Strona 2472 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1472 1972 2372 2422 2462 2470 2471 2472 2473 2474 2482 2522 2572 2972 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 24,711 do 24,720 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Tereniu, a Ty tak przypadkiem nie masz dzisiaj Imienin Bo jak tak, to życzę Ci wszystkiego co najlepsze! Dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń. No i dużo codziennych radości ze swoimi szczęściami .
    Dziękuję, rzeczywiście mam dzisiaj imieniny, chociaż w kościele zamienili dni w czasie których wspomina się moją patronkę tzw "małą Tereskę" od Dzieciątka Jezus i Teresę Wielką z Awilli. Kiedyś było, że 1 X jest Teresy Wielkiej, a 3 Tereski małej. Teraz jest odwrotnie , ale ja zawsze obchodziłam 3X i niech tak już zostanie.
    Dzisiaj zdecydowałam się zaliczyć lekarza pierwszego kontaktu bo mnie wysiadło trochę nadwyrężonych peselicą organów.
    Dostałam na razie wersję leczenia 5 dniową, nieantybiotykową z zastrzykami z Olfenu , żeby nie podrażnić żołądka .
    Zobaczymy czy dam radę się obronić.
    Dzisiaj mam inaugurację Uniwersytetu III wieku, ale poprosiłam koleżankę o wzięcie dla mnie programu.
    Siedzę w domu i odbieram telefony z życzeniami, w Kasi kubeczku termicznym parzą się ziółka na pęcherz i wyciągnęłam już płaszczyk jesienny i czapkę.
    No tak jak wczoraj powiedziano mojemu szwagrowi w szpitalu" czas rumakowania" się dla pana już skończył.U mnie też już peselica rządzi.Dzisiaj powiedziałam lekarce, ja poproszę takie lekarstwo, żeby mi pomogło na bark , sikanie i katar , ale żeby nie drażniło żołądka.
    Ale wielką ulgą jest to, że mogę sobie rano pójść wyciągnąć numerek na rano, a nie polować na wtorek i czwartek, żeby nie musieć się zwalniać z pracy.To samo z zastrzykiem idę kiedy chcę do zabiegowego.Emerytura nie jest zła, tylko mogłaby zaczynać się w życiu człowieka wcześniej.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

To co Teresko,przede wszystkim zdrówka doraźnie,na teraz i na potem
    I spełniania marzeń po koleiSto lat,sto lat i miłego świętowania
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

imieniny_teresy_8.jpg

zdrówka, zdrowia i radości
    Gorczynka lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Teresko, najlepsze życzenia

images (13).jpg
    Gorczynka lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Teresko wszystkiego najlepszego i przede wszystkim zdrowia
    kwiaty-w-pudelku-wzor19-05-400x400.jpg
    Gorczynka lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hurra piec działa
    Artur sam naprawił bo fachowiec znów nie dotarł, ale przy pomocy panów z forum hydraulicznego ustalił przyczynę i wymienił popsutą część, koszt 225 zł
    Chwała fejsbukowi

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu i chwała

Gruszko a kysz z tymi przewidywaniami. Nawet nie próbuj się brać za szycie większych rzeczy, tylko do dietki szybko marsz!

Kasiu, skoro już przyjechałaś to pewnie niedługo wracasz do pracy. Po Twoim wstępnym opisie miałam obawę, że rozmowa z szefową była bezowocna, ale tak chyba jednak nie jest. To prawda, że nie udało Ci się załatwić dodatkowego pracownika, ale może nie byłoby to po prostu możliwe. Konkretne ustalenia jednak są i chyba większe zrozumienie ze strony szefowej też. Teraz tylko, żeby zrealizować to, co obmyśliłyście. Mam nadzieję, że nie będzie to oznaczało jakiejś dodatkowej walki z pozostałymi pracownikami. Ale nawet jeżeli, to warto, bo chodzi Twój komfort pracy.

Tereniu, zdziwiłaś mnie tym rozróżnieniem na Tereskę i Teresę . Przyznam, że dla mnie to wszystko jedno, skoro imię to samo. Dużo zdrówka życzę, bo widzę, że Cię ten pesel rzeczywiście martwi.
    Na dworze coraz chłodniej, to pewnie wróci telewizor i seriale też zaczniesz znowu oglądać. Chociaż przyznam, że ja od jakiegoś czasu nie potrafię tak na dłużej zatrzymać się przy żadnym. Oczywiście to nie znaczy, że seriale są kiepskie. Wręcz przeciwnie, podejrzewam, że jest coraz więcej naprawdę dobrych i ciekawych. Myślę, że tak się podziało przez moje wcześniejsze zagonienie i ciągłe siedzenie w papierach. Jak nabiorę oddechu i luzu to i chęć na oglądanie pewnie też się pojawi.

Sabinko, podłączam się do pytania
    gruschka, marti38 and Gorczynka like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzisiaj kończę rozmowy ze sobą i od jutra będę rozmawiać także z wami
    Czasem tak mam...

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Serdecznie dziękuję za życzenia. No i chyba pora tak jak Sabinka rzecze porozmawiać z sobą.Wezmę się za siebie chociaż wolałabym pozdrowieć.Tak jakoś kiepsko się czuję i nie mam siły na jakieś skomplikowane pitraszenie.
    Chyba najprostszą metodą jest bilans kaloryczny.

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Dobry wieczór, a właściwie dzień dobry :-)

Druga nad ranem......
    Może sen przyjdzie
    Może mnie odwiedzi.....

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jedna z moich ulubionych

Może za dwie godziny zaśpiewam prawidłowo :-) Niestety, bezsenność, moja stara przyjaciółka znowu mnie odwiedziła. Tak reaguję na stres niestety. Czekam aż lek zacznie działać, ale na razie liiiipa. Gotować nie mogę, czytać mi się nie chce, to posiedzę na forum i popiszę. W ciągu dnia tak mało czasu na wszystko.

Gruschko moja kochana - to ułomność słowa pisanego właśnie - i dobrze mnie Krysia zrozumiała: w moich słowach, żartobliwie i z emotkami był wyrażony podziw dla Waszej współpracy. I podziw dla tego, jak bez koncepcji wrzucałaś, wrzucałaś i w kilkanaście minut zrobiłaś dwa pyszne dania. Oczywiście, że chciałam pomóc, ale absolutnie nie czułam się urażona tym, że wolałyście robić wszystko same. Kolejna osoba mogłaby wprowadzić dysharmonię w Wasz znakomity układ :-) Możesz być pewna, że byłam zachwycona i oglądaniem tego spektaklu :-)
    Za spotkaniem jestem jak najbardziej za - może kiedyś Gdynia i L spotka się w Warszawie, wszystko do ustalenia :-)

Sabinko, jak idzie ogarnianie? podaj mi proszę na apce jeszcze raz adres maiowy, to wyślę Ci dietę od pani Ewy. Ja stoję w jakimś zaklętym kręgu. Ale to nie jest wina diety tylko moja.

Poodpisuję na Wasz woisy po południu, teraz zaczyna mi się mącić umysł i mam nadzieje, że jak dojdę na górę, to padnę

Uprawnienia umieszczania postów