Krysiu świętowanie w tą sobotę będzieCo do remontu,to już musieliśmy go zrobić,bo brudno jest i to bardzo.Nie mogłam już na te ściany patrzeć.
Co do promocji,to na co kupowałaś bilety?Na Polskibus?Chyba nie,bo tam ceny tak szybko nie skaczą i na pewno nie o 20 zł w ciągu 2-3 minut.Ceny zależą od tego ile wcześniej się kupi bilet,jakie mają obłożenie kursu i od jego popularności.Ja kupiłam wczoraj bilety do Wrocławia na 2 sierpnia dla 2 osób za 24 zł-dziś zapłaciłabym już 30 zł.Jedziemy z mężem na tydzień do Szczawna Zdroju i będziemy się przesiadać we Wrocławiu.A wczoraj kupiłam bilety do Wrocławia na kontrolę ,ale na pociąg-mój syn przekonał się,że tak jest mu wygodniej.Za bilety na IC w obie strony zapłaciłam 47 zł (syn 37% zniżki,ja opiekun 95% zniżki,do tego 20% zniżki za wcześniejsze kupno i jeszcze zniżka na przejazd tzw.relacyjny.Na określonych trasach takie wprowadzono).
A propos Wrocławia Krysiu...będę tam w tym samym czasie co Ty-kontrolę mamy 23-goSzkoda,że wcześniej nie doczytałam,bo może wcześniej bym przyjechała i mogłybyśmy się choć na chwilę zobaczyćA tak to przyjeżdżamy po 13-tej,mamy w planie Muzeum Przyrodnicze przy Ogrodzie Botanicznym.Muzeum jest do 15tej,a wizytę mamy o 16tej (bliziutko ogrodu).Może po muzeum pochodzimy po ogrodzie,bo pięknie tam jest.Wizyta pewno potrwa ok.godziny,potem pewno pójdziemy coś zjeść i pociąg mamy o 18.25.
Maniusiu dziękuję,że zawsze o nas pamiętasz i wrzucasz karteczkę w intencji Mateusza.
Dobrze,że ta dziewczyna się znalazła-po tym jednak co o niej pisałaś,to obawiam się,że może próbować kolejny raz uciec.
Typem kanapowca nie jestem...raczej fotelowca,ale nie za często.Brakuje mi chodzenia z kijkami i żałuję,ze teraz nie mam na nie czasu,ale wrócę do tego po remoncie.Taki marsz z kijkami dawał mi wiele radości.
Natuś tak bardzo mi przykro,że taki mobbing jest w pracy Twojego M...że jest coraz gorzej.Trzymam za Was kciuki,za to,żebyście zrealizowali swoje plany,żeby wiek nie był przeszkodą-żebyście znowu mogli być razem każdego dnia,a nie tylko kilka dni w miesiącu.
Aguś ciężki okres przed Tobą,ale na pewno sobie poradzisz i będziesz potem cieszyć sie wakacjami Obejrzałam sobie fotki Twoich róży-kocham kwiaty,róże szczególnie i każda mi się podoba,nawet najskromniejsza.Piękna jest ta Twoja herbaciana.U mnie kilka zmarniała i nie są tak ładne jak rok temu-może jeszcze się zregenerują.
A ja witam RóżyczkęPiękne to zdjecie,a Ty taka radosna jesteś KasiuMam podobną różę,choć nie tak imponującą ja ta.Jak byłaś na wyjeździe,to wysłałam Ci mmsa z jej fotką.Dostałaś?