Ojej,Maniusiu,obyś tylko mogła gadać,bo gadanie to przecież nasza specjalnośći główny cel spotkania
![]()
Ojej,Maniusiu,obyś tylko mogła gadać,bo gadanie to przecież nasza specjalnośći główny cel spotkania
![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
jakby co tabliczki do pisania zabiorę![]()
Maniusiu zdrowiej szybciutko żebyś do piątku była w formie![]()
A mnie dzisiaj naszło na pierogi i zrobiłam z chudziutkim mięsem z piersi indyka, dosyć małe ale wyszło mi aż 46 więc zapraszam - dla każdej starczy po kilkafotka wiadomo gdzie, posypane są czarnuszką a surowka z pestkami słonecznika - smacznego
![]()
Kurkakurka
kurka
Przysiadłam naprawdę grzecznie do tego sprawozdania. W którymś momencie chciałam coś poprawić, przestawić. Musiałam bezwiednie nacisnąć wytnij, ale tego nie zauważyłam, a chwile potem automatycznie zapisałam całość. Kilka godzin pracy poooooszło! Idę się przejść
.
Krysiu współczuję problemu z komputerem niegrzecznym i podejrzewam, że spacer będzie dlugi...
O rany Krysiu serdecznie współczuję
ciao,
niniejszym przemiescilam sie do warszawy...eh...to piekne miasto,na sam widok ozylam pod kazdym wzgledem....
jak sie mowi po wlosku> to dla mnie zyciodajna kroplowka w zyle.
ok/wracajac na ziemie, chcialam sie spytac kto bedzie we wroclawiu___????????chcialabym wiedziec.
sorry za dziwne znaki,ale pisze z niemieckiego laptopa .
ja //bede
i co mama zrobic ,kiedy przyjade na dw. pkp/poprosze o adres/nie pamietam.
pozdrawiam i czekam na odp o w i e d z /grazie
ciao
from warsaw.
Adres ma Maniusia pewnie, ja też nie pamiętam ale pewnie prześle Ci to na prywatną wiadomość a nie tutaj chyba?
Będą wszystkie pisząca obecnie dziewczyny czyli sporo nas ale Agnieszka i TinnGo nie śpią z nami tylko będą tzw " dochodzące"
Ja np będę chyba o 13.30 czy jakoś tak
Ale dzisiaj poszalalam z jedzeniem, wstyd mówić
Zresztą od powrotu z Anglii jest źle pod tym względem, czuję że zaraz zawale sprawę i zaprzepaszcze to co udało mi się osiągnąć![]()