Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam Zawzietaski
Ewa ..
mam polska TV " nc + " ..cyfre mialam wczesniej dla mamy, ale po jej smierci zrezygnowalam, bo wystarcza mi polskie programy w jednym pokoju ... i tak za duzo ogladam polskich, podobnie jak ty powinnam wiecej niemieckich ogladac , wiec dobrze jest jak jest ... z biegania po sklepach zrezygnowalam nie dlatego ze nie lubie, ale uwazam, ze i tak mam za duzo
" przydasie " a jak znam siebie to nie potrafie wyjsc ze sklepu i nic nie kupic... wiec dla pewnosci unikam lazenia po sklepach ...
Jolinko...
nie wiem czy cie pociesze, ale ja nie znam ciasta, ktore by mnie nie pokonalo... ty mialas imprezke, wiec nie miej wielkich wyrzutow sumienia tylko potraktuj to w mysl zasady przegrana bitwa nie oznacza jeszcze , przegranej wojny
Kasiu...
wazne ze zabawa byla super ... nawet jak troche niedospalas... najwyzej odespisz to sobie dzis czy jutro w dzien ...
Agnieszko...
jesli chodzi o pralke to moge chyba spac spokojnie, bo tak jakos smiesznie wyszlo, ze poza moja pralka mam jeszcze dwie zapasowa w piwnicy

Kalahari...
do jutra...
Maniusiu ...
jak tam ...

Ja w totka nic niestety nie wygralam, wiec dzis i jutro najnormalniej w swiecie nusze spedzic noc w pracy ...
skleroza dokucza mi coraz bardziej i nie wiem czy w koncu napisalam, ze znam juz grafik na lipiec i wiem, ze jade do Polski w piatek 24 lipca i wracam do siebie w niedziele 3 sierpnia, tak ze:
Krystynko ... dojazd do Dabek zagwarantowany...
Natko... bede Cie tez mogla podrzucic ...
Kasiu ...do Niemiec wracasz ze mna na
...w powrotnej drodze bede tez najprawdopodobniej wziozla ze Szczecina swoja siostre , ktora korzystajac z okazji zabiera sie do mnie na pare dni ....
Milego wieczoru ispokojnej nocy wszystkim zycze .....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]