Witajcie, mam teraz trochę zalatane dni, ale wieczorkiem postaram się wpadać .
Agnieszko, zupełnie nie dziwię się Twojej reakcji na postawę znajomych. Zupełny brak kręgosłupa moralnego . I wygląda na to, że nawet nie zdają sobie z tego sprawy .
Gorczynko, muszę zaprotestować. Nie każdy jest, jak chorągiewka. Nawet w świecie polityki. Wystarczy wspomnieć chociażby takie nazwiska, jak Kuroń czy Mazowiecki.
Sabinko, skoro masz takich fajnych znajomych, wiesz co, kiedy i ile jedzą, to dlaczego nie miałabyś chociaż przez jakiś czas spróbować jak oni
Maniusiu, widzę ze nieźle się dzisiaj obkupiłaś
Agnieszko, też zachęcasz do tego elektrycznego grilla .
Jak czytam, to wydaje się, że to może być naprawdę fajny zakup, a z drugiej strony obawiam się, że szybko rzuciłabym w kąt, jak niestety wiele innych rzeczy .
Za to dołączyłam dzisiaj do papryki wędzonej, czubrycę i kumin. Więcej przypraw nie było, ale na razie te wystarczą. Napiszcie proszę do czego ich najczęściej używacie?
Gorczynko, stronkę sobie zapisałam i jeżeli przekonam się do bardziej intensywnego stosowania przypraw, to skorzystam.
Jeszcze co do siwizny. Nasza Reginka też uważała, że źle wygląda w jasnym i długo się opierała. A teraz proszę, przekonała się i naprawdę fajnie wygląda.