Strona 2412 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1412 1912 2312 2362 2402 2410 2411 2412 2413 2414 2422 2462 2512 2912 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 24,111 do 24,120 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

images (4).jpg

Witam w niedzielę życzę dziś wam równie wspaniałego humoru co wczoraj tu i na apce
    gruschka, maniusia72 and marti38 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Sorry za moje wczorajsze wygłupy na apce ale musiałam jakoś odreagować

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie kobitki
    wesolo tu było wczoraj
    obyscie i dziś miały radosny dzień
    gruschka and marti38 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Przez te Sabinkowe zamowienia senne zaspałam na rower
    I nawet nie pamiętam co mi się śniło...
    Ale mimo to wszystkie wygłupy u wszystkich mile widziane
    Teresko
    ja też tak mam,że meandruję od zadania do zadania i nie pamiętam,od czego zaczęłam,ale mam przekonanie,że czegoś nie dokończyłam
    Ale zupełnie nie powiązałam tego ze starością,to wielozadaniowość

Krysiu
    super ze stołem
    Co to by się działo,gdyby powstała ekipa remontowa Tereska i twoj MAni ja ani Agnieszka nie miałybyśmy żadnych problemów z remontami,ja nawet to sprzątanie jakoś bym łykneła.
    U mnie sprawdza się niestety powiedzenie,że jak kobieta mówi,że zrobi,to robi,a ja facet mówi,ze zrobi,to mówi....

Mój teść,bardzo pozytywny człowiek,zawsze mówił - kto żartuje,nie choruje

Maniusiu
    nie "obyście" tylko" obyśmy"
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 02-09-2018 o 08:35
    maniusia72 and marti38 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

A propos remontów albo czegoś w tym rodzaju, w mojej niby sypialni nad rozłożoną kanapą, która robi mój za łóżko a której na co dzień nie składam wiszą półki dosyć nisko nad nią, gdy kanapa jest złożona fajnie to wygląda ale gdy się śpi to mogą trochę przeszkadzać, ja się przyzwyczaiłam ale jak była Marta z Mają to w zeszłym roku Maja dwa razy się uderzyła w tę półkę, więc tym razem sama osobiście zdjęłam ją ze ściany a dodam, że była jakaś trochę pochylona i już długo J. przymierzał się, że coś z nią trzeba zrobić, tak czy owak półkę zdjęłam, Mai się lepiej spało, bo nic jej nad głową nie wisiało ale jakoś chętnego do powieszenia półki i poprawienia jej pochylenia nie było, fakt że mój towarzysz życia jest bardzo zajęty i zapracowany i ma mało czasu... No i wczoraj sama się za to zabrałam, półkę powiesiłam z powrotem i nie wiem jak to się stało ale jest mniej pochylona po prostu jestem cudotworca

Jutro poniedziałek! !!! Nie ma to tamto ! Niech żadna nie udaje, że przegapila ! No Agnieszka może

TinnGo bardzo mnie zainteresowalas tym "wkładaniem" ogórków... W co je tam wkładasz? chyba kisisz po prostu tak ? ale w czym?

Ja zwykle wkładam po prostu do słoików i pięknie mi się udają szczególnie te z ogródka mamy mojego towarzysza życia ale w tym roku jak był sezon ogórkowy byłam w Anglii i żaden ogórek nie został "włożony" jak to ty mawiasz

Jeszcze miałam opowiedzieć o swojej podróży z Wrocławia
    Już na peronie przyplątał mi się do mnie jakiś starszy pan bardzo gadatliwy, okazało się, że usiadł dosłownie za mną no i się zaczęło a jechałam w wagonie bez przedziałów. Panu zaczęło mocno wiać z klimatyzacji ( tylko jemu?? ) więc zaczął utyskiwać na pół wagonu szczególnie do swojego sąsiada, który bidulek siedział obok niego, ciągle zaczął chodzić do swojej walizki, która stała na specjalnym stelażu na duże bagaże i przynosił po kolei a to jakaś koszulę a to jakiś sweter a to jakoś taśmę klejącą i zaklejal wywietrznik bo mu wiało i obawiał się, że zaraz mu zawieje szyję, uszy i tak dalej, co skrupulatnie przekazywał komuś przez telefon, jaki to beznadziejny pociąg, że on to i załatwi, że on napisze skargę, potem postawił na tą całą opatulona klimatyzację walizkę, żeby zupełnie nie wiało, wyjął z tej walizki aparat, zrobił zdjęcie jako dokumentację i cały czas mówił o tym, że on załatwi PKP bo to taka beznadziejna firma i tak dalej i tym podobne dyrdumaly, przy okazji co pojawił się jakiś konduktor to marudził, że mu zimno no i konduktorzy po kolei przykrecali klimatyzację aż zakręcili w całym wagonie! !!!zrobiło się okropnie duszno, pan był zadowolony chyba, natomiast cały wagon dyszał bo było bardzo gorąco ale nikt się nie odzywal, w końcu gdy jakaś pani weszła do nas z innego wagonu i powiedziała, że tak tu gorąco, wszędzie jest OK tylko u nas tak aż smrodliwie...Na to mój wspaniały sąsiad z tyłu stwierdził - No tak i nawet nikt z obsługi nie przychodzi, żeby coś poprawić a ja powiedziałam, że nie przychodzi bo się" już pana boją" i wtedy się zaczęło...dowiedziałam się, ( od tego pana oczywiscie ) że jestem agresywna że on mi dopiero może pokazać jaki on jest agresywny... co chwilę wstawał, chodził po coś do walizki, gmeral w niej, otwierał, zamykal, czegoś jakby niej szukał, jakby miał ADHD, szperal w jednej i drugiej swojej walizce,wstawał, siadał, co przechodził koło mnie to mówił o mojej agresji. No po prostu horror a że jechał prawie że tak daleko jak ja to podróż miałam bardzo urozmaiconą i zapamiętam ją do końca życia przez telefon nadawał co to za plebs jedzie w tym pociągu, że jakby wiedział, to by pojechał samochodem no po prostu nie szło się nudzić Na szczęście w końcu przyszedł ktoś z obsługi i uruchomił klimatyzację
    marti38 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    bardzo współczuję
    teraz już na zawsze zapamiętam,żeby brać przedział albo strefę ciszy
    maniusia72, marti38 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów