- o nie, ja nie jestem, absolutnie :)
Grill stoi na blacie w kuchni, jest z pokrywką, więc zapachów jest niewiele, ale akurat my lubimy w domu zapach jedzenia. Elektryczny, więc nie dymi, nie kopci. Ja jestem zadowolona .
Wersja do druku
Ja też nie jestem jak chorągiewka :) od lat mam poglądy polityczne te same :)
ale Gorczynka to chyba polityków miała na myśli :)
No faktycznie ten grill za duży
Też tak myślę, ale wolałam zastrzec :D
Dzień dobry :)
Ale fajnie:) Ja też myślę o malutkim grillu elektrycznym, nawet oglądałam na Allegro jak takie małe wyglądają i jakie są ceny, moje dwie koleżanki mają i są bardzo zadowolone, szybko sprawnie i mięsko albo rybka są ugrillowane. A co do patelni grillowej to wydaje mi się, że Gorczynka bardzo często z niej korzysta i jest zadowolona, tylko ryb na niej nie robi.
Nie mam zbyt dobrego nastroju bo nic mi nie wychodzi z dietą :cry: waga wraca niestety, pomału, pomału ale idzie w górę...
Dzisiaj jadę do koleżanki za miasto i mamy sobie zrobić spacer nad jezioro i naładować akumulatory nad wodą. Ona odżywia się bardzo zdrowo i jest szczupła, jest w moim wieku i w zasadzie całe życie odżywiali się z mężem zdrowo i fajnie wyglądają teraz oboje, widzę co ma w domu, co jedzą i ile jedzą i efekty mają, to znaczy nie są jacyś ortodoksyjni w tym zdrowym jedzeniu ale tez bym tak chciała jak oni. Oj ja wiele rzeczy bym chciała :) Jakoś nasze losy rozeszły się dawno temu, jak jeszcze byłam mężatką ( oj dawno to było ), potem jak się spotykaliśmy, zwykle ona z mężem, ja z J. a teraz od jakiegoś czasu odnowiłyśmy kontakty i jest super, mamy o czym pogadać, ona nie pracuje i też ma dużo czasu.
Idę się zbierać bo ja jeszcze w piżamie a o 10.30 mam autobus.
no to zamówiłam mały grill, blender ręczny i suszarke do włosów, bo mamy z Martą wspólną i drugą małą, ktora się własciwie tylko do wyrzucenia nadaje. na jutro powinno dotrzec. Oby to był udany zakup
Sabinko, ładuj się nad tym jeziorem, i nie poddawaj
Maniusiu wrzuć jak możesz link do grilla a ja właśnie wychodzę na autobus i mam nadzieję naładować akumulatory i trochę podreperować nastrój bo mam ostatnio kiepski, trochę odbiło się to na moim T.Ż.bo w sobotę miałam focha i trochę byłam dla niego niedobra... w drodze powrotnej znad jeziora wysiądę przy centrum handlowym i tam jest Media Expert to zobaczę jakie grille mają tam w sklepie.
.
Załącznik 42627
cena 140 zł w neonet
Dzięki Maniusiu ale ja bym chciała chyba jeszcze mniejszy :)