A ja po herbatce ziołowej a dokładnie oczyszczającej werwy nabrałam
Wersja do druku
A ja po herbatce ziołowej a dokładnie oczyszczającej werwy nabrałam
To lepiej już pójdę bo mogę głośno i dużo burczeć:)
Ale wy już długo praktykujecie z Ag mieszka,i macie emotki a ja ciągle nie....Burczysz tak nam Sabinko co wieczór uśmiech
Miało być burcz
Dwukropek i nawias i będzie uśmiech Gruszko :)
Kalahari była ale sobie poszła więc chyba nie chce słuchać mojego burczenia:)
Idę do łóżka poczytać.
Tylko jeszcze powiem że dowiedziałam się o strajku Ryanaira ale na szczęście mnie i nas tym razem ominęło to znaczy odwołali też i loty z Polski ale nie do Anglii.
Gruszko żeby dobrze pisalo sie z komorki to na glownej stronie forum na samym dole masz napis full cos tam. Jak to wcisniesz, to wyglad forum robi sie doklqdnie taki jak na komputerze . Wtedy emotki też wstawiasz tak jak na kompie.
Trochę mnie wywiało z domku, bo moi zaciągnęli mnie na wyprawę do sklepów :neutral:. Zakupy to zdecydowanie to nie moja bajka :beurk:. No i zeszło do wieczora. Spróbuję jednak jeszcze przysiąść i poczytać.
No bo ty Sabinko jesteś główną "Kapłanką"forum.
Często napominasz nas , żeby się wypowiadać porządnie, bez telefonicznych przeinaczeń i przypadkowej kolejnosći wpisow. No bo jak kilka osób z sobą jednocześnie rozmawia i nie cytuje do czego się odnosi to rzeczywiście powstaje galimatias, a nie rozmowa.
Ale do zdięć świetne i jak człowiek krąży po mieście.
Gruszko jak chcesz wygodnie przeglądać i czytać forum to wygodniejszy jest styl mobilny Default Mobile Style bomaszfajnie sformatowane w ekranie i nie jeździsz palcem za tekstem.
Ale do pisania jest fatalne.Nie ma emotek, nie ma cytatu i ja nie umiem edytować bo znika wtedy post.
Jak zjedziesz na dół za postami, za "odpowiedz w tym wątku" jest Wyloguj się/Full Site/Na góre.
Jak naciśniesz Full Site przechodzisz do widoku vB4 Default Style to jest na czarnym pasku też na samym końcu widoku strony. W tym możesz wszystko tylko , że małe jest. Powrót do stylu mobilnego przez strzałeczkę przy tym vB4 Default Style i wybór jako domyślnego stylu mobilnego.