Strona 2458 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1458 1958 2358 2408 2448 2456 2457 2458 2459 2460 2468 2508 2558 2958 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 24,571 do 24,580 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

miało nie byś polityki ale jest na wesoło
    takie piękne ujęcie mnie zachwyciło
    ale to i tak mój prezydent
    41525983_2856691107690436_624594364890349568_n.jpg

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko ale sobie pan pożył i jeszcze w tym wieku do sklepu smigał
    tylko podziwiać
    gruschka lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

U mnie poprzednia noc,ta grzybowa prawie nieprzespana z powodu porywów wiatru jak z horroru klasy B i uderzeń deszczu z gradem.Miałam wrażenie,że zaraz dach nam zerwie,chociaż budynek solidny,poniemiecki.
    Ale orzechów też mnóstwo naspadało z pobliskiego drzewa i mogliśmy się częstować do woli,przywiozłam do domu chyba z 10kg.Zlane deszczem,na miejscu nie bylo chętnych do zbierania i suszenia,z pewnością by zgnily.
    W pobliżu mnie mieszka pani,która przy przymusowej wymianie dowodu,czyli co najmniej 10 lat temu miała 97 latI nadal codziennie z siateczką chodzi po zakupy
    Podobno od 105 do 120 samo leci
    Krysiu
    do herbatki też się przysiadam,
    Właściwie nie narzekam na taki ogólny brak ruchu.Brakowało mi po prostu takiego czasu 1-1,5 godz tylko na ruch,na dojście do fazy kiedy wszystkie myśli znikająW drodze dokądś przez np. 15min. stale myślę o tym po co idę i trudno się z myślenia wyłączyć.
    Książka której słucham to kryminał o inspektorze Banksie z wątkiem pobocznym o rzeżni,zrobił na mnie naprawdę wrażenie i mięsko zostanie trochę z boku....

Zaraziłyście mnie szarlotką i coś w ten deseń powędrowało do piecaTyle,że to głównie owoce,ciasta została mi mała pecynka od sobotniej tarty,starczylo na pokruszenie i posypanie nim owoców.
    Maniusiu
    jak to trzeba wiedzieć gdzie plakat powiesić
    maniusia72 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Od jutra w księgarni do kupienia książka świetnej,szalonej pani profesor
    Jeśli oglądacie na Planete+ programy o starożytności to w większości narratorką i przewodnikiem jest właśnie niesamowita Mary Beard.
    Programy BBC już polecam,książkę kupię jutro
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Ale wymarzłam. Wybrałam się w sandałkach i cienkim swetrze, a nie miałam już czasu, żeby wrócić i się przebrać. Po powrocie od razu zaparzyłam gorącą herbatę. W międzyczasie zadzwonił synu. Okazało się, że zalewa im mieszkanie, a sąsiad wyjechał.

Marti, bardzo przykra ta sytuacja, która opisałaś. Łatwiej jest, gdy nieporozumienia nie dotyczą naszych najbliższych. Jesteś zupełnie pewna swojej decyzji? Chodzi mi o to, czy miałaś okazję przegadać z siostrą sprawę, powiedzieć jej o tym czego się dowiedziałaś i jak w związku z tym się czujesz? Żeby decyzja nie opierała się tylko na tym, co powiedziały osoby postronne. Może udało by się wam jeszcze wspólnie zastanowić i dopiero w bezpośredniej i szczerej rozmowie upewnić się czy na pewno zerwanie kontaktu jest tym najlepszym wyjściem .

Maniusiu, zawsze wiedziałam, że jesteś bardzo związana z córką i bardzo wyczulana na to wszystko, co przeżywa. To, co napisałaś o waszym wspólnym byciu razem tylko potwierdza, jak ważne jesteście dla siebie. Trudna jest Twoja historia związana z mamą, więc tym bardziej cieszy że nie poszłaś tą samą drogą.
    A jak z pracą w okrojonym składzie? Podejrzewam, że dałyście radę, chociaż dalej nie jestem pewna, czy to dobrze.
    Ujęcie kandydata na prezydenta super

