Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ale ty masz juz dobrze Aga
u mnie kolejny dzień egzaminów minął i podobno nie bylo źle, jeszcze jutro zostało i model znów bedzie do zrobienia, dzisiaj malowali martwa naturę. to co na ASP było do zrobienia w jeden dzień, tutaj na dwa dni jest rozłożone
A kiedy ostateczne wyniki ?
Agnieszko
to ci fachowcy przychodzą do mnie popołudniami:)Pewnie też coś urywają z poprzedniej roboty:pMam nadzieję,że dziś to będzie ich ostatni dzień u mnie.
Maniusiu
kciuki mocno trzymam:)
Teresko
zdążyłaś dzisiaj zająć sobie fotel do kawki?:)
Sabinko
niesamowita jesteś:great:Nie wiem co bardziej podziwiać wo czy schody,chyba wo:)
Rower rano był,zaraz lepiej się zyje.Niedziela zeszła mi na niewielkich porządkach,raczej porządkowaniu różnych szafek i odkurzaniu po resztkach pylu budowlanego.W przerwach(raczej dłuższych:wink2:) ksiązki.
Od rana inne,niezbyt ciężkie ale niezbędne porządkowania.Daję radę:)
Rower byl to jest i bryza dla wszystkich:)
Gruszko, toś mnie pocieszyła:mdr: ja mam nadzieję, że babka pogoni ich do roboty, bo jak na razie, to więcej czytam niż kiedykolwiek w życiu. To co miałam posprzątać zrobiłam, bieżące rzeczy zajmują mi nie więcej niż dwie godziny, więc przez resztę czasu czytam, bo leje bez przerwy i nawet nie mam jak wyjść z domu.
Aga - 18 lipca, czyli szybko
To już niedługo. Trzymam mocno kciuki :)
Też trzymam kciuki. Ale ja tak myślę o tym miejscu na liście rezerwowej.Jest to talie ciut ciut.
Mój Kuba też jeszcze czeka do 18 na UW, ale jednocześnie już ma zaklepane mieszkanie, które wspólnie z kolegą i dwiema koleżankami chcą wynająć we Wrocławiu i chcą tam w sobotę pojechać i je obejrzeć. Jest więc już prawie obiema nogami we Wrocku, ale jeszcze cały czas myśli o Warszawie ::D
Z ASP raczej nikt nie zrezygnuje.
Maniusiu
a dużo jest miejsc na ASP?