ale sercem jestem Polka i mimo "niemieckiego pochodzenia" juz na zawsze w sercu nia chyba zostane.
    Leencia, Jolinkaa and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Bożenko, to dobrze, że przeziębienie mija
    Ja dziś cały dzień miałam sportowy, a jutro jadę spalać kalorie do galerii handlowej
    evige lubi to.

Strona 23 z 3048 PierwszyPierwszy ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 523 1023 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów