Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Pochodziłam, rozprostowałam kości, a że akurat zadzwoniła koleżanka, to jeszcze miałam okazję trochę się pożalić :D. W ten sposób pogodzona wróciłam i zmobilizowałam się na nowo :). Mniej więcej ogarnęłam te sprawozdania. Resztę dokończę jutro po pracy, bo nie wzięłam całej swojej dokumentacji.
Maniusiu, no masz! A skąd to gardło Ci się przyplątało :confused:. Kuruj się szybciutko, chociaż jakby co, to wiesz - z pomocą Tereni też zadziałamy ;) (ale pomysł z tabliczkami już mi się podoba :mdr:).
Nigdy nie byłam w synagodze. Nawet nie wiem, czy gdzieś w mojej okolicy jest. Ale skoro piszesz Gruszko, że byłaby taka możliwość we Wrocławiu, to dlaczego nie? Trochę się zdziwiłam, że u nas w kraju gdzieś jeszcze aż tak się przestrzega spraw ubioru przed wejściem do świątyni. Ale myślę, że ma to swój urok.
Gruszko, napisałaś o zmianach i meblowaniu się Twojego syna jako o pewnej oczywistości. Ale przyznam, że dla mnie to nie taka oczywistość. Mam jednak nadzieję, że wszystkie te zaległości nadrobimy na spotkaniu :money:.
Napisałaś też, że się nastawiamy na gadanie :). No fakt, zawsze tak było, ale jednocześnie nie miałabym nic przeciwko jakiejś niekoniecznie artykułowanej aktywności :wink2:.
Co do szaleństw, to moi ostrożniacy w odróżnieniu od Twoich nie dojrzewają :D. Ale muszę przynajmniej przyznać, że mnie nie ograniczają, jeżeli widzą że mnie nosi.
Browni z kalafiora to już wspomnienie. Mnie smakowało, ale dla moich było za mało słodkie.
Sabinko nie kuś lepiej tymi pierogami, bo jak na miejscu będzie kuchnia, to Cię tam razem z Gruszką zamkniemy i tyle będzie waszego :mdr:.
Marti, nie musiałam szukać, bo już sobie przypomniałam skąd to nawiązanie do stanowczości. Rozmawiałyśmy o tym, że trudno zagonić panów do lekarza i napisałaś wtedy jak bardzo byłaś nieugięta i potrafiłaś postawić na swoim w przypadku M.
Tereniu, mam nadzieję, że Bławatek tak całkiem Cię nie wykończył? ;)
Kasiu, a co z Twoim dostępem do Internetu :confused:
Dobrych snów … :money:
1 załącznik(ów)
Dzień dobry :)
Załącznik 42463
Powiem Wam szczerze, że ja nie myślę o Wrocławiu, ale niestety o pracy:( Wracam w poniedziałek, (choć idę już teraz w czwartek przed wyjazdem na cały dzień też) i ilość obowiązków jaką na nas zwalił rząd od nowego roku po prostu mnie przygniata :(
Krysiu, my np. na zlocie rodzinnym nie mieliśmy ani internetu ani zasięgu. Można było znaleźć jakieś miejsce, z którego w miarę można było z kimś pogadać, ale trzeba było się naszukać :D, a nikomu się nie chciało. Leżały więc komórki odłogiem :)
Maniusiu, ja też poproszę o adres, bo muszę jakoś tam do was dotrzeć :D
Mam nadzieję, że Twoje problemy z gardłem miną do piątku :( , ja idę dziś do laryngologa z tym uchem, o którym pisałam wam miesiąc temu, że na nie nie słyszę :D ( no, mnie zdecydowanie nie można nazwać hipochondrykiem...dopiero po miesiącu idę do lekarza :D)aż sama jestem ciekawa co mi powie :D
"Agnieszko
dobrze ,że już jesteś,również dlatego,że żadne podróbki kawowe nie trzymają twojego standardu"- dziękuję Gruszko :) :kiss:
Marti, jak to dobrze, że nie będę już musiała sama lubić jesieni :)
Lubię buzujący w kominku ogień, gdy za oknem hula wiatr i leje deszcz, lubię szelest liści pod stopami, spadające kasztany, uginające się od wichury drzewa, deszcz siekący w szyby :)
Wiecie, że w sobotę we Wrocku ma być 17 st. i deszcz?
Tak przynajmniej pokazują w prognozach .
Udanego wtorku :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
Adres ma Maniusia pewnie, ja też nie pamiętam ale pewnie prześle Ci to na prywatną wiadomość a nie tutaj chyba?
Sabinko, rozbawiłaś mnie tym zdaniem :D, jak nie pamiętasz, to jak dojedziesz :confused::mdr: razem będziemy się błąkać, aż w końcu je znajdziemy, nie?
Dzień dobry dziewuszki ! Moja rodzinka odjechała. Bieganie i załatwianie różnych spraw sie zakończyło i mogę teraz wreszcie poodpoczywac i zająć sie sprawą Wrocławia. Dzis pojde na dworzec i kupię bilet. Ja adres mam skopiowany z ich strony. Zaraz wrzuce na apke. Bardzo cieszę sie na nasze spotkanie. I na wspolna poranna nie tylko wirtualną kawkę...za ktora oczywiscie obu Agnieszkom pieknie dziekuję. :) całysy i uściski!
Kochane . po tym jak zamówiłam mieszkanie wysłałam wam potwierdzenie z bookinga na którym był adres, no ale Kasia już wkleiła to na apce to jest ok, Madzi wysłałam woszapem
Dziś lekko lepiej po antybiotyku, przynajmniej przestało dusić, ale gardlo jeszcze boli. Sadzę że do piątku już nie będzie śladu po chorobie, w końcu motywacja do wyleczenia tez sie liczy :)
Agnieszko no przecież bym nie bladziala po Wrocławiu kochana tylko poszperala i znalazła adres bo przecież gdzieś tam Maniusia nam to wrzucala a poza tym wiedziałam, że jakaś dobra dusza nam to wrzuci na whatsappa dla przypomnienia ( Kasia) :)
To mówisz, że jeszcze więcej obowiązków i papierologii będą mieli nauczyciele? - współczuję.
Maniusiu na ból gardła świetny jest glimbax ale nie pamiętam czy jest na receptę czy nie.
1 załącznik(ów)
http://www.gazetawroclawska.pl/wiado...iana,13406749/
no to chyba trzeba spróbować :)
choć poczytałam , że juz kolejka tam jest godzinna to po tym artykule będzie na 3 godziny :)