Krysiu o co chodzi z tą zagadką bo nie kumam ?
Pogoda u mnie przyjemna bo bez upału ale fajnie![]()
Krysiu o co chodzi z tą zagadką bo nie kumam ?
Pogoda u mnie przyjemna bo bez upału ale fajnie![]()
Dziś pogoda w kratkę,nawet solidnie lało całe 10 minNie ochlodziło się wcale ,ale miasto czyściejsze i lepiej pachnie,co jest całkiem fajne
Na przyszły tydzien mam kolejny plan na częściowy remoncikNie będzie bardzo uciążliwy a zmieni wiele
Trochę szyję, trochę gotuję,trochę sobie rozmyślam o tym i owym i jakoś daję radę w upały.
U mnie też jest ciężko kiedy w pracy zostaję sama,a tak będzie za tydzień....Przez tydzień.
Miłej,chłodniejszej niedzieli i żadnych robali![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Kasiu, próbuję sobie wyobrazić Ciebie goniącą za” babą z jej fachowcami”![]()
. Chyba mi wyobraźni zabrakło
. A tej grupy zazdroszczę, ale z taką absolutną serdecznością
. Myślę, że to najlepsza grupa terapeutyczna, jaką można sobie zafundować.
Maniusiu, podziwiam za akcję. Prawdziwie dobre sercho u Ciebie. Tym bardziej więc się cieszę, że pogoda nie zepsuła planów.
Gruszko podejrzewam że jednak w końcu się tam u was ochłodziło. Mam nadzieję, że szyjesz coś fajnego, gotujesz coś dietetycznego, a rozmyślasz tylko nad tym, co miłe i optymistyczne
.
Sabinko, zagadka to odnośnik do pytania Agnieszki, które potem tylko przyklepałam.
Hej Kasiu, dzięki za kawkę
Aga to pewnie jest zajęta mordowaniem szefowej od remontów w czym jej kibicuję...
Jak mi się dziś nie chciało iśc do pracy, o rany... tak fajnie było w domu...
Była u mnie wczoraj dziewczyna z psiej duszki odebrać fantu , okazuje się że udało nam się zebrać całą potrzebną kwotę taką na już
tak się ciesze , we wrześniu kolejna aukcja i od razu zabrałam się do robienia fantów![]()
Maniusiu jesteś wspaniałą kobietą o wielkim serduchu![]()
e tam... ja mam też z tego korzyść.... ogromna satysfakcję
teraz zbieraliśmy na opłacenie hotelu dla psów chorych, przed świętami na rachunek dla weterynarza i tak zawsze jest coś
wiecie że ja lubię robótki, więc dla mnie to jest przyjemność
Witajcie, u nas dzisiaj przyjemny chłodzik.
Maniusiu, napisz jeszcze coś więcej o tej pieskowej aukcji i tak dokładniej na temat fantów, które tam robisz. Pamiętam, że wspominałaś już kiedyś o tym, ale jak widać za mało.
Tereniu, to prawda że niewłaściwy sposób chodzenia może przełożyć się na inne dolegliwości. Tez swego czasu bardzo zwracała mi na to uwagę rehabilitantka. A skoro ten masażysta Ci służy, to nic tylko korzystać.
Kasiu, nie lubię piwa, czyli zostaje mi wariant pierwszy
Rzucił mi się w oko przepis na Brownie. Kupiłam więc czerwoną fasolę i będę dzisiaj próbować.