Strona 2388 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1388 1888 2288 2338 2378 2386 2387 2388 2389 2390 2398 2438 2488 2888 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 23,871 do 23,880 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Hej Aga. Moje ulubione potrawy wyglądają podobnie.
    Dziś weszłam na wagę. Dawno tego nie robiłam bo się bałam co zobacze. Głupie prawda ? No i jest się czego bać. Jest tragedia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, a ja myślałam, że ty masz cały czas suwaczek aktualny głowa do góry, zmierzyłaś się z wagą, a to już pierwszy krok do zwycięstwa

Kasiu, i ja zobaczyłam dziś miłe cyferki ...i to bez diety Gratuluję i cieszę się, że weszłaś w dobry rytm. Sabince udało się na wyjeździe, to i nam się uda rany, jak ja bym się cieszyła, gdybym miała taką sytuację w pracy...żeby odeszły dwie nielubiane osoby...choćby na urlop
    I my wyjeżdżamy jutro raniutko , dziś chcę jeszcze zrobić sałatkę i półmisek przekąsek do ogniska, przygotować mięso na grilla. No i mam dziś tymczasowe lepienie zęba
    marti38 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko bo był bardzo długo ponad rok z hakiem, a teraz tak się porobiło - buuuuuuuuuuuuuu

Mieszka w
    Częstochowa

No ale cóz, księżniczka poprawia koronę i działa dalej i nie poddaje się !

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Moje ulubione potrawy to ser - na śniadanie,obiad,kolacje i pomiędzy
    Może być na dobrej bagietce,na pizzy już mniej.
    Śmietana,twaróg z dżemem( po którym cierpię kilka godzin co najmniej)ser do sałatki,do sosu,pleśniowy,niedojrzały,dojrzały,parmezan,mo zzarella.....I do tego warzywa,czasem kasza.
    Ciasta niekoniecznie,domowa drożdżówka,sernik,makowiec bez ciasta chyba się nie liczy
    Ja raz w życiu dostałam w domu porządne lanie.Za co? A za niejedzenie właśnie
    Nienawidziłam szkolnych kanapek i wracając do domu po prostu je wyrzucałam.Czasem do zsypu,czasem ,te przygotowane w domu do zjedzenia przed wyjściem - za szafkę w kuchni....
    Długi czas mama nie mogła znaleźć żródła smrodka w kuchni.Aż kiedyś kanapka przykleiła mi się do klapy w zsypie i tak została odkryta.
    Dostalam to lanie za marnowanie jedzenia,za chodzenie bez śniadania,i za to ,że nie powiedziałam,że nie chcę.
    Cały szkopuł w tym,że ja o tym mówiłam,że nie znoszę kanapek,ale słyszałam,ze muszę jeśćTo były ciężko zdobyte produkty.A ja szlochałam,że chcę kromkę z dżemem i dostawałam ją w nagrodę za zjedzenie tej z szynką.....Długo im to lanie wypominałam.....

A przecież chcieli dobrze.Tak więc z chlebkiem nie kochaliśmy się nigdy,za to gruby plaster żółtego sera z dżemem to była pełnia szczęścia

Agnieszko
    dobry weekend przed tobą,jedziesz lżejszazadowolona,baw się dobrze
    Kasiu
    u ciebie też seria dobrych zdarzeń - niższa waga, zmiany w pracy,pobyt u mamynaładujesz sobie akumulatory

Maniusiu
    co zrobić,tak już mamy z tą wagą,jak tylko emocje wybiją z rytmu to ta zołza zaraz się z nas wyśmiewaAle unikanie konfrontacji ma swoje granice i nie ma się co oszukiwać.

Sabinko
    mam nadzieję,że adaptacja domowa w miarę bezbolesnaSłodyczy nie kupuj,nie kupione -nie zjedzoneChyba,że J cię podkarmi

Teresko
    dobrze,że przyjedziesz medycznie przygotowanaJa mam tylko jedną małą kosmetyczkę i do tego prawie pustą.....
    Mój dziadek mawiał -kto ze sobą nosi ten się nie prosi.A jak masz się czuć spokojniejsza i szczęsliwsza z pełną apteczką,to nikomu nic do tego

Krysiu
    ciężko się ulożyć z jedzeniem,ale rozpoznanie co i jak i nie utrudnianie sobie drogi błędami to już niezły początek

Marti
    myślałam,że tylko straszyłaś,żę porzucisz nas w weekend,a ty tak widzę na poważnie

Wreszcie dziś i pogoda i czas na rower,najgorzej,ze jak rzadko jeżdżę to ciągle trzeba przyzwyczajać pupę do siodełka
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 16-08-2018 o 08:11
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

A wiecie, że u mnie w domu nigdy nie kazano nam jeść? Nigdy nas nie zmuszano. Zawsze było, nie, to nie. Może dlatego, że moja mama wiecznie się odchudzała- i do dziś waży 55 kg, a ojcu tak naprawdę było wszystko jedno.

Ja w kosmetyczce zdecydowanie mam kosmetyki, a z leków tabletki od bólu głowy i nasenne oraz plastry ...widać młoda jeszcze jestem
    maniusia72, marti38 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Teresko
    dobrze,że przyjedziesz medycznie przygotowanaJa mam tylko jedną małą kosmetyczkę i do tego prawie pustą.....
    Mój dziadek mawiał -kto ze sobą nosi ten się nie prosi.A jak masz się czuć spokojniejsza i szczęsliwsza z pełną apteczką,to nikomu nic do tego
    Teresko, w życiu bym nie pomyślała, że jesteś hipohondrykiem, a że się lubisz zabezpieczyć i czujesz się z tym lepiej twoja wola

Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu pytałaś o potrzebę zboża z Gidli.
    Jak zabrałam tamto zeszłoroczne z sanktuarium, to tak jakoś mi się zaczęło wszystko powoli układać w życiu, podobno wiara czyni cuda. Jakos uwierzyłam w moc tego zboża i niech tak będzie , trochę może wstyd się przyznac, no ale już dzis wam zdradziłam drugą moją wstydliwą tajemnice

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, ale to fajna tajemnica
    Ja też wierzę w takie rzeczy, więc nie przejmuj się
    Dosyć buszowania po necie, biorę się za robotę
    marti38 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Miałaś szczęście Aga, ja byłam szczupłym dzieckiem, potem przyszło zaburzenie odżywiana i w 5 klasie warzyłam już 54 kilogramy, w liceum udało się je trochę zrzucić tak , że doszłam do 51 które utrzymało się do końca studiów, jak poszlam do pracy to z braku ruchu przytyłam do 58, które tez dość długo się trzymało, na a jak się zaczęły problemy małzeńskie i jak zaczęłam żreć, bo to nie było jeść, to w pół roku przytyłam 20 kg , których do tej pory nie mogę się pozbyć
    No i tu się kłania kolejne przyzwyczajenie z dzieciństwa , po kazdym laniu babcia pocieszała mnie czekoladką albo innym przysmakiem. ech...
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 17-08-2018 o 09:14

Uprawnienia umieszczania postów