Gruszko, wybrzeże zdecydowanie nie kojarzy się z górami i dolinami, więc fajnie, że jednak napotykasz się na nie na drodze rowerowej. Pieczone warzywka ciągle przede mną, ale dobrze że wspominasz o nich. Natomiast orzechy a właściwie tort zrobiony praktycznie tylko z nich, to specjalność mojej siostry. Podejrzewam, że szybko by te dziesięć kg poszło .
    Książka ciekawa i chyba nie będzie łatwa do strawienia, biorąc pod uwagę poruszany temat.
    Bardzo spodobało mi się określenie Marti dotyczące miejsca, w którym byłaś „miejscowość nad morzem, gdzie nic nie ma oprócz latarni i grzybów”. Dodałaś potem jeszcze jedno miejsce. Ich nazw rzecz jasna nie wymieniam, ale ckni mi się do morza i już się po cichu zastanawiam, czy byłby to jakiś kierunek podczas szukania miejsca na nasze spotkanie .

Tereniu, o włosach już napisałam i tylko jeszcze potwierdzę, że zdecydowanie podobasz mi się w takiej jaśniejszej wersji .

Sabinko, no właśnie. Napisałaś o żółtych włosach, w których też Cię nie widzę. Ale zimne odcienie? Kto wie, może to również byłaby opcja dla Ciebie?

Z zadziwieniem czytam o stulatkach. Wiek to jedno, ale ta samodzielność do końca w ogóle wydaje się niesamowita i aż nieprawdopodobna .
    sabinka57 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    tak tinngo-wygladasz bardzo OK.

Mieszka w
    Częstochowa

depositphotos_128045720-stock-photo-concept-autumn-cup-of-coffee.jpg

witajcie
    zimno dziś , wczoraj też zimno, po południu napaliliśmy w kominku, sezon rozpoczety
    42408780_10155677041356752_158962370327085056_n.jpg

Ja jakoś Sabinki nie widze w innych włosach niż te które ma teraz

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć Maniusiu, dzięki za piękną, jesienną kawkę dobrego dnia

Mieszka w
    Częstochowa

Też wszystkim życze miłego dnia
    dziś biorę pól dnia urlopu , bo mam sporo zaległości z papierami w domu.
    Krysiu sprawa się u nas wyjaśniła, przychodzą dwie dziewczyny z innych działów , już się uczą co i jak robić, tak że nie jest źle Wiadomo, że początki nie sa łatwe, ale myslę że szybko się wdrożą
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

To i ja sie dolaczam do tej jesiennej kawusi przy kominku...
    Niesamowita jest ta zmiana temperatur..u nas z 30 stopni w zeszlym tygodniu na 8-jakie mamy w tej chwili... Moze w ciagu dnia dociagnie do 18...jak sie sloneczko postara...
    Ale ziemie nam wreszcie porzadnie namoczylo. Wczoraj przesadzilam dwie roze...a jeszcze mam cztery... Chce je wszystkie wsadzic w miejsca bardziej sloneczne, bo tam gdzie staly to marnie kwitly na wyciagnietych chudych galazkach. Jaka ta przyroda jest madra. Kazda roslina potrzebuje swego optymalnego miejsca by kwitnac i rodzic owoce...
    Czy to sie odnosi do ludzi rowniez?

Agnieszko- a co ty dzisiaj taka lakoniczna? Mysle jeszcze o twoim pytniu do jakiego rodzaju ludzi sie zaliczamy... No i doszlam do wniosku, ze ja jestem mieszanka...bywam szczesliwa i bywam nieszczesliwa. Zaden z tych stanow nie jest mym stalym podejsciem do zycia. Dlatego nie moge sie nazwac ani pesymistka ani optymistka... U mnie to plynne... I zmienne. Dokladnie tak jak ja. Czasami patrze na kogos i mysle...Boziu czemu on tak wszystko widzi negatywnie? A za dzien czy dwa -podobnie negatywnie i ja patrze na moj swiat.
    Dzis mam dwie wizyty lekarskie. U pani doktor psychiatry chce porozmawiac o lekach...no i mam to badanie zyl szyjnych po poludniu.

Oby to byl dobry dzien! Zatem cos wesolego na poczatek dnia...

Uprawnienia umieszczania postów