Strona 2439 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1439 1939 2339 2389 2429 2437 2438 2439 2440 2441 2449 2489 2539 2939 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 24,381 do 24,390 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Faktycznie Sabinko , masz rację , my mamy OKF o remoncie i teraz się super ogląda, a Multikina niestety nie mamy, ząłuję bo wg mnie jest lepsze od Cinemy
    No i w OKF w poniedziałki jest za 10 zł z czego skorzystałyśmy przy Mamma Mia
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 14-09-2018 o 15:24
    marti38 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, spodobała mi się Sabinko Twoja motywacja: „jak później wstaję i zaczynam dzień to mam mniej czasu na jedzenie” . Do tej pory tak mi wychodziło, a od teraz będę widziała tylko same plusy tej sytuacji .

Kasiu myślę, że rada Agnieszki jest bardzo dobra. Oprócz tego może sensownie byłoby w rozmowie z szefową uświadomić jej, że nie tylko jesteś rzetelna w swojej pracy ale też naprawdę dobra („pracuje swietnie, gdy sama jestem odpowiedzialna za jakies zadanie” „naleze bowiem do osob, ktore zanim wyjda z biura chca miec czyste biurko i skrzynke mejlową”.). Chodzi o to, żeby szefowa poczuła Twoja pewność i świadomość własnej wartości i kompetencji. Rozumiem, że nie możesz mówić bezpośrednio o tym, że „caly team jest skonfliktowany” i „szwankuje komunikacja miedzyosobowa” ale jednocześnie szefowa powinna mieć szerszy wgląd w to, co się dzieje. Informacja o tym, że „oni podejmuja decyzje razem w czworke, ja nie moge sie doprosic by te decyzje podjeto, bo zawsze ktos z nich jest nieobecny” jest konkretna. A jeżeli dojaśnisz dlaczego tak się dzieje, to nie obciążając nikogo dasz jasny obraz całej sytuacji. Bo istotne wydaje się zasygnalizowane skąd się wzięły trudności i że nie są one Twoją winą (a tym bardziej wynikiem Twojej nieudolności) tylko efektem nałożenia się kilku niezależnych od Ciebie (i być może od innych też) czynników.
    Zawrzyj w rozmowie te wszystkie informacje, które nam podałaś:
    „Nie uczestniczac ani w ich naradach dotyczacych tresci szkolen, ani nie bedac na tych tygodniowych wyjazdach-ciagle jestem w pogodni za informacjami, ktore sa konieczne bym wypelnila czego sie ode mnie oczekuje”.
    „Gdy szefowa zapytala przed rokiem tych 4 pedagogow jakie zadania mialaby przejac zatrudniona na stale, na 20 godzin nowa osoba-spisano wtedy wszystko co sie dalo”.
    „Trzeba by faktycznie zatrudnic jednak jednego "studenta", ktory by tak jak kiedys wspieral team w zadaniach zwiazanych z wyjazdami szkoleniowymi” – ale z tym to może poczekaj na koniec rozmowy i włącz tylko, gdy będzie taka konieczność?
    Przygotuj się, przyjrzyj tej mądrej Kasieńce, zawalcz o siebie i absolutnie nie daj się! Tulę.

Agnieszko, też zastanowiło mnie to, co napisałaś o apce i o wpisach na forum. Jeżeli możesz, to napisz coś więcej, bo pojawił się trochę niepokojący znak zapytania .

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Agnieszko, też zastanowiło mnie to, co napisałaś o apce i o wpisach na forum. Jeżeli możesz, to napisz coś więcej, bo pojawił się trochę niepokojący znak zapytania .
    no mnie tez to zaniepokoiło

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Ja też o tym myślę. Agnieszka jest bardzo wrażliwa. Może dostrzegła coś czego ja nie widzę, a popełniam. Robię rachunek sumienia.
    Siedzę w domu. Obrobiłam się i czekam na kontrolę szczelności gazu.
    Usta po makijażu już "otęchły" i nawet mi żal bo prawie nie widać. Ale to dobrze bo przecież wtedy wygląda bardziej naturalnie. Brwi chcę też wywabić bo są za czarne do moich obecnych włosów, a już o siwiźnie nie wspomnę.
    W przyszły poniedziałek jestem zapisana do fryzjera na ściąganie rudości.
    No przyszedł gazownik.Mam wszystko szczelne.
    Obaj chłopcy siostrzeńca są chorzy. Pochodzili raptem 4 dni do przedszkola i żłobka.Na razie jeszcze ostatnie 3 tygodnie jest z nimi matka. No ale od 1 października chyba już nie będę się miała czasu nudzić.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kochane dziewczyny

Awatar marti38
    marti38 jest teraz aktywny Znany na forum

Agnieszko, jak napisałaś, że tak barwnie z Tereską opowiadamy, to już się bałam że za bardzo ględzimy. Dobrze że.to wyjaśniłaś hihi
    Agnieszka111 and Gorczynka like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja uwielbiam wasze ględzenie
    marti38 lubi to.

Agnieszko, ja też

Tereniu, co takiego narozrabiałaś, że chciałaś robić rachunek sumienia?
    Nie napisałaś jeszcze, co z olbrzymką?

Gruszko, zgadzam się w zupełności co do talentu pisarskiego Tereni (i Marti też ). Mogłaby go jakoś wykorzystać. Natomiast za nic nie rozumiem jej chęci do posiadania nadmiarowych okrągłości na górze
    Tereniu, jakbyś pochodziła w takim większym rozmiarze dłużej, szczególnie w upały, to chyba szybko zmieniłabyś zdanie .

Marti, co do masowania, to jestem pierwsza chętna do wszystkiego .
    Fajnie mieć takiego sprawdzonego przyjaciela i do pogadania i do pośmiania i do chodzenia po sklepach. Długie chodzenie z facetem po sklepach to w ogóle ewenement. Mało który daje radę.
    Weekend rzeczywiście zapowiada Ci się bardzo aktywnie. Baw się więc dobrze .

Sabinko, muszę przyznać, że aż przyklasnęłam spostrzegawczości Gruszki. Faktycznie, w New Yorkerze raczej niczego bym dla siebie nie kupiła. Ty szczęściaro .

Gorczynko, z umiłowaniem do ogródka to jak sama widzisz, blisko Ci zwłaszcza do Kasi. Jestem pewna, że się zgadacie nie jeden raz. Wprawdzie od prac ogrodowych jestem daleka, ale zdjęcia przyrody lubię oglądać w każdej postaci, więc chętnie będę podziwiać.
    A siłownia, jeżeli lubisz i do tego masz blisko, to super sprawa .

Sabinko no nie wiem, wcale bym się tak nie zarzekała, że nie „naklupałybyśmy” Tereni, gdyby była gdzieś blisko nas . Lepiej niech się ma trochę na baczności .

Gruszko, zaciekawił mnie ten len z jedwabiem. Szkoda że nie pokazałaś nam swojej sukienki. Wiemy, że je preferujesz, więc nie ma mowy o zarzucaniu nadmiernej strojności. Widać, że na materiałach i oferujących je sklepach znasz się wybornie .

Tereniu, miłego i pełnego dobrych wrażeń spotkania z dziewczynami. Pozdrów je tam może też i od nas?

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry w sobotni poranek!

Dziekuje, ze jestescie. Za wasze serca, za wasza wrazliwosc. Za wasza cierpliwosc. Za wasza zyczliwosc...

Uprawnienia umieszczania postów