Bawcie się dobrze dziewczyny :)
Wersja do druku
Bawcie się dobrze dziewczyny :)
Dziękuję Gruszko
i bawcie sie dobrze :)
Maniusiu wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin :party:
Pamiętaj o sobie i dbaj o siebie, bo zasługujesz na to :kiss:.
Załącznik 42734
Dzień dobry :) Zostawiam wszystkim kawę :)i życzenia udanego dnia :) U mnie zaczyna się miły, weekend- synkowo, kinowo, gotująco- piekący :D. Ale od poniedziałku nie mam męża przez tydzień i to mi się baaaardzo nie podoba
Załącznik 42742
Załącznik 42741
A ja już w pociągu i nie będę miała męża przez 5 dni,ale mnie się chyba trochę podoba:)
Kawę z Agnieszką wypiłam:)
Dzień dobry
Dzięki za kawkę. Ale najważniejsze że dziś jest piątunio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Załącznik 42744 Prosto po pracy działka - kończenie tarasu. A wieczorkiem rodzinne oglądanie meczu siatkówki. Wczorajszy był mega!!!
gruschka- coś w tym jest czasem taka mała przerwa dobrze robi :mdr:. Co prawda ja nie wyjeżdżam ani mąż ale lubie te tygodnie jak jest na popołudnie-mogę wówczas więcej czasu poświecić dla siebie :clown:
Aga- 5 dni szybko zleci i będziesz miała męża blisko siebie :)
Miłego dnia wszystkim.
Gruszko, jak wyjeżdżam, to też mi brak męża nie doskwiera tak bardzo, ale w domu, gdy każdy ma swoje obowiązki i nagle spada wszystko na mnie, typu karmienie i sprzątanie po zwierzętach, wyprowadzanie samochodów z garażu, palenie w kominku i czyszczenie go itp, to już mi się nie bardzo podoba :D prozaiczne powody, ale cóż :D :D
Miał być tylko żarcik sytuacyjny:)Trochę trzęsie i źle się pisze.Malo miałam ostatnio czasu na forum,ale nadrobię po powrocie.Kasiu,Teresko fajnych pogaduszek życzę,Krusiu-udanego pożegnania.I przyjemnego weekendu jak kto lubi dla wszystkich:)
a ja myślałam, że serio, bo kiedyś już o tym rozmawiałyśmy...na serio :) i dokładnie te same zdania napisałyśmy :mdr: