Dzień dobry w poniedziałek
images (5).jpg
Udanego dnia i całego tygodnia wszystkim życzę
Maniusiu, zachęciłaś mnie do Dywizjonu, bo zastanawiałam się czy się wybrać
Kasiu![]()
Dzień dobry w poniedziałek
images (5).jpg
Udanego dnia i całego tygodnia wszystkim życzę
Maniusiu, zachęciłaś mnie do Dywizjonu, bo zastanawiałam się czy się wybrać
Kasiu![]()
hej
dzięki za kawkę
i do pracy czas
weekend jest taki krótki
A leczy żołądek i morale po rozpuście weekendowej. Tak mniemam.
Dzień dobry
Kasiu Kasieńko co się dzieje, gdzie się zapodzialas i dlaczego? Gruschko pewnie, że też chodzi mi o takie normalne zdjęcia a nie retuszowane bo zawsze to zdjęcia robione przez fachowca i profesjonalnym aparatem będą lepsze i ciekawsze od takich pstryknięc smartfonami iPhonami a przy tym robiłaś sporo zdjeć Wroclawiowi i pewnie są ciekawe, mam nadzieję, że kiedyś się doczekamy i jeżeli któraś jeszcze nie wysłała swoich smartfonwych to bardzo proszę o nie wiadomo gdzie
Agnieszko spokoju w pracy.
A reszcie przypominam, że dzisiaj PONIEDZIALEK![]()
Rozpoczęłam powrót na drogę dbania o zdrowie jak należy.16 km na dobry początek ,rozciąganie.
Przyjemnie bylo bardzo,ale jeśli chodzi o kondycję to jest nad czym pracować....
Przez upały i inne przeszkody mało jeżdziłam i znowu trzeba pupe do siodełka przyzwyczaić.
Teraz jeszcze trochę zmobilizować się do rozsądnego jedzenia i jakoś będzie.
Czyli zaczęłam w ten poniedziałek,i nie ma już wymówki,że trzeba czekać do następnego
O zdjęciach dla was pamiętam,tylko wymagają posiedzenia przy komputerze,posortowania,przepisania na jpg i takie tam.
Rzuciłam okiem i żaden retusz nie jest potrzebny
SAbinko
Marti kitu nie wciska,tylko to jakoś tak jest z nami,ze przykre slowa,szczególnie o wyglądzie uznajemy za 200% prawdy,a te przyjemne traktujemy po macoszemu i uważamy,że to tylko uprzejmość.
Czas z tym skończyć
Jak ktoś mówi,że jestesmy ładne,zgrabne i powabne to tak jest po prostu,a nie że mówi.
Agnieszko
obyś już nie musiała korygować planuA ty masz teraz te małe dzieciaczki,czy wręcz przeciwnie-prawie dorosłą mlodzież?
Kasi brakuje,ale pisała u siebie,że nie ma siły pisaćOby jej choć troszkę tych sił wróciło.
Na dobry tydzień wpadł mi dziś pod koła dorodny kasztan przecudnej urody,zrobię mu zdjęcie i wyślę,żebyście też miały
Niech dzień mija przyjemnie i dietetycznie,jaką kto tam dla siebie dietkę zaplanował![]()
Ostatnio edytowane przez gruschka ; 03-09-2018 o 08:04
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Przeceniacie mnie ze zdjęciami,one też są napstrykane.I tak wlokłam się w ogonku i spowalniałam peleton.A co by bylo gdybym całkiem wsiąkła w zdjęcia,wtedy reszta świata trochę przestaje istnieć...
Ale Tereska to powiedziała,że albo robi się zdjęcia,albo udziela towarzysko,i jak się z tym całkowicie zgadzamTowarzystwo bylo takie,że żadne widoczki nie wytrzymywaly konkurencji.
![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Też widziałam ten wpis u Kasi
a więc Kasiu zbieraj siły i wracaj do nas![]()
Moja Marta wróciła z rozpoczęcia roku zadowolona, Spotkała kilku nauczycieli, z kilkoma porozmawiała. Pani wychowawczyni podobno się wzruszyła ze przyszłyA wybrały się w cztery.
I tak fajnie się idzie do szkoły wiedzac, że się nie musi
Dziewczyny nie bójmy się duchów
40122700_10156493124983815_5052806948164993024_n.jpg
Witajcie
Zdrowego ducha oczywiście od razu chętnie przygarniam
Sabinko, pamiętam że coś wspominałaś już o poniedziałku, tylko za nic nie mogę sobie przypomnieć dlaczego![]()
. Ok. żarty żartami
– czy to znaczy, że zaczynamy dietkować?
Gruszko, też sobie obiecuję mobilizację. Muszę wprowadzić jakieś punkty stałe, bo teraz wszystko mi się rozjeżdża. Trzeba mi wczytać się w końcu dokładnie w dietkę od Marti (jakoś skutecznie omijam) no i koniecznie ustalić plan w nowej pracy. Dobrze żebym go zgrała z innymi osobami, ale na razie są schody. Do końca tygodnia powinnam się jednak z tym uporać.
Dobrze, że potrafisz wsiąkać podczas robienia zdjęć. To znaczy, że dobrze wybrałaś zawód. A to jest nie do przecenienia.
A siodełko masz takie normalne, czy rozszerzone?
Acha i podpisuję się pod tym, żeby wywalić krzywe lustra i popatrzeć na siebie z czułością (Sabinko)
Tereniu, Twoja dosadna skrótowość jest rozbrajająca. Już ją kocham
.
Maniusiu, to faktycznie dziewczyny szybko zatęskniły za starą szkołą. Ale to bardzo miłe. Czyli, że było tam dobrze. Pamiętasz przecież, jak trudno było na początku i ile się wymartwiłaś.
Kasiu, mam nadzieję że szybciutko uda Ci wrócić tu do nas.
Agnieszko, oby i Tobie udało się szybciutko wyjść z papierów i zagonienia, bo przyznam, że już brakuje mi tu Twoich zazwyczaj bardziej jednak rozbudowanych wpisów.
Marti, a Ty kiedy wracasz?