Strona 2307 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1307 1807 2207 2257 2297 2305 2306 2307 2308 2309 2317 2357 2407 2807 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 23,061 do 23,070 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Maniusiu wspolczuje ci twgo wczorajszego dnia i wierze goraco, ze dzisiejszy dzien bedzie lepszy.
    niestety Kasiu zapowiada się dzisiaj powtórka, bo juz od rana dostałam obuchem w łeb

Kasiu, będę trzymac kciuki

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    takie wylozenie kart na stoł jest nam wszystkim potrzebne
    tego nie wiesz i już po wpisie Joli widać, że chyba niekoniecznie.

Serdeczne życzenia urodzinowe dla córci i powodzenia na egzaminach
    furaga and maniusia72 like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao--przywolana do tablicy -stawiam sie.
    bardzo mi sie podobalo,kiedy pisalyscie 0 targach,bazarkach oraz rolniku podjezdzajacym prosto pod dom ze swiezymi,kolorowymi warzywami i owocami.
    u mnie na wsi jest tylko w czwartek bazarek z ciuchammi i nielicznymi straganami, z juz wymeczonymi w roznych hurtowniach, warzywo-owocami.
    ale.......
    ja tez mam swoich prywatnych dostawcow,sumiennych,uprzejmych i uczciwych...
    w zk. sa szklarnie w ktorych pracuje kilkunastu kolegow. w malym sklepiku mozna kupic, w zaleznosci od dokonanych wlasnie zbiorow: ogorki-salate,baklazany, cukinie,fasole,marchew,bazylie,papryke itd. a nawet wino.
    wszystko jest tak swieze i piekne, ze az....mozecie mi smialo pozazdroscic.....
    no i ceny sa konkurencyjne-czyli bardzo, bardzo niskie.
    w tym sklepiku,poniewaz znajduje sie na terenie zk. moga robic zakupy tylko pracownicy. czesc produktow uzywanych jest w "zakladowej" kuchni.
    zycze powodzenia w dietowaniu.
    a sobote mam swoj wielki dzien---koncert pink floydowski...czyli bede "confortably numb"..... czego i wam zycze!!!!!!
    maniusia72 lubi to.

Awatar kalahari
    Mieszka w
    italia

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

to o murach....... bede go budowac...i ja
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 11-07-2018 o 10:26

Awatar kalahari
    Mieszka w
    italia

RELAX!!! everybody....
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Chciałam nawiązać do wpisu Maniusi, że źle określiła intencję na Jasnej Górze.Moja siostra mówi do mnie takie słowa jak Pan Bóg zatrzaśnie drzwi to zwykle uchyli okno. Masz mądrą i zdolną córkę Maniusiu i może te kłody pod nogi są tylko po to by was wzmocnić. Ja często znajduję pocieszenie w kłopocie jak wracam myślą do własnego załamania, które później okazało się tylko zakrętem na drodze do celu.Będzie dobrze.
    W sprawie poruszonej przez Kasię nie mam prawa zajmować stanowiska bo znam ją tylko z relacji i to jednej strony.
    Ale bardzo zależało by mi chociażby na kontynuacji obecnego status guo bo obie osoby są mi miłe , każda za co innego.
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Melduję, że jestem dzisiaj trzeci dzień na warzywach i owocach, wczoraj nawet przeżyłam w takich warzywnych okolicznościach wyrwanie zęba, który niestety do niczego się już nie nadawał. Czuję się dobrze, głowa mnie nie boli, tylko jakaś taka jakby senna jestem cały czas, oczywiście nie zasnę w ciągu dnia ale oczy mi się jakby same chciały zamykać.
    maniusia72 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Super Sabinko, tak trzymać , najgorsze dni masz za sobą teraz to poleci

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziś były wyniki na politechnikę warszawską, Kuba dostał się na jeden kierunek, na dwóch jest na liście rezerwowej . Czekamy dalej, bo jutro i pojutrze będą ważniejsze dla niego wyniki .Na ten na politechnice nie bardzo chce iść, wolałby już na któryś z listy rezerwowej, ale wtedy musi zrezygnować z tego na który jest przyjęty.

Sabinko, super

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gruschko poczytałam tekst o diecie którą masz zamiar zastosować i powiem Ci, że bardzo mi się podoba ale wydaje mi się, że już raz próbowałaś coś takiego a na pewno robiła to Agnieszka, ja wtedy zastanawiałam się nawet, że w moim przypadku nie byłoby to takie trudne bo ja późno wstaję, mam wolny rozruch bo nigdzie mi się nie spieszy i gdybym śniadanie jadła o 11:00 to do 19:00 spokojnie zjadłabym to co powinnam tego dnia zjeść w trzech posiłkach bo czasu nie za wiele, byle jeść to co się jeść powinno i trzymać się limitu kalorii, już samo to spowodowałoby chudnięcie a dodatkowe 16 godzin niejedzenia wspomogłoby nasze poczynania podoba mi się to i przykład Agnieszki pokazuje, że schudła jedząc w ten sposób, ja gdybym się decydowała to właśnie na ten 16 godzinny post a nie tak jak ty będziesz chyba próbowała 2 dni w tygodniu lub co drugi dzień ograniczać się kalorycznie, taka huśtawka to raczej nie dla mnie
    No ale na razie jem jak królik i oby to królicze jedzenie udało mi się utrzymać jak najdłużej

Uprawnienia umieszczania postów