No właśnie Gruschko - to chyba jest normalność dla mnie, świetnie mi służy i masz rację, zwykle albo i zawsze wracam stamtąd szczuplejsza pomimo tego, że jem nie zawsze niedietetyczniej ale tylko 3 razy dziennie i to potwierdza, że takie 3 posiłki to dla mnie jest to - nie 5 co 3 godziny ale właśnie 3 a największe jedzenie w jest tam wieczorem a lunch raczej lekki
Ale na początek muszę się pochwalić bo jest mnie od mojej największej wagi około 5-6 kg mniej
Świetnie się wstrzeliłam z Dąbrowską, to był dobry początek i odpowiedni moment, 15 dni tylko warzywa i dozwolone owoce, potem 4 dni gdy miałam gości z Anglii gdzie tez się pilnowałam i jadłam nie tylko warzywa ale wdalszym ciągu sporo ich byłobo i było wyjście do restauracji i rybka w Dąbkach ale z pieca a nie panierowana i winko też nie raz bo dwa, potem wyjazd do Anglii gdzie też warzywa były bardzo ważne i częste ale i było inne jedzonko, czasem domowe ( pisałam nawet co jem i gotuję), czasem na wyjściu do restauracji bo była i kuzynka z Londynu i też wyjście na dobre jedzonko, było i wino i gin z tonikiem i pyszne curry i lazania domowa i zapiekanka z makaronu z serem ( wcale nie dietetyczna) i lody były dwa razy i jeden dzień mogę to powiedzieć słodyczowy gdy szukałam czegoś słodkiego i znalazłam
Na Dąbrowskiej nie piłam kawy i powiem wam, że okazuje się, że mogę żyć bez porannej kawy i nie jest to problemem, czasem piłam w Anglii ale z mlekiem.
Czyli jest świetnie - można by powiedzieć ale wczorajszy dzień niestety nie należał do udanych, chyba odreagowywałam powrót, jadłam to czego nie powinnam: pieczywo, ser żółty ( sporo), ciasteczka, baton czekoladowy i chałwa jeszcze na lotnisku, bo czułam taka potrzebę
Od dzisiaj staram się opanować i jeść grzecznie, czyli normalnie można by powiedzieć
Acha i jeszcze jedno, na śniadanie w Anglii jadłam zawsze owoce, nie za wiele ale tylko owoce ( czasem banan po prostu), czasem nawet śniadania nie jadłam, czarna herbata przestałą mi smakować, piłam dużo mięty i jakieś herbatki ziołowe i oczyszczające, w domu na Dąbrowskiej też.