Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
cześć dziewczyny
melduję się i ja na chwilę
jako że mam chorobowe przeobiłam do słoików sałatkę z 10 kg ogórków, zrobiłam dżem ze śłiwek i śliwki w syropie
rano byłam w sanktuarium w Gidlach, ale się okazało że niema tego magicznego zboża, no ale cóż i tak jestem zadowolona
Tereskoi ja przytulam, musisz być z nami kochana
acha ja biorę dzinsy i tenisówki ale but na obcasie też bo mam bardzo wygodne
Maniusiu no ładne mi chorobowe :)
Teresko, też mocno przytulam i mam nadzieję , ze będę mogła zrobić to osobiście.
Witajcie i sorry, że tylko na chwilę. Ale myślałam trochę nad naszym spontanem. To znaczy jestem jak najbardziej za, ale tak mnie naszło, że może by jednak zrobić chociaż takie małe rozeznanie :confused:. Chodzi o to, żeby jednak ułatwić sobie decyzje. A ponieważ kiedyś tak dla siebie wypisałam różne miejsca do zwiedzania, to pomyślałam, że może by teraz z tego skorzystać? Jakby chciało wam się wpisać na tą listę poniżej, to miałyśmy ogólny wgląd w to, które miejsca najchętniej byście zobaczyły.
Afrykarium -
Aquapark - Kr.
Escape room - Kr.
Fontanna multimedialna - Kr.
Galeria-sztuki-filmowej -
Hydropolis - Kr.
Kajak – już nieaktualny
Katamaran Odra -
Kolejka linowa Polinka - Kr.
Kolejkowo -
Mostek czarownic - Kr.
Ogród botaniczny - Kr.
Ogród japoński - Kr.
Panorama -
Punkt-widokowy-sky-tower - Kr.
Rzeźba Anonimowego Przechodnia – myślę, że nie ma opcji, żebyśmy się nie natknęły.
Skrzaty!!! – kocham je i zawsze szukam we Wrocławiu.
Tańce?
Teatr?
Agnieszkowa lista miejsc ze smacznymi posiłkami - Kr.
Naleśniki armeńskie babuni przy ul.Kotlarskiej - Kr.
Tereniu, też przytulam!
1 załącznik(ów)
Załącznik 42472
Witajcie :)
Jeszcze Krysiu dziecko mi podrzuciło linka, że o 19 w sobotę można zwiedzać z przewodnikiem.Ostrów Tumski, podobno świetne przejście , ale kosztuje 35 od osoby i trzeba wcześniej się zapisać.
Lecę dziś do pracy :(
Udanego dnia :)
Afrykarium -
Aquapark - Kr.
Escape room - Kr. /M
Fontanna multimedialna - Kr./M
Galeria-sztuki-filmowej -
Hydropolis - Kr./M
Kajak – już nieaktualny
Katamaran Odra -
Kolejka linowa Polinka - Kr./M
Kolejkowo -
Mostek czarownic - Kr./M
Ogród botaniczny - Kr. /M
Ogród japoński - Kr.
Panorama -
Punkt-widokowy-sky-tower - Kr./M
Rzeźba Anonimowego Przechodnia – myślę, że nie ma opcji, żebyśmy się nie natknęły.
Skrzaty!!! – kocham je i zawsze szukam we Wrocławiu.
Tańce?
Teatr?
Agnieszkowa lista miejsc ze smacznymi posiłkami - Kr.
Naleśniki armeńskie babuni przy ul.Kotlarskiej - Kr.
A RESZTĘ TO SIĘ ZOBACZY :)
No i na zwiedzanie z przewodnikiem to ja chętna zawsze
biorę się dalej do pracy, bo dziś też grafik napięty
Dzień dobry :)
Ja jako realistka nie zapisuję się na nic na razie, nie wiadomo jaka będzie pogoda ( ma padać i to mocno), poza tym realnie patrząc to czasu mamy mało, w piątek się zjeżdżamy, zostaje sobota i w zasadzie tylko sobota bo w niedzielę wszystkie się rozjeżdżamy i to dosyć wcześnie:(
Zdaję się na spontan, jak mnie najdzie ochota gdzieś pójść a ktoś tam będzie szedł to i ja pójdę czy pojadę ale na razie nic nie planuję:beurk:
Dziękuję Krysiu i obie Agnieszki za wrzucenie ciekawostek i atrakcji, które są we Wrocławiu:) ale ja razcej nastawiam się na super miłe spotkanie w waszym towarzystwie a inne atrakcje jak dla mogą być ale nie muszą:p
"Rzeźba Anonimowego Przechodnia – myślę, że nie ma opcji, żebyśmy się nie natknęły.
Skrzaty!!! – kocham je i zawsze szukam we Wrocławiu. "
Skoro na to nie ma opcji, żeby się nie natknąć to już dwie atrakcje będę miała :beurk:
A tak w ogóle to pewnie gdzieś połazimy po rynku i nie tylko i to już będzie tez atrakcja, jakąś restaurację zaliczymy na obiad - może właśnie te naleśniki armeńskie? ( lubię kuchnie innych krajów). Się zobaczy na miejscu:mdr:
Mnie te naleśniki armeńskie i pogadać z wami się chce. Najprawdopodobniej będę waracać w sobotę wieczorem więc najchętniej bym siedziała na zadku w wynajętym mieszkaniu i słuchała albo kłapała paszczą.
Z uwagi na deszcz to jeszcze w piątek dałoby radę się ruszyć. W sobotę duży deszcz, wiatr i zimno.
Mnie poza gabinetami strachu, tańcami i teatrem oraz ogrodem japońskim który zwiedzałam i nie polecam wszystko inne pasuje.
Trochę mi się nastrój polepszył dzięki waszym przytulakom i troszkę ogarnęłam swoje aktualne konieczności.
No jestem jak pies który przestał gonić własny ogon i siedzi na zadku jeszcze dyszy ale już nie pędzi.
Mnie też ogród japoński nie zachwycił. Podobno botaniczny tez kiepski