69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Czas na intensywne szkolenie w pisaniu z komórki,będą błędy,ale liczę,że weźmiecie poprawkę na trudne poczatki
-
U mnie net na szczęście działa. Szwankują telefony i telewizja, a że telefon i tak mam mało sprawny a tv prawie nie oglądam, to luzik
-
Ja bez komputera nie mogę pracować,więc o luziku nie ma mowy....
-
Współczuję
-
Dacie wiarę, że pana od łazienki jeszcze nie ma??? wcale się nie denerwuję, zupełnie...
-
Aga jak to jest z tymi listami rezerwowymi, bo napisalaś że Kuba już złożył papiery a czeka jeszcze na miejsce na UW. Bo Marta tez się zastanawia na UP sa przyjęcia do 21, a na ASp do 24, więc gdyby stal się cud i zwolniło się na ASP miejsce dla niej to moze jesczze papiery z UP wycofac ?
-
Maniusiu, Kuba jeździł do Wrocławia, zawiózł tam wszystkie dokumenty, czyli tak jakby ostatecznie zdecydował się tam studiować. Ale gdyby dziś dostał się na UW( co jest raczej niemożliwe, bo jest 60 na liście rezerwowej), ale gdyby...to jutro jedzie do Wrocławia, zabiera stamtąd papiery i wiezie do Warszawy.
-
Musi więc zawieźć papiery żeby jej miejsce nie przepadło, ale zawsze może je zabrać i zawieźć na ASP
-
Dzięki tak myślałam, ale coś Marta się bała że podpisuje jakieś zobowiązanie że będzie od października studiować. No cóz i tak musimy czekać na wyniki. Nie wiadomo czy dziś będa , na stronie jest że dziś, a pani z komisji mówiła że do piątku
-
a z innej bajki
wczoraj miałyśmy ciekawą historię w pracy. Koło 10 przyszedł portier, że z samochodu dochodzą dziwne dźwięki, jakies piski i miałki i szukał właściciela auta, okazało się że koleżanka przywiozła kota pod maską. Kota malutkiego, coś jak Tereni Rysio, trzeba bardzo uważać co się ma pod maską i na nadkolach
Uprawnienia umieszczania postów