Strona 2429 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1429 1929 2329 2379 2419 2427 2428 2429 2430 2431 2439 2479 2529 2929 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 24,281 do 24,290 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maniusiu coś czuję, że będziecie na zmianę z Agnieszką dowozić swoim dzieciom różne pyszności w słoikach .

Gorczynko, dietka o której piszesz przypomina trochę w składzie tą, którą zaproponowała Marti (po troszku próbuję się na nią przestawiać ). Przy okazji chyba zafunduję sobie tą patelnię grillową, o której wspominasz.

Tereniu, „gotowanie, przetwory, szycie, tańczenie”. Naprawdę tylko to kojarzy Ci się z kobiecością A brwi u kosmetyczki i makijaż permanentny? Och Tereniu, Tereniu .
    A jak tam olbrzymka?

Maniusiu, wydawało mi się, że widzę go na talerzu z zaserwowaną kawką A buraczki mniam! Dawno nie jadłam i właśnie mam na nie fazę, więc się zajadam

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja buraczki uwielbiam, w tamtym roku z 15 kg zrobiłam słoiki , w tym chyba podobną ilość, te z papryką to tylko do obiadu się nadają, lub do kanapki,ale robię teztakie z chrzanem to czasami z nich robię szybką zupę buraczkową do tego tłuczone ziemniaki i obiad - bajka
    marti38, sabinka57 and Gorczynka like this.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

No ja się zajadam kolejnym (3 tego lata)chłodnikiem. Zrobiłam pod dyktando koleżanki sąsiadki i wyszedł smaczny.Robię do tego kartofelki okraszone skwareczkami z boczku(są gotowe do kupienia). Szybko i wyszło na 4 razy tylko kartofle trzeba raz dogotować bo gotuję je na dwa dni i w drugi dzień odsmażam.
    Dziękuję Krysiu, że coś z kobiecości u mnie dostrzegłaś.Ja nie zauważyłam. Przez to, że u mnie LO matematyką i fizyką interesowali się chłopcy i na zajęcia fakultatywne tez chodziłam z nimi dziewczynki z klasy mnie trochę separowały.
    No i ja się kochałam w matematyku, a one go nienawidziły i się bały. A ja z całym uporem Koziorożca postanowiłam mu udowodnić swoją matematyczną "wartość".Ot młody gupielok był ze mnie.
    Ale do dziś pami÷tam jak położył mi gałązkę bzu na pracy maturalnej i powiedział, żebym się tym, że u niego dziewczyna nie mogła mieć piątki nie przejmowała bo na studia zdam bez problemów.
    Och te motyle w brzuchu i szkarłatne puce. Jaki ja byłam jeszcze wtedy dzieciak. W profesorze się kochać, zamiast za boyfriendem z klasy rozglądać.
    Ale miłość do matematyki mi nie minęła.
    A mój profesor od matematyki zmarł jednocześnie z moim Kazikiem.Wiadomość o pogrzebie dostałam jak byłam właśni na pogrzebje Kazika.
    No zima 2015/2016 to był dla mnie ciężki czas.
    Ale wymyśliłam angielski wizę do USA i wycieczkę , a po powrocie odnalazły mnie moje kotki.
    Co do olbrzymki.
    Dostałam dzisiaj klatkę.Trzymam ją zamkniętą tam gdzie karmię żeby się oswoiły.
    ŁAPANIE jutro. Upraszam o trzymanie kciuków.
    O dacie łapania decyduje termin zabiegu w lecznicy.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobry wieczor...
    Kciuki beda jutro trzymane Tereniu...
    Uwazaj na siebie przy tym lapaniu...

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko i chowam sie dalej do dolka...

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Kciuki beda jutro trzymane Tereniu...
    Uwazaj na siebie przy tym lapaniu...
    No chyba koty nie zewrą szeregów i mnie nie zaatakują.
    Dzisiaj obejrzałam dokładnie konstrukcję klatki i już wiem co musiało pójść nie tak przy tym pierwszym łapaniu .Musiała być za blisko drzwiczek zatrzaskowych, one są potrójne i ostatnie nie zablokowały się .Silna i duża kocica przecisnęła się przez szparę na zewnatrz.
    Poćwiczyłam sobie nastawianie , tylko ciągle ta już dwa razy złapana mi sie kręci, Ona mi może zablokować klatkę.
    Odstąpienie od umowy dobrze wysłałam bo dzisiaj miałam od nich odpowiedź. Już wysłałam plecak , stracę tylko koszty tego zwrotu 17 zł.(opakowanie i przesyłka).
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 10-09-2018 o 20:56

Kasiu, jeżeli pozdrawiasz cieplutko, to miejmy nadzieję, że szybciutko przywieje Cię tu do nas z powrotem . Wiesz przecież, że potrzebne są oba filary .

Tereniu, jak napisałaś o skwareczkach, to przypomniałam sobie że właśnie kupiłam prażoną cebulę. Też pycha, na przykład na pierogach ruskich
    Ech te miłości młodzieńcze . Kochanie się w nauczycielach zdarza się wbrew pozorom dosyć często. Prawdopodobnie byłaś trochę bardziej dojrzała od tych boyfriendów wokół, więc musiałaś skierować swoje motylki w inną stronę. A ten matematyk to Cię właściwie zauważył czy nie? Bo niby z gałązką bzu wyszło tak trochę romantyczne, ale tą czwórką jakoś tak jednak trochę szowinistycznie . Ale to urocze i rozczulające, że przez tyle lat zachowałaś do niego tak ciepłe uczucia .
    Za olbrzymkę oczywiście kciuki trzymam (również za to, żeby kotki jednak nie zwarły tych szeregów ).

Maniusiu, buraczki jem ze słoików, ale kupionych. Wyjątkowo mi jednak smakują, więc nic innego nie kombinuję. Oczywiście podejrzewam, że te zrobione przez Ciebie są jeszcze bardziej pyszne. W każdym razie na pewno te z chrzanem, bo do papryki mam zawsze stosunek ostrożny .

Spokojnych snów

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam

pobrane (1).jpg

Dziś kolejny dzień do 16.30, jutro jedna lekcja, ale za to rada...i tak się życie plecie

Krysiu, samopoczucie po wyjeździe Kuby zupełnie znośnie. Dni szybko uciekają i znów za chwilę będzie piątek i przyjedzie. Nie mam czasu tęsknić za mocno
    W Korbielowie byłam na diecie strukturalnej- jest bardzo fajna
    A jak pracuje się Tobie? U nas na wczesnym jest 20 dzieci, ja nie mam z nimi zajęć, ale to ciężka praca.

Teresko, robię chłodniki, właściwie całe lato żywię nimi siebie i od czasu do czasu rodzinę, ale nigdy w życiu nie jadłam chłodnika z ziemniakami i skwarkami. Mam wrażenie, że zrobiłby się na nim taki ścięty tłuszcz, co dla mnie jest nie do przejścia...czy może się mylę ?
    Kciuki trzymane

Aga, jak film?

Udanego wtorku laski, nie poddawajcie się smutkom Idzie jesień, najpiękniejsza pora roku już mam na parapecie w szkole mnóstwo kasztanów

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej
    Film mi się podobalatać. Marcie tez.
    A ja mam dziś nastrój do bani

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, przykro mi
    maniusia72, marti38 and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów