Strona 2341 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1341 1841 2241 2291 2331 2339 2340 2341 2342 2343 2351 2391 2441 2841 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 23,401 do 23,410 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Tereniu, mam nadzieję, że parapetówka się udała . Zaskoczyłaś mnie tym, jak można się rozmarzyć o fizyce. Nic nie zrozumiałam, ale to było piękne . Agnieszko, jeżeli Kuba ma podobne marzenia, to wybrał naprawdę dobrze .
    Witam wieczorową porą. Och dawno takiego dzbuka nie czułam w głowie. No impreza była huczna, piwo lało się obficie, odśpiewaliśmy cały rajdowo ogniskowy repertuar.
    Było na tyle radośnie, że najbliżsi sąsiedzi dołączyli do nas i w ten sposób dzisiaj zostaliśmy ugoszczeni niedzielnym rosołem z własnej kury.Jeszcze nigdy nie jadłam rosołu z makaronem na śniadanie, ale bardzo mi i innym smakował.
    Nie czuję się na siłach wyjaśnić wam ogromnej różnicy pomiędzy fizyką, a fizykomechaniką. Ale innym razem się postaram.
    I na pewno spróbuję wam jasno wytłumaczyć co to jest tex, podstawowa jednostka grubości przędzy i nici.
    Ponieważ w Łodzi co chwila wpadało się na nazwy związane z przemysłem włókienniczym, oczywiście zanim nie uległ prawie całkowitej zagładzie, moi znajomi pytali mnie co to jest ten tex obecny w nazwach central handlowych Textilimpex, laboratoriów Trikotextil itp. No ale w chwili kiedy z moim zawodowym zapałem zaczynałam od definicji i nawet pokazywałam poglądowo odcinek z reguły wszyscy zmieniali temat. Było później nawet tak, że zastrzegali sobie na początku spotkań: Teresa, tylko nie próbuj dzisiaj tłumaczyć nam co to tex.
    Tego pojęcia co Sabinka i jej koleżanka też nie znałam, musiałam wygooglować.
    Sabinko miłego pobytu u ciebie córci z wnusią.
    Porozpieszczaj swoje dziewczynki.
    Wiecie dziewczynki, ze ja jeszcze nie jadłam sushi.
    No taka ze mnie mało światowa osoba, ale ja nie za bardzo lubię ryby nawet smażone, a co dopiero surowe.
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 22-07-2018 o 22:15
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (1).jpg

Dzień dobry w nowym tygodniu

Teresko, fajnie, że zabawa była udana. Dobre towarzystwo to podstawa
    My też mieliśmy wczoraj miłą wizytę na obiedzie
    Ja jadłam sushi, ale sklepowe, więc nie wiem czy się liczy?. Nie smakowało mi, ale to pewnie właśnie dlatego
    Udanego dnia wam życzę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej witajcie
    ja już po kawce, obiad zrobiony i za chwilę będziemy ruszać na Kraków, ale wcześniej musze do klienta podjechać VAT puścić.
    Krysiu, skąd Bieszczady ? Tam są góry i jest spokój i nie ma jeszcze takiej komercji jak w Tatrach, choć powoli i tam wkracza, szcególnie nad
    Soliną
    I znów proszę o kciuki, żeby nam się udało mieszkanie znaleźć

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, kciuki trzymane

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Moje też , jadę na działkę z prowiantem, na angielski, a później po koty.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Tereniu, też nie jadłam sushi, bo zupełnie mnie nie ciągnie do takiego jedzenia. Natomiast ryby smażone bardzo lubię. Najważniejsze, że się dobrze bawiłaś Już nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam na takim spotkaniu z piosenkami biesiadnymi, a to w końcu całkiem miły sposób na spędzenie wspólnego czasu . Podejrzewam, że wyjaśnienia dotyczące tajemniczego tex to dłuższa sprawa. No ale w końcu od czego nasze spotkanie .

Gruszko, spódnica do przeróbki dalej jest do przeróbki . Udało mi się dobrze wymierzyć i obszyć, ale wtedy okazało się, że jednak jest trochę za krótka. Wobec tego poprułam i od nowa. I wyszło coś nie tak . Na razie odstawiłam i czekam na mobilizację .

