69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Wpadam na chwilę żeby się z wami pożegnać
Do zobaczenia
Pewnie zajrzę na apkę
-
-
Dzien dobry
Udanej imprezy Agnieszko
-
Tereniu, życze kolezance żeby nie cięli jej palca
co do ulubionych potraw to u mnie podobnie
a w ogóle co dobre to niewskazane
Krysiu jęlsi dotrę do Gidli to oczywiście dla Ciebie tez wezmę, na razie nie byłam a ten weekend tez mam raczej zaplanowany inaczej, ale bede się starac byc tam przed spotkaniem
-
a w ogóle to mam dziś strasznego doła
-
Maniusiu kochana nie dajemy się dołom
-
Maniusia jest pięknie, córcię masz a to jakby wielkie stadko kotów i kilka psów.
A jak teraz ci źle to później będzie tylko lepiej. Popatrz na jakiś kwiat,wtul się w kocie futerko i nie smutaj się.
-
Witajcie!
Dzięki Maniusiu, że przejęłaś kawkową pałeczkę .
Tereniu, ale ładnie napisałaś Maniusi
Sabinko a Ty jak sobie radzisz po powrocie?
Maniusiu mam nadzieję, że to tylko malutki dołeczek . Też coś mnie naszło, więc trochę Ci potowarzyszę .
Dzisiaj przeszłam jakieś dwanaście km i wcale nie jestem z siebie dumna, bo czuję, że przegięłam. Kupiłam jednak przy okazji ogromnego kalafiora. Ugotowałam, część dałam na obiad, ale zaczęłam się zastanawiać, co zrobić z resztą. Zazwyczaj zjadam, bo lubię, ale tym razem zupełnie nie mam ochoty. Zaczęłam więc trochę szukać, no i znalazłam. Nie wiem czy to ten sam przepis, ale wydaje się zachęcający i prosty. Przepis na czekoladowe brownie z kalafiora. Później zrobię, to się przekonam i napiszę co wyszło.
-
Wczoraj przyglądnęłam się też w końcu filmom oraz serialom o których sporo tu ostatnio pisałyście. Na pewno część z nich będę próbowała obejrzeć. Zauważyłyście, że jest coraz więcej obrazów, gdzie w głównych rolach obsadzane są kobiety?
Agnieszko o książce powiedziałam córci, bo to ona zachwycała się Opowieścią Podręcznej. Miałam pomysł, żeby jej kupić, ale powiedziała, że jak ogląda film, to potem już nie ma potrzeby czytać.
Gruszko, dlaczego miałaś zakaz czytania Poradnika Kapitana Statku i Poradnika medycyny morskiej i tropikalnej
-
Krysiu ciekawi mnie w jakim tempie chodzisz? Ile Ci zajęło przejście 12 km bo to jednak długi dystans i ja bym nie dała rady, szczególnie w taki upał...
A jak mi idzie? Kiepsko
Na wo było prościej, u córki też a teraz próbuje się trzymać w ryzach ale tylko próbuję niestety
I mam wrażenie że po tym poście teraz to co bym nie zjadła i ile bym nie zjadła to zaraz przytyje, co potwierdza, że po dietach niskolalorycznych i postach trudne jest wychodzenie z nich a nie dam rady jechać długo na tak niskich kaloriach...
A poza tym trzeba organizmowi dostarczać tego i owego potrzebnego do prawidłowego funkcjonowania.
Uprawnienia umieszczania postów