Strona 2377 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1377 1877 2277 2327 2367 2375 2376 2377 2378 2379 2387 2427 2477 2877 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 23,761 do 23,770 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko, Sabinko, na faktycznie pech. Ale ja raczej też ten typ jestem, jak sie coś przydarzy to oczywiście mi.
    Marti, gratuluję Klaudi, zdolna dziewczyna tzn twoje dzieci dołączają do grona naszych udanych dzieciaków
    za chwilę ruszam a zakupy, niezbyt chetnie, bo przylało, ciekawe czy rynek będzie działał w taki deszcz.
    Dzis znów źle spałam, więc wieczorem biorę jakiś wspomagacz na spaniebo to już nie jest fajne, moja sąsiadka od kijków jedzie domęż do sanatorium więc w tym tygodniu samotna bedę. Ale trzba dać radę

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Przysiadam się ze swoją kawką
    Taką serię nieszczęść wypisałaś Agnieszko,że Sabinka może właściwie poczuć się szczęściarą
    Coś mi się zdaje,że i u ciebie i u Sabinki trochę się wkradło niepokoju o zjazd rodzinny i zjazd do pustego domu....
    Zaprawione w bojach jesteście,dacie radę ale jakaś cena za to zawsze jest.
    Sabinko
    nawet kurier uznał zdalnie wespól z Amazonem,ze żadnego kremu nie potrzebujesz
    Ciekawa jestem jak Kasi dzień po diecie i co zdecydowała w sprawie jedzenia.
    Ostatnio program o cholesterolu obalał trochę mity,stworzone w większości przez rynek farmaceutyczny, w sprawie konieczności jego obniżania.
    W dodatku mało kto wie,ale żeby zwiększyć grupę potencjalnych klientów co kilka lat obniża się ilość uznawaną za norrmę.Bo sprzedaż preparatow obniżających to prawdziwa żyła złota.A swoją drogą duża ilość warzyw szczególnie zielonych zupełnie nie zaszkodzi ,a wręcz przeciwnie

Ale macie sny,może rzeczywiście z powodu dużej dawki seriali.
    Maniusiu podobno ten gorszy sen to od długotrwałych upałów,ciałó sobie coraz gorzej radzi a sen nie przynosi odpoczynku.
    U mnie dziś w nocy 17 stopni i spalam jak zabita,nawet na rower zaspałam...
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 11-08-2018 o 06:39
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko, po skończeniu Podręcznej, nie oglądam seriali - żadnych, już od dwóch tygodni, więc raczej nie. Ja całe życie bardzo dużo śnię. Jestem osobą mocno wszystko przeżywająca i śni mi się każda rzecz, która ma się wydarzyć w najbliższym czasie.Może przyjedzie ktoś sławny na nasz zjazd rodzinny Mój mąż uważa, że ja powinnam spisywać swoje sny i zrobić z nich książkę, bo czasem są rzeczywiście niesamowite. Mam też sny prorocze Ciekawe jest również to, że mój Kuba, zawsze śni mi się jako małe dziecko, nigdy jako dorosły człowiek, a wszystko co dotyczy mojej rodziny rozgrywa się w naszym starym mieszkaniu z początków małżeństwa w bloku, nigdy w domu, w którym mieszkamy teraz. Myślę, że i tu Freud miałby ciekawe wnioski.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Zostaję sama na kilka dni, wypuszcza się z kuzynką w podróż sentymentalną na ścianę wschodnią.Jak co roku.
    Dla mnie oznacza to więcej pracy ale też lubię te kilka dni w roku,kiedy jestem zupełnie samaPewnie dlatego,ze to tylko kilka dni.
    Mam w planach także trochę malowania i trochę delikatnych zmian w wystroju,na razie jednego pokoju.
    Jutro wyprawa do starszego synka,bo zmienił mieszkanie i coś mu tam z siostrą na to nowe zawieziemy.I trochę smakołyków też.Zaraz wybieram się na rynek,co będzie dobrego to kupię i coś się z tego zrobi.

Wydaje mi się,ze seriale i filmy też,są teraz jakoś bardziej gęste,nasycone treścią.Ciężko mi oglądać kilka odcinków pod rząd.I wybrałam opcję odcinek co tydzień ,kiedy jest w tv.
    Ostatnio to "Ostre przedmioty".Bardzo mi się podoba,często oglądam kolejny raz w tygodniu to samo.Porusza takie często maskowane emocje.Ale potężne.Tak myślę,że Krysi może by się spodobał
    A dla czystego relaksu i poprawy humoru bardzo polecam Kołysankę Machulskiego.Ostatnio oglądałam drugi raz i też z wielką przyjemnością.Taka trochę rodzina Addamsów po polsku
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 11-08-2018 o 06:56
    maniusia72, marti38 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Częstochowa

Kołysanke uwielbiam i tez polecam
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko, Ostre przedmioty ogląda moja kijkowa koleżanka. Ja z zasady nie oglądam seriali w tv, bo się bardzo denerwuję i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Robię więc tak, że polecane seriale oglądam później ciurkiem w internecie, a przerwy między odcinkami robię wtedy, gdy serial trochę się uspokaja i nie denerwuję się co będzie dalej Ponieważ Ela też mi go poleca,( a mamy podobny gust książkowo- filmowy, więc wierzę w ciemno i w poniedziałki ze względu na niego przełożyłyśmy godzinę kijków, to na pewno go obejrzę
    marti38 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Nie oglądałam Kołysanki tudzież Rodziny Adamsów
    marti38 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No i jeszcze się wam nie pochwaliłam, że mam swoją własną, właśniusieńką książkę " Opowieść podręcznej" Ela ( pracuje w bibliotece pedagogicznej) zamówiła do biblioteki i jeszcze przy okazji dla kilku osób. Mam i ja!

Mieszka w
    Częstochowa

książki zazdrozczę, też mam ochote przeczytac ,ale wiesz że bliższy książce jest film niż serial
    a Kołysankę koniecznie obejrz
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Aga, obejrzę na pewno. Książkę przywiozę na zlot i Ci pożyczę do domu, to sobie przeczytasz

Uprawnienia umieszczania postów