Nie skończę Krysiu. Mam zamiar wytrwać 6 tygodni :) już spakowalam w koszyk jedzenie dla siebie tort dla mamy i obiad dla niej i chłopaków . To ma być niespodzianka, wiec całe jedzenie wieziemy ze sobą .
Wersja do druku
Nie skończę Krysiu. Mam zamiar wytrwać 6 tygodni :) już spakowalam w koszyk jedzenie dla siebie tort dla mamy i obiad dla niej i chłopaków . To ma być niespodzianka, wiec całe jedzenie wieziemy ze sobą .
Wow! Na wyjeździe jest zawsze trudniej, więc tym bardziej trzymam kciuki :)
Agnieszka jak coś postanowi to tak jest a Sabinka jak coś postanowi to niekoniecznie jej się udaje :(
Wszystkiego najlepszego dla twojej Mamy Agnieszko :)
Dziękuję Sabinko :)
No trochę w tym prawdy jest . Chyba mam sporo silnej woli :D
Dzien dobry!
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/29617.jpg
Duzo zdrowia dla twojej mamy Agnieszko...Sto lat!:money:
Maniusiu przytulam cie w tej dzisiejszej porannej zgryzocie... Mam nadzieje, ze zlapia winowajcow i uda sie odzyskac co stracone...
Co do diety- to staram sie dzielnie wytrwac przy zapisywaniu i liczeniu punktow. Dotad bylo ok, ale teraz przede mna weekend. Jutro mamy impreze konczaca sezon grillowy na dzialkach. Postaram sie trzymac, z naciskiem na ...postaram...:beurk:
Mimo wszystko- dobrego dnia dziewczyny!
Dzień dobry:)
Agnieszka pewnie w drodze, Maniusia ma w tej chwili inne sprawy na głowie więc tym razem ja zapraszam na kawę:)
Załącznik 42818
Kasia mnie ubiegla :)
Witajcie!
Agnieszko najlepsze życzenia dla Mamy :money:
Gruszko obejrzałam filmik z angielską wersją jogi, tą którą tu wkleiłaś. Pani pokazuje bardzo sugestywnie i też myślę, że z automatycznym tłumaczeniem to wystarczy. Fajnie, że coś takiego znalazłaś i pokazałaś. Domyśliłaś się, że mam kłopot ze wstawaniem z podłogi. Niestety u mnie problemem nie jest samo podnoszenie się, ile konieczność przyjęcia pozycji klęczącej. Moje kolana nie przyjmują żadnego obciążenia. Ale pewne rzeczy, te na stojąco mogę wykonywać, przyjrzę się więc stronom dla seniorów.
Sabinko, a jak Tobie idzie joga? Filmiku który wkleiłaś i który służy Ci za pomoc w ćwiczeniach, jeszcze nie widziałam, ale podejrzewam, że jest trudno.
Marti, też najchętniej znalazłabym jakiś klub z jogą (tyle, że dla bardzo początkujących), bo łatwiej byłoby mi się zmobilizować w grupie. Właściwie to już szukałam, tyle że wszystko jest daleko.
Miłej soboty :)