Maniusiu trzymam kciuki, żeby udało się wam znaleźć jakieś odpowiednie lokum dla Marty!

Agnieszko, a jak z mieszkaniem dla Kuby? Coś już do końca ustalone?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Od sushi w zasadzie też trzymam się z daleka,sprobowałam całkiem niedawno.Krotko działała koło mnie knajpka i zaraz po otwarciu poszliśmy z M sprobować.I polubiłam.Ale tylko takie z lososiem albo wegetariańskie.
    Wegetariańskie zrobił syn przyjaciólki na nasze babskie lamenty i bylo przepyszne.Faceci jak nas odbierali też przepadli.Ale do takiego sklepowego to nie mam odwagi....
    U mnie już zaczyna się upał,wczoraj też był.Wychynęłam z domu tylko raniutko na rower a potem to już domowo,bo turystów jest naprawdę bardzo,bardzo dużoNawet M to zauważył,a jemu to nigdy nie przeszkadzalo.
    Krysiu
    jak się spódniczka odleży,to może coś wykombinujesz
    Za mieszkania studenckie,i wszystkie inne bieżące studenckie sprawy kciuki trzymam mocno
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    TinnGo super, ze miałaś udaną imprezę ale pójść spać 3 godziny przed końcem??? Fajnie, że sąsiedzi się dołączyli do imprezki i śpiewów a nie dzwonili na policję za zakłócanie ciszy nocnej Grill wypróbowany? Ja jadłam raz sushi bo byłam zaproszona do takiej knajpki gdzie było tylko sushi, byliśmy z J. a zaprosiła nas moja kuzynka a było to w Londynie, to nie moje klimaty ale J. smakowały różnego rodzaju sushi ale dobrze, że płaciła kuzynka Ja w ogóle nie lubię owoców morza, żadnych. Czyli dzisiaj powrót na działeczkę?

Maniusiu pewnie, że trzymam kciuki od rana za znalezienie fajnego i niedrogiego mieszkania.

Krysiu ryby też lubię a krawcową to ty chyba nigdy nie byłaś i nie będziesz ale za to masz inne zdolności i dobre strony, nie każdy jest Gruschką
    Ja kiedyś w młodości jak nie było nic w sklepach potrafiłam uszyć sobie sukienkę letnią, spódniczkę i bluzeczką a nawet kiekcę na Sylwestra, wykroje były z Burdy a ja miałam rozmiar 36
    Na drutach też robiłam super swetry.
    Taka zdolniacha byłam

Gruschko domowego sushi nigdy nie jadłam a sklepowe mnie nie kusi bo nie lubię
    gruschka and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko zawsze jak patrzę o której ty już nam kawę stawiasz to jestem pełna podziwu
    A ja kawy nie piję od dwóch tygodni i okazuje się, ze ta kawa nie jest mi do niczego potrzebna i mogłabym jącę darować sobie na stałe ale co zrobić jak ją lubię i na pewno do niej wrócę

Powiem po cichutku, że po dwóch tygodniach diety zjechało mi około 4 kg
    Co będzie dalej to się zobaczy
    gruschka and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko wielkie gratki za spadek . No poszłaś teraz jak burza . A co do szycia. Żeby to tylko o nie chodziło. U mnie z wszelkimi artystycznymi umiejętnościami krucho (a zaliczam też do nich gotowanie, z którym tak nam się pięknie dopiero co ujawniłaś ). Najgorsze jest to, że co jakiś czas ciągnie mnie do różności, czyli na przykład szycia właśnie czy stolarki. Rezultaty jednak są jakie są . Dobrze, że przynajmniej mogę podziwiać i pochwalić to, co od czasu do czasu pokazujecie .

Agnieszko, Gruszko jak remont?

Tereniu, ciekawa jestem czy przeprowadzka z kotami doszła w końcu do skutku, bo wiem że już od jakiegoś czasu się szykowałaś?

Uprawnienia umieszczania postów