O rany, jakie dziadostwo :bad:
Wersja do druku
O rany, jakie dziadostwo :bad:
Marta stwierdziła że ma ich gdzies i zostaje na UP, ale odwołanie złozyła :)
No i dobry ruch z jej strony Maniusiu:great:
Pędze na razie do roboty
Dzień dobry:)
ale na tym ASP to w ogóle nie liczą się z tymi młodymi ludźmi, zestresowanymi, w nerwach, oczekujacymi na informacje, rozumiem kilka dni ale kilka miesięcy???
Kasiu fajne historie miłosne twoja i Agnieszki, proszę pierwsze a może nie pierwsze ale wczesne miłości i ile lat przetrwały:)
Agnieszka a ten dach to był już naprawiany i pomimo tego cieknie czy na razie przymierzacie się do naprawy bo wymiana całego dachu to rzeczywiście wielki koszt jak pisałaś... Co do pierwszych miłości i studiów to ja miałam świetnego chłopaka z Koszalina, zaczęliśmy chodzić ze sobą gdy byłam w trzeciej klasie ogolniaka a on już studiował, potem wyjechałam na studia do Poznania a on został tutaj no i niestety związek się rozwalił, bo skutecznie skusiła go pewna młodsza ode mnie dziewczyna, która była na miejscu a miłość wydawałoby się była wielka, bylismy ze sobą, rozmawialiśmy o ślubie ale nasi rodzice z obu stron radzili nam wstrzymać się, żeby chociaż jedno z nas skończyło studia, no i skończyło się jak się skończyło a potem trafiłam jak trafiłam...
Sabinko, a myślisz czasem, co by było, gdyby? :D
Dziewczyny, nie wiem, czy oglądałyście na HBO serial Opowieść Podręcznej. Jeśli nie, to serdecznie polecam, znakomity, dla mnie po prostu odkrycie. Można go już znaleźć w necie.
Ja już pomału żyję spotkaniem z moimi dziewczynami, najpierw dwiema a potem już ze wszystkimi i nawet dodatkowi goście będą na 3 dni, co prawda będą mieszkać w hotelu ale większość czasu będziemy razem :) W poniedziałek wieczorem jedziemy po nie do Gdańska:beurk:
no wcale ci się nie dziwię Sabinko, ale bedziesz miała fajnie :)
Agnieszko teraz już nie ale kiedyś oczywiście, że myślałam...Nie wiem co robi teraz ale wiele wiele lat mieszkał z rodziną w Niemczech, mieli dwie córki, wiodło im się bardzo dobrze...Świetny facet był z niego.:cry:
Agnieszko serialu nie widziałam widziałam film i mam w planie przeczytac książkę
Na serial tez się nastawiłam bo mi go kolezanka polecała, jest na showmaxie, ale na razie nie ma za wiele czasu, a wciągnęla mnie żona idealna