brawo Sabinko za dobry początek
Kasiu
zbieraj siły na jutro
Gorczynko
ty pewnie w ogrodzie
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
no cos ty..aga
budka jest lepsza od Toto Cotugno...
a wlasciwie, to moze sa na tym samym (pod)poziomie?
zalezy..
no i zapomnialam jeszcze o drupim-on to dopiero zrobil kariere w polsce, ze nie wspomne o wciaz aktualnym duecie romina i albano..tez wyjatkowo silnym exportowo-przebojowo elementem estradowym na terenach bylego bloku kdl.
za komuny przyjezdzaly do polski takze super dobre zespoly i solisci swiatowej slawy.w tej dziedzinie bylismy "do przodu".
Witajcie!
Przysiądę później, a na razie chciałam się tylko dopytać o tą W-wę. Gruszka pytała, ja też ale nic nie odpisałyście, a jednak chciałabym wiedzieć. Madziu, widzę że jesteś, to napisz kiedy Ty będziesz w stolicy?
Dla mnie Warszawa za daleko a poza tym pewnie w listopadzie polecę do moich, tylko jeszcze nie wiem kiedy...
Dziewczyny
o Warszawie napisałam tak trochę ze względów informacyjnych
Zwykle informowałam o takich kulturalnych wypadach tylko Marti,ale teraz jest ona częścią naszego teamu i bałam się,że może powstać wrażenie jakiejś konspirki i spotkań offowychA tak absolutnie nie jest
Z Marti pewnie jakaś kawka będzie jak zwykle,to tylko luźna propozycja,może ktoś będzie w okolicy
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Gruszko, w takim razie tym bardziej dzięki, że napisałaś o waszym spotkaniu. Myślę, że na razie tak to zostawmy .
Agnieszko, jak pierwsze wrażenia Kuby?
Sabinko, chętnie będę Ci towarzyszyć w ćwiczeniach jogi. Raczej jednak nie porozmawiamy o ich wykonywaniu. Bo już wiem, że płaszczyzna wspólna będzie żadna. I niestety nie jest to żadna kokieteria z mojej strony. Ty potrafisz sporo, a moje ciało jest bardzo zastałe. Dobrze jednak, że Gruszka postanowiła się dołączyć, bo jesteście na bardziej zbliżonym poziomie, tak więc i rozmowy będą mogły być już konkretne.
Gruszko, jak wyczytałam co napisałaś o jodze, a raczej o tym co jeszcze robi ona z naszym organizmem, to uświadomiłam sobie, że tego z pewnością potrzebuję. Niestety zadatków na bycie diamentem nie mam, ale poszukam stronek dla początkujących i przynajmniej spróbuję jakieś minimum. Murek też dobry pomysł. Zauważyłam, że mam podobny problem z wchodzeniem i wiem, że muszę coś z tym zacząć robić.
Madziu, sorry, bo trochę pokręcę nosem, więc się nie złość - koncert Drupi czy Romina i Albano zdecydowanie nie. Cugowski też nie. Lubię tylko utwory z pierwszego okresu Budki Suflera. No i jednak nie za bardzo mam poczucie, że za komuny przyjeżdżało do nas dużo dobrych artystów .
Tereniu mam nadzieję, że spotkanie było nie tylko miłe, ale też bardzo ożywcze . A jak tam olbrzymka?
Polowanie rozpoczęte. Klatka nastawiona.
Gusty muzyczne mamy zróżnicowane. Budka od początku do końca. Perfekt, Republika i sam GC, Kora cała twórczość,Domagała wrrrr Męskie granie po raz pierwszy usłyszalam, ale jestem na tak. Te Sopockie przeboje ot pamiątka młodości ale już ramotka.