Agnieszko gratulacje dla Kuby ale teraz chłopak ma znowu dylemat...
Wersja do druku
Agnieszko gratulacje dla Kuby ale teraz chłopak ma znowu dylemat...
Kalahari Ale macie fajnie z tymi świeżymi warzywami tak jakby u siebie wyhodowanymi:) świeżutkie i do tego tanie.
A koncertu zazdroszczę :) chyba z synem się wybierasz?
Kasiu wszystkiego najlepszego dla córki i trzymam za nią kciuki, żeby świetnie zdała wszystkie egzaminy:)
Nie będę już teoretyzować o diecie,bo być może nie będzie o czym.
Może niech będzie tak jak już było u Agnieszki - ja nie jestem na diecie,a wy nie pytacie jak mi idzie:rofl:
Plan jest na miesiąc,ale może wszystko zmieni się za 3 dni i uwiedzie mnie coś zupełnie innego albo porzucenie wszystkiego:wink2:Sie zobaczy:)
Sabinko
brawo,brawo:)Ale przy takich daniach jak na apce to nic dziwnego,ze dobrze ci idzie:)
Maniusiu
to też minie,ale latwo powiedzieć jak wszystko na raz spada na głowę.Może będzie jak w porzekadle - co się popieprzy to się polepszy.
A jak choróbsko,poszło sobie:)Życzę ci naprawdę lepszego jutrzejszego dnia:)
Mam teraz sporo czasu przed południem i lubię się powłóczyć po rynku,po okolicznych zaprzyjaźnionych sklepikach.
Ale tacy prawdziwi producenci wykruszają mi się,a mlodzi to tylko bio i eko,musielibyśmy chyba jeść tylko tydzieńw miesiącu.Ale byłabym wtedy szczuplutka:wink2:
Długo jeszcze musicie czekać na ostateczne wyniki przyszłych bez wątpienia studentów?Bardzo bardzo trzymam kciuki,żeby dostali się tam gdzie chcą.:yes:
Część remontu mam za sobą,teraz ostateczne sprzątanie,ale to już raczej jutro:pDzisiaj skończę sukienkę i spódnicę z koła,na które to cuda z utęsknieniem czeka jedna fajna nastolatka.Bardzo się dziś ociągała z oddawaniem rzeczy po zmierzeniu:)
A mnie znowu ciągnie do hurtowni....
Agnieszko
może rzeczywiście lepiej wybrać inny termin na wo,u mnie albo gładko wychodzila sama albo nic nie szło i rezygnowałam.
Ja właściwe nie czuję teraz potrzeby żadnej diety,ale jakoś ta głupio po tylu latach nie być ani na,ani w trakcie ani po diecie:wink2:
Dieta niekoniecznie,ale w pasie to chciałabym troszkę zgubić:rofl:
Gruszko, u nas kończy się rekrutacja w piątek i wszystko będzie jasne :)i wtedy będziemy podejmować ostateczne decyzje .
Ale jak nie będziesz na tej diecie, to napisz nam jak ci na niej idzie, co? :mdr: Wiesz, być może masz rację, że to nie mój czas na wo...pomyślę :)
Gruschko jak byłam piękna i młoda ha ha no i przede wszystkim chudziutka ( 50 kg) to też miałam spódnicę z koła - czerwoną !!! ale była super :)
Krysiu jak zdrowie Tesciowej ?
Witajcie!
Agnieszko, Maniusiu ależ dylematy przeżywają teraz Wasze dzieci :(. Że też to musi być takie pokomplikowane :arf:.
Kasiu, kciuki za córcię trzymane! Na pewno pójdzie jej dobrze.
Sabinko, pięknie trzymasz się na wo i byle tak dalej :great:
Kasiu, jak najbardziej masz rację, że dobrze jest być w zgodzie i potrafię zrozumieć, że chciałabyś doprowadzić do pojednania. Wiem, że masz dobre intencje, ale myślę że jednak nie możemy się za bardzo wtrącać, w każdym razie nie tak i nie tu. Jeżeli już, to wszystkie jesteśmy zaproszone do Wrocławia. I ciągle mam nadzieję, że tam właśnie wszystkie się spotkamy. Podchodzisz do sprawy bardzo emocjonalnie przez co masz poczucie, że jesteśmy obojętne. A to nie tak Kasiu. Po prostu inaczej do tego podchodzimy. Tak swoją drogą, jak sięgam pamięcią, to różne niesnaski zdarzały się już wcześniej. Różnica polega na tym, że wtedy najczęściej kończyły się odejściem jednej ze stron, a teraz przecież trzymamy się wszystkie razem dalej.
Sabinko, teściowa ma się dobrze (tak mówią lekarze i takie mamy wrażenie), ale jednak dalej trzymają ją w szpitalu :arf:.
Załącznik 42249kawka na dobry dzień, oby był lepszy niż ten wczorajszy:)
Krysiu, pamiętam jak Twoja córka przeżywała dylemat- psychologia czy farmacja.Cieszę się, że wybrała psychologię, sama pisałam że zdecydowanie jestem za tą opcją :)Mój syn, jeśli dziś dostanie się na fizykę do Wrocławia, przestanie mieć wczorajszy dylemat, który może zacząć się od początku w piątek, gdy dostanie się na Uniwersytet Warszawski lub na UAM w Poznaniu :D
Szczerze mówiąc- obyśmy tylko takie dylematy miały w życiu :D
Udanego dnia :)