69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Aga. ..ja tez myslalam ze te ryby sa jakos oddzielnie. ...
bo zoo....w zadnym wypadku..ani przypadku. .
-
Pisze z Tel chyba jeden post nie przeszedl.powtarzam.ze bitwa .fontanny tez nie.dziekuje.
-
a nikt sie nie wypowiedział na temat escape roomu
-
-
jest pewien postęp , udało się wysłać sprawozdanie do KRS w ostatnim dniu terminu....
-
Kuba w Warszawie jest na liście rezerwowej.Na razie zawiezie papiery do Wrocławia, ale będzie jeszcze czekał, choć w takim wypadku raczej nie ma szans, bo z UW raczej kandydaci nie rezygnują. Będę więc miała dwoje dzieci we Wrocławiu
-
Aga a jaki kierunek na UW a jaki we Wrocławiu bo nie wiem czy dobrze pamiętam
-
Fizyka
-
Cześć dziewczynki 
Agnieszko gratulacje dla Kuby bo dostał się w kilka miejsc i skoro wybierze Wrocław to rzeczywiście będziesz miała we Wrocławiu dwoje dzieci to i Wrocław poznasz jak własna kieszeń, co tam dla ciebie panorama czy ryby 
Maniusiu u was jeszcze trochę nerwówki bo ciąg dalszy egzaminów jeszcze przed Martą ale jakby się odwołała na ASP i dostała się i tu i tu to ciekawa jestem co by wybrała? Czy jeszcze nie wie?
Co do Wrocławia to ja nigdy tam nie byłam to wszystko będzie dla mnie ciekawe ale najciekawsze z tego wszystkiego to będzie spotkanie z Wami, żadne atrakcje nie są mi w zasadzie potrzebne
ale panoramę bym zobaczyła i ryby też, te roomy niekoniecznie albo i stanowczo nie ale my w zasadzie to mamy tam tylko jeden dzień cały bo zjedziemy się chyba w piatek po południu a wyjedziemy w niedzielę przed południem....
-
Witajcie!
Agnieszko, Maniusiu serce rożnie, jak się czyta o Waszych dzieciach
.
Agnieszko, podejrzewam, że gdyby Kuba zdecydował się studiować we Wrocławiu, to byłoby Ci jednak łatwiej, bo zawsze to w pobliżu siostry. Będzie jak ma być, ale myślę że teraz już każda jego decyzja będzie Cię cieszyć
.
Maniusiu, gratki za wyniki pierwszego etapu u Marty!
Nie kojarzę, żebyś pisała wcześniej o tym odebraniu prawa jazdy
. Na pewno pisałaś na grupce? Czytam z niedowierzaniem. I co facet przez to osiągnął? 
Dziewczynki, a jak się ma wasze wo? 
Sabinko, wyglądam przepisu na gołąbki 
Jolu, a Twoja sprawdzona metoda odchudzania? Pamiętaj, że czekamy na sprawozdania!
Madziu, przepis na pomidory faszerowane ryżem faktycznie dla odważnych
. Raczej nie spróbuję, ale jakieś chętne pewno się znajdą
.
Kasiu, jak tak czytam o koleżance Twojej córki to zaraz niestety przypomniała mi się pewna cudna i niezwykła dziewczyna, misjonarka Helena Kmieć. Nie wiem, czy o niej słyszałaś, ale jakoś tak bardzo mi utkwiła w głowie
.
Uprawnienia umieszczania